Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Ruste, gražūs darbeliai wub.gif Bela bus didelė katė, jau tokio ilgumo...kai subres bus oho. O gal tik taip nuotraukose atrodo.
Kiara sensta ir traukiasi, kaip ir močiutės biggrin.gif Olis bus vyras iš stuomens ir iš liemens, galva kokia stambi wub.gif Tutukas prieš jį liks mažas voveriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 20, 20:27)
Ruste, gražūs darbeliai  wub.gif  Bela bus didelė katė, jau tokio ilgumo...kai subres bus oho. O gal tik taip nuotraukose atrodo.
Kiara sensta ir traukiasi, kaip ir močiutės  biggrin.gif Olis bus vyras iš stuomens ir iš liemens, galva kokia stambi wub.gif Tutukas prieš jį liks mažas voveriukas  biggrin.gif

Tutukui gi nam nam neduoda, kur ji užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 20, 18:10)
Mat kaip.. smegenų suskystėjimas, aš irgi skysta tada, bet skysta nuolatos  biggrin.gif

Kadangi aš savo vaikus net mažiukus fotografavau žyyyymiai mažiau, nei Bela, mano atvieju pats tikriausias nuskystėjimas biggrin.gif
Ogo koks Olis šaunuolis bigsmile.gif

Su Belos didumu kažkokia mistika, kai atsigula mažiukė katukė, bet kai jau išsitiesiaaaa, toks ilgas smauglius pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Nikutė sutraumuota. Net nepastovi... verysad.gif
Guli dežutėj, kaire letenyte nesiremia...
verysad.gif verysad.gif verysad.gif blink.gif unsure.gif
Kas čia buvo, blin?
Vešiu vetams rodyt ryt.
Kingą ir ją.

Olis kaip išaugo, jez... doh.gif
Ausius ir Ozis wub.gif
Bela labai lanksti katinytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 liepos 2016 - 22:15
Ozis ir Ausius ant kokių grožių guli wub.gif 4u.gif
Princesės wub.gif
Tų paršelių ir kiškių nematau ax.gif kažkokia kita nuoroda atsidaro doh.gif
Bela wub.gif

Oliveris koks vyras wub.gif labai labai gražus heart.gif oro_buckis.gif Kiara savo firminiu žvilgsniu wub.gif Tutuką gano? smile.gif

Nikutei kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 20, )

Nikutei kas nutiko?  unsure.gif

Aš nežinau, bet man rodos, kad čia Kingo darbas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kokios lėlytės mielos, šiltutės tokios wub.gif
Bela labai graži katytė wub.gif
Tikrai Kiara susitraukusi ir sumažėjusi unsure.gif .Užtat Olis didžiulis užaugęs, ir manau dar nevisą masę pasiekęs.
Nikutei sveikatytės 4u.gif Čia tikriausia kova už valdžią tokia žiauri.
Lėksiu darban, visiems geros dienos, į lietų napakliūkit lotuliukas.gif ,kailiukų nesušlapkit.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Apie orą nenoriu net kalbėti schmoll.gif
Nikutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bela tikriausiai ir mazgu galėtų susimegzti biggrin.gif Gielux - fotografuok ir toliau savo monekenę ir dėk kuo daugiau nuotraukų biggrin.gif mums nuotraukos njekada nepabosta smile.gif
Kaži kaip Toris po nubumbulinimo laikosi? 4u.gif
Azu - ar vis dar karšta pas tave?
Ruste - lėlytės labai mielos 4u.gif
Busy - vajetus, kaip Kiara sumažėjo biggrin.gif čia tai bent Olis pavarė biggrin.gif turbūt tašytę, kurioje jį atskraidinau jau dvigubai praaugo biggrin.gif
Geriausia vieta tokiu oru būti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 liepos 2016 - 07:56
Vaje, kas Nikutei nutiko unsure.gif Tikiuosi niekas neluzo...

Lisiteja, jam iki visos mases dar toli grazu, juk cia pusbernis 8 menesiu biggrin.gif O jie formuojasi laaabai ilgai. Bosiukas susiformavo kazkur 4-5 metu pilnai...

Magnuna, Kruopa turbut nepalieka savo naujojo katodromo nei minutelei?

Ruste, nepamenu, bet koki kata buvot nusprende pasiimti? 4u.gif

Kazi kaip Vilkrai atostogai prie juros?

Weronica prapuolusi, apie Kivuka is vis nebekalbu, maciau tik FB, kad kazkur atostogauja su babalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 21, 09:09)
Vaje, kas Nikutei nutiko unsure.gif Tikiuosi niekas neluzo...

Žinokit, visai nemina, neša kojytę - tai bijau ką prognozuoti.
Ji taip bijo Kingo, net susigūžia, kai jis praeina.
verysad.gif
15 val. užrašyti Nika su Kingu (tas draskosi ausis ir ten pilna purvų - vakar valiau, man rods tebėr tos erkės) pas veterinarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 liepos 2016 - 08:22
Juo, Kruopa vis dar neatsidžiaugia katodromu biggrin.gif net juokas ima komia patenkinta išraiška ji ten visą laiką sėdi smile.gif
Erode - linkiu kad nieko rimto nebūtų Nikutei 4u.gif ir lauksim žinių po veterinaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 liepos 2016 - 08:21
Aš tai čia, bet dirbu už tris tai visa net skersa doh.gif
Bet paskaityt jus speju (na gal tik kas antrą/trečia lapą, bet vistiek, kad neiškrist iš konteksto biggrin.gif)

Nikutei 4u.gif
Atsakyti