Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Weronica @ 2016 07 28, 10:48)
Egipto žemė ir man nepakeičiama, bet va skystos pudros mėgstamos neatrandu...

Mano mėgstaMIAUsias ( hihihi.gif ) buvo l'oreal BB nude (dabar jau nebe toks), bet jo nebėr. tai irgi blaškausi...
Atsakyti
O kas per egipto zeme, as apart kremo nieko nenaudoju ir ta pati kartais pamirstu. fool.gif

ka daro ta egipto zeme? 4u.gif paskaiciau siek tiek, ne visiems tinka, plius kemsa poras, zinoma ne visiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 liepos 2016 - 10:07
QUOTE(Erendira @ 2016 07 28, 10:16)
Mūsų vanduo iš 186 m gylio gręžinio. Labai labai kietas  blink.gif O ir paprastąjį filtrą gan dažnai keičiam.

paziurekit vandens PH turetu buti normalus nuo 7,5 iki 8,5.
Filtrus reikia TVARKINGAI keisti, patingejimai, uzvelavimai duota daugiau žalos nei visai be filtro biggrin.gif (čia jau ne asmenine o moksline nuomone ) biggrin.gif
O del šildymo, geoterminis - dujinis. ( jokiu kurimu kietu kuru). Jei neina su dujom... nu tada vargelis su kietu kuru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 28 liepos 2016 - 10:14
QUOTE(busycat @ 2016 07 28, 10:59)
ka daro ta egipto zeme? 4u.gif paskaiciau siek tiek, ne visiems tinka, plius kemsa poras, zinoma ne visiems

Tai jos kasdien aš bent nenaudoju, bet jei kur išeit tai tikrai labai greitai ir gražiai galima veidą pasidobulint biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas, toms, kurios nematė smile.gif

Papildyta:
Apus, Fb aš tave į draugus pakviečiau, ten mergautine pavarde esu, rožinė nerta gelytė logotipe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 28 liepos 2016 - 14:15
QUOTE(busycat @ 2016 07 28, 10:22)
Tai nera didelis laikotarpis  4u.gif Musu namas 140 000 mazdaug kainavo, paskola turim 25 metams biggrin.gif O kiek tikites gauti uz buta? 4u.gif

45-50 tukst. Realiai agentura 45 jau duoda. Kadangi neskubu,patys pardavinesim.

Kokie grazus kariunai!!!
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 07 28, 11:13)
paziurekit vandens PH turetu buti normalus nuo 7,5 iki 8,5.
Filtrus reikia TVARKINGAI keisti, patingejimai, uzvelavimai duota daugiau žalos nei visai be filtro biggrin.gif (čia jau ne asmenine o moksline nuomone ) biggrin.gif
O del šildymo, geoterminis - dujinis. ( jokiu kurimu kietu kuru). Jei neina su dujom... nu tada vargelis su kietu kuru.

Tai dabar normalus tas pH, turim minkštinimo kombainą . biggrin.gif
Aš tiesiog apie tai, kad bet kuriuo atveju su vandeniu iš gręžinio šiokių tokių pastangų reik.

Rustės vyrai-mūrai thumbup.gif (realybėj tikrai kaip bokštai) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 28, 10:35)
Nusipirksit GPS ir tiek tos bėdos. Įtaisysi antkaklius, su vardais, čipuosi.
Ir baik jaudintis.
heart.gif
Sesė mano išsikėlė su 3 į kaimą, namą. Buvo miestietės, dabar - kaimietės.
Tai 2 nesiveržia, o vienai jau uždėtas GPS ir ramybė, pareina pati.
Tik vat - jos veisiamos, užtai mąsto, ką daryt su sterilizacija.

O kaip fainiai. Aciu labai... friends.gif
Atsakyti
O čia iš vakar dienos mini meeto. Bernardinų sodas.

Laurynas, Ieva, Vaiva, Aistė, Martynas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 28, 10:50)
Taigi 2 katinai tame name gyvens, reikia, kad namas būtų jų vertas  biggrin.gif

biggrin.gif Oi Erendiriuk thumbup.gif Taigi turi atitikti tas muro gabalas Vosylijaus ir Stanislovo reikalavimus lotuliukas.gif

Aciu saulieli! Jau issisaugojau. Vakare paskaitysiu MB
Atsakyti
Oho, kokie vaikinai,net nepasakyčiau, kad jiems tik 16.Tvirti bernai- ąžuolai, pagarba tėvams, kad tokius atletiškus užaugino.O tai pasižiūriu, tai pusė vaikinų slankioja susirietę kaip sliekiukai, balti kaip bulvių daigai.
Graži kompanija 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Dirbu dirbu dirbu, karšta karšta karšta.... ax.gif
Temutę galim pavadinti "Statom namą katinam, bet tinka gyventi ir žmonėm" biggrin.gif . Aš statybose nė bum bum...
Nuo antradienio varau atostogų yahoo.gif , kaip laukiu...
Naktį apie penktą Toris išvertė vazelę su kriauklėm, kitaip sakant sabiralką man padarė rolleyes.gif . Prižadino visus namus.... Tai mano vyrai tuo pačiu dar krepšinį pažiūrėjo kaip Lietuva su Argentina lošė doh.gif
Ohoho kokie Rustės bernaičiai smile.gif . Vargstu su šypsenėlėm...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 28, 11:56)
O tai pasižiūriu, tai pusė vaikinų slankioja susirietę kaip sliekiukai, balti kaip bulvių daigai.

Mano toks biggrin.gif . Lanko krepšinį, bet jis iš prigimties kūdas kūdas ir baltaodis, į mane biggrin.gif
Atsakyti