Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

andriau1975, na tai išties fainai jei gerai jaučiatės su draugais ir žmona taip gražiai priima. vat taip aš suprantu visą normalų bendravimą be pavydo ir nieko, ir kai vyrui smagu girdėti komplimentui sakomus žmonai kitų. nekreipkit dėmesio į ironijas. ironijos iš kitų postų, neminėsim kurių bigsmile.gif , slepia tik didesnę mažesnę dozę pavydo cool.gif

mes irgi l.kompaneiski ir draugiški visimes ir kitaip nė neįsivaizduojam nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 kovo 2009 - 11:08
QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 12:08)
andriau1975, na tai išties fainai jei gerai jaučiatės su draugais ir žmona taip gražiai priima. vat taip aš suprantu visą normalų bendravimą be pavydo ir nieko, ir kai vyrui smagu girdėti komplimentui sakomus žmonai kitų. nekreipkit dėmesio į ironijas. ironijos iš kitų postų, neminėsim kurių  bigsmile.gif , slepia tik didesnę mažesnę dozę pavydo  cool.gif

mes irgi l.kompaneiski ir draugiški visimes ir kitaip nė neįsivaizduojam nieko  schmoll.gif

thumbup.gif saunu kai yra su kuom maloniai pabendrauti...
kas liecia ironija tai manau cia tu zmoniu pavydas ir nesugebejimas priimti tai kas yra tiesa ir grozis...
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 14, 19:28)
thumbup.gif saunu kai yra su kuom maloniai pabendrauti...
kas liecia ironija tai manau cia tu zmoniu pavydas ir nesugebejimas priimti tai kas yra tiesa ir grozis...

Tai gal tu truputeli prie meno? Tavo zodziuose matau kazkokiu nukrypimu....
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 17:27)

mes prie meno ir nukrypę, jei jums taip lengviau laaila. o dabar prašom laaila ir apie save papasakot. man su nenukrypusiais net neįdomu tiesiog būtų...tiesūs žmonės susikaustę ir nelaimingi, svarbiausia, vieniši ir pavydūs. o gal klystu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:27)

g.gif nesuprantu tokio priekabiavimo... doh.gif gal tu laaila ko nori ??? tik nedrysti tiesiai pasakyti??? lotuliukas.gif

QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 20:49)
tiesūs žmonės susikaustę ir nelaimingi, svarbiausia, vieniši ir pavydūs. o gal klystu... bigsmile.gif

manau zuzu pataikai tiesiai i desimtuka ir tai laaila labai siutina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 19, 17:47)
Svarbiausia, kad tu patinki vyro draugam lotuliukas.gif

visiškai neatsakinėji į klausimus. nei į mano, nei į andriaus 1975, kai jis klausė, na kur tas jo susimyžimas.

o draugai? aišku, patinku jiems. tik nežinau ar tai svarbiausia. negi tu kaip užsuktas kartosi, negi turėčiau nepatikt, tu bus ramiau? tu manau irgi patinki, na ir kas iš to. manai vien apie tai galvot reik? atsakinėk į klausimus geriau nes tuoj pačia pavadinsiu baile ir susimyžėle rolleyes.gif rolleyes.gif (čia draugiškai)
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 19, 22:50)
visiškai neatsakinėji į klausimus. nei į mano, nei į andriaus 1975, kai jis klausė, na kur tas jo susimyžimas.

o draugai? aišku, patinku jiems. tik nežinau ar tai svarbiausia. negi tu kaip užsuktas kartosi, negi turėčiau nepatikt, tu bus ramiau? tu manau irgi patinki, na ir kas iš to. manai vien apie tai galvot reik? atsakinėk į klausimus geriau nes tuoj pačia pavadinsiu baile ir susimyžėle rolleyes.gif  rolleyes.gif (čia draugiškai)

Dar vis kaupiu drasa: jau antras 100-gramis brendziuko. Palauk jeigu netingi. Ps. myzniai yra tie, kurie myzcioja myzt, myzt.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 10, 21:48)

O siaip naivumas zmogu puosia  mirksiukas.gif

oi tik nereik viska naivumui sumesti...
maniskio draugai daugiau man skambina nei jam...as geresne informatore kaip mums sekasi ir kur dabar maniskis...nes tas pastoviai kur be rysio pasaulio krasto iesko lotuliukas.gif ..ir uzeina ir aplanko..ir ka?? bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 02 28, 18:24)
tačiau iškart klausimas: ar vyrams įmanomas žavėtis kita moterim be atbulų minčių? ta prasme, kai jūs žiūrit į kitą moterį ar pagiriat draugo žmoną, arneturi kitokių minčių.... įdomi man vyrų psichologija ir mąstymas. tikiuos ne visi nurenginėja ir dulk.... mintyse. arba aš jau naivi su visam. g.gif  bigsmile.gif

Tokios lankos , kad net geda pasidare... Del taip galvojanciu pasnekoviu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 28, 10:22)
lotuliukas.gif tai aisku kad malonu kai tavo brangiaja ivertina ir aplinkiniai ''vyrai''geraja prasme...be jokiu atbuliniu minciu... thumbup.gif

Kad ivertina, tai jo kaip gali but nemalonu, tik zinoma ne komplimentais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 10:51)
Tokios lankos , kad net geda pasidare... Del taip galvojanciu pasnekoviu  blush2.gif
Papildyta:

Kad ivertina, tai jo kaip gali but nemalonu, tik zinoma ne komplimentais  doh.gif
Tai savaime suprantama , kad grynaisiais būtų geriau ...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 05 07, 11:07)
Tai savaime suprantama , kad grynaisiais būtų geriau ...

doh.gif lotuliukas.gif ne ta turejau galvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 07, 09:48)
oi tik nereik viska naivumui sumesti...
maniskio draugai daugiau man skambina nei jam...as geresne informatore kaip mums sekasi ir kur dabar maniskis...nes tas pastoviai kur be rysio pasaulio krasto iesko  lotuliukas.gif ..ir uzeina ir aplanko..ir ka??  bigsmile.gif ...

thumbup.gif thumbup.gif , KAs daugiau gali zinoti viska apie vyra jei ne jo mylimoji
Atsakyti