Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erode @ 2016 07 28, 13:45)
Raminasi gal taip? Ne komfortas katei tas termometras... Oi ne komfortas.

Sveikatytės mažiukui.
ok.gif

Atsipūtęs jis smile.gif ruošė jam tabletes, tai čiupęs lapelį jau ketino nužaisti nuo stalo. Labai smagaus būdo vaikis. Greičiau jau pasveiktų.

Palytė turi kirminų sad.gif (vežiau jos kūrinį ištirti) reiks duot vaistų. Jau kaip bijau, neįsivaizduojat sad.gif
Atsakyti
Aš per visus darbus atsilikus nuo temos, Erendira parodyk Palytę, įdomu kokia paaugus wub.gif

Ir antras prašymas/klausimas biggrin.gif kas tas JONAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 28, 12:57)
Nu ką čia įsižeisi, yra kaip yra irnesakyk.gif . Jei ne krepšinis,  tai visas laikas prie kompo būtų praleistas. Gerai kad MB už karšėnios ir vis kur ištempia dabar vasarą. Bet pasakymas apie bulvių daigus užmušė thumbup.gif . Negaliu nustoti juoktis laugh.gif

Maniškiai irgi į šaulius nelabai savo noru biggrin.gif mano pačios pusbrolis yra juos lankęs mokyklos laikais, pasiklausinėjau, sužinojau, ir per kariuomenės šventę pasiėmę anketas užpildę nunešėm į Ramovę. Raukėsi, maivėsi, bet...po pirmos paskaitos taip susidomėjo, kad va ir visas gyvenimas susiplanavo iki Karo akademijos smile.gif
Atsakyti
Pasifotkinsiu Palytę vakare. Išaugusi ji keistai - ilgas plonas kakliukas, apvali galvikė, pati tokia ilga ir kūda, bet vistiek mažiukė.
Jonas yra Joninių stebuklas, taip sakant, kurį Rut gavo vėlų Joninių vakarą vedžiodama prieglaudoos šunis - užpūliavusiom akim čiaudintį, na, kaip priklauso smile.gif Švenčiantys žmonės sakėsi radę.
Jonui kokie 2,5 mėn, svoriu praaugo Palę perpus (sveria 1,5), ūgiu irgi jau biškiuką biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 liepos 2016 - 13:21
Na tuomet Jonas kuo tikriausias Jonas, o jau pilvius koks glostytinas wub.gif

O Palytė bigsmile.gif koks juodas pūkutis wub.gif
Atsakyti
[quote=Vidam,2016 07 28, 12:29]
Kaunietės skaitėte ?

[/quote]

beje Alytaus apskritį (ir Vilniuj) tą patį žada...kol kas saulė šviečia
nelaukt kol užeis, o tai paskui reiks darbe sėdėt biggrin.gif
[/quote]

o kaip išeit ankščiau g.gif

[quote=Erendira,2016 07 28, 13:48]
Atsipūtęs jis smile.gif ruošė jam tabletes, tai čiupęs lapelį jau ketino nužaisti nuo stalo.
[/quote]

Suskė tabletes valgo iš bliudelio, synulox-ą įdedu į lėkštutę ji ir praryja, tas pats su vitaminais smile.gif ...ir amžinai alkana...dabar sausiukų neduodų, nes visa nusikasius buvo vėl, tai vieto 4 procentų kūno masės ji gauna kokį 30 ir vis tiek alkana smile.gif

Sniegutė atsigaus 4u.gif bet aš ir nežinau kelintą šimtają sterilizuoju.....vis panikoj, vetė juokiasi, sako daugiau negausi, kol neatsigaus smile.gif Beje Suskytei dariau kraujo tyrimą....teko laikyti, leteną užspausti ir pan. kraujas nebėgo, paskui ji alpt pradėjo...vien žo išėjau iš vetkės šlapia iki "trusikų " ...o pasd vete dar viena apleista, senutė persė....nu bet jokio laisvo kampelio namie:(

Laba 4u.gif šiandien be nuotykių darbe, tik mažiausias pilkis suviduriavo, bet valgo su apetitu... bandysiu su scmechta prasisukti
Atsakyti
Diinka, man Runciui padėjo z/d maistas. aišku, reikėjo palaukt rezultato, bet jis tikrai yra. Pažiūrėjau apšašusio smakriuko nuotraukas - Runciui irgi taip buvo, tik ne taip stipriai.
Atsakyti
Ateinu guostis. O gal dar kas nors ir pasiūlysit, kaip išmokt nekreipti dėmesio.

Situacija tokia - prie draugės namo (20 metrų nuo mano namų) atsirado smulki katė su 5 kačiukais, kokių 4 mėnesių. Minkštučiai, gražūs, linksmi, žmogaus bijo.

Einant link stotelės pamačiau dar vieną katę - su dviem kačiukais, kokių 2-2,5 mėn. Neaišku ar ir daugiau nėra jų kur nors.

Tai svarstau, verkti ar labai verkti.
Pirmąją mamką reiktų sterilizuoti. Bet ką su kačiukais daryti... sad.gif Žodžiu, čia taip vadinasi aš gydausi ir stengiuosi nesinervinti. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Colomba, neverk 4u.gif

Verkti reikia tada, kai jau visai nėra ką daryti...

O ką , jei pirmosios katės paaugusius vaikelius irgi sterilizuoti? Jie jie laukinukai, tai didžiulis darbas juos socializuoti ir, įtariu, nėra kam jį daryti... Na, čia gal viena blogesnių išeičių, bet bent jau kokia
Atsakyti
Va pora minučių kai mano p. Atsikėlė. Svirduliuoja voliojasi...pseina nusvyra į šonus...nugriūna. o kiek laiko tokioj būsenoj kaži bus. o kaip naktį prižiiūrėt 😮
Atsakyti
Grazus mazgiai Erendiros 4u.gif

V-Rine iki nakties turetu stigauti dar labiau, viskas bus friends.gif
Atsakyti
Sėdžiu savo Jonavos g tik dabar pradėjo...stipriai lyti, bet tik lija...o prieš 10 min skambino šefas, kad ledais mėtosi, prieš 5 mama, kad į langą kiaušinio9įtariu perdeda) ledai daužosi...pas mane vis dar tik lija smile.gif...MB neskambino, tikiuosi, mano derliaus nenuneš
Atsakyti