mes irgi l.kompaneiski ir draugiški visimes ir kitaip nė neįsivaizduojam nieko
andriau1975, na tai išties fainai jei gerai jaučiatės su draugais ir žmona taip gražiai priima. vat taip aš suprantu visą normalų bendravimą be pavydo ir nieko, ir kai vyrui smagu girdėti komplimentui sakomus žmonai kitų. nekreipkit dėmesio į ironijas. ironijos iš kitų postų, neminėsim kurių
, slepia tik didesnę mažesnę dozę pavydo
QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 12:08)
andriau1975, na tai išties fainai jei gerai jaučiatės su draugais ir žmona taip gražiai priima. vat taip aš suprantu visą normalų bendravimą be pavydo ir nieko, ir kai vyrui smagu girdėti komplimentui sakomus žmonai kitų. nekreipkit dėmesio į ironijas. ironijos iš kitų postų, neminėsim kurių
, slepia tik didesnę mažesnę dozę pavydo
kas liecia ironija tai manau cia tu zmoniu pavydas ir nesugebejimas priimti tai kas yra tiesa ir grozis...
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 14, 19:28)
kas liecia ironija tai manau cia tu zmoniu pavydas ir nesugebejimas priimti tai kas yra tiesa ir grozis...
Tai gal tu truputeli prie meno? Tavo zodziuose matau kazkokiu nukrypimu....
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 17:27)
mes prie meno ir nukrypę, jei jums taip lengviau laaila. o dabar prašom laaila ir apie save papasakot. man su nenukrypusiais net neįdomu tiesiog būtų...tiesūs žmonės susikaustę ir nelaimingi, svarbiausia, vieniši ir pavydūs. o gal klystu...
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:27)
QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 20:49)
tiesūs žmonės susikaustę ir nelaimingi, svarbiausia, vieniši ir pavydūs. o gal klystu... 
manau zuzu pataikai tiesiai i desimtuka ir tai laaila labai siutina...
QUOTE(Laaila @ 2009 03 19, 17:47)
visiškai neatsakinėji į klausimus. nei į mano, nei į andriaus 1975, kai jis klausė, na kur tas jo susimyžimas.
o draugai? aišku, patinku jiems. tik nežinau ar tai svarbiausia. negi tu kaip užsuktas kartosi, negi turėčiau nepatikt, tu bus ramiau? tu manau irgi patinki, na ir kas iš to. manai vien apie tai galvot reik? atsakinėk į klausimus geriau nes tuoj pačia pavadinsiu baile ir susimyžėle
QUOTE(zuzu @ 2009 03 19, 22:50)
visiškai neatsakinėji į klausimus. nei į mano, nei į andriaus 1975, kai jis klausė, na kur tas jo susimyžimas.
o draugai? aišku, patinku jiems. tik nežinau ar tai svarbiausia. negi tu kaip užsuktas kartosi, negi turėčiau nepatikt, tu bus ramiau? tu manau irgi patinki, na ir kas iš to. manai vien apie tai galvot reik? atsakinėk į klausimus geriau nes tuoj pačia pavadinsiu baile ir susimyžėle
(čia draugiškai)
Dar vis kaupiu drasa: jau antras 100-gramis brendziuko. Palauk jeigu netingi. Ps. myzniai yra tie, kurie myzcioja myzt, myzt.
QUOTE(Laaila @ 2009 03 10, 21:48)
oi tik nereik viska naivumui sumesti...
maniskio draugai daugiau man skambina nei jam...as geresne informatore kaip mums sekasi ir kur dabar maniskis...nes tas pastoviai kur be rysio pasaulio krasto iesko
QUOTE(zuzu @ 2009 02 28, 18:24)
tačiau iškart klausimas: ar vyrams įmanomas žavėtis kita moterim be atbulų minčių? ta prasme, kai jūs žiūrit į kitą moterį ar pagiriat draugo žmoną, arneturi kitokių minčių.... įdomi man vyrų psichologija ir mąstymas. tikiuos ne visi nurenginėja ir dulk.... mintyse. arba aš jau naivi su visam.

Tokios lankos , kad net geda pasidare... Del taip galvojanciu pasnekoviu
Papildyta:
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 28, 10:22)
Kad ivertina, tai jo kaip gali but nemalonu, tik zinoma ne komplimentais
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 10:51)
Tokios lankos , kad net geda pasidare... Del taip galvojanciu pasnekoviu 
Papildyta:
Tai savaime suprantama , kad grynaisiais būtų geriau ...Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2009 05 07, 11:07)
Tai savaime suprantama , kad grynaisiais būtų geriau ...
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 07, 09:48)
oi tik nereik viska naivumui sumesti...
maniskio draugai daugiau man skambina nei jam...as geresne informatore kaip mums sekasi ir kur dabar maniskis...nes tas pastoviai kur be rysio pasaulio krasto iesko
..ir uzeina ir aplanko..ir ka??
...