Laikau spyga uz Nikute
Norec pamatyt, kaip tu ten skersa dirbi 
Laikau spyga uz Nikute
Laikau spyga uz Nikute
Aš tai trilinka susirietusi dirbu
eina sau, vos namo parslenku, gerai kad dar savaitė ir atostogų eisiu, jaučiu į atostogas ropom išroposiu
svarbu isroposi
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 21, 09:20)
Juo, Kruopa vis dar neatsidžiaugia katodromu
net juokas ima komia patenkinta išraiška ji ten visą laiką sėdi 
Erode - linkiu kad nieko rimto nebūtų Nikutei
ir lauksim žinių po veterinaro 
Erode - linkiu kad nieko rimto nebūtų Nikutei
Labai norėčiau tokio katodromo, bet gal palauksiu geresnių laikų finansinių. Pas mus reikėtų bent 6 aukštų vietų su lopšeliais ir Meino meškėnų reverenciją išlaikančiu svoriu.
QUOTE(Erode @ 2016 07 20, 23:15)
Nu ir kas gi nutiko
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 20, 23:25)
Aš paksui pastebėjau, kad mezgti paklotai abiem katam
QUOTE(busycat @ 2016 07 21, 09:09)
Būtume ėmę bet kokį, globai. Buvo numatytas mažiukas. Vakar sutarėm, kad rytoj atvažiuoja Berė, maža 1,5mėn katytė, kuri liūdi viena narve. Įdėtas skelbimas Naminukuose.
QUOTE(Rustė @ 2016 07 21, 13:18)
Nu ir kas gi nutiko
parašyk būtinai ką vetai pasakys 
Apnerti mano namai išties 
Būtume ėmę bet kokį, globai. Buvo numatytas mažiukas. Vakar sutarėm, kad rytoj atvažiuoja Berė, maža 1,5mėn katytė, kuri liūdi viena narve. Įdėtas skelbimas Naminukuose.
Parodyk.
Sveikos
Kruopos tookia išraiška
niekur nelipsiu, nebent už skaniai ir daug
Nikutei daug balionų
Vakar Bela vėl vėmė ir nežinau nuo ko, nupirkau RC sterilizded kitten, bet jau duodavau gerą savaitę, dabar nuėmiau vėl palikau tik RC fit, su jos maistu man didelis didelis galvasopis
Norėjau bandyt pirkt holistinį Annamaet, bet dabar bijau į kažką keist.
Nieks nešeriat Annamaet? Man, tundrai, dar vis maistas kačių tamsus miškas. Angliškai skaičiau vieni išgirti, rusiškai skaičiau jau kiti giriami
Šiandien ryte katę radau kiauliaus narve, įlyst ji įlenda, o va išlyst negali, tai ir sėdėjo sau gražuolė morkas uostinėdama
Kruopos tookia išraiška
Nikutei daug balionų
Vakar Bela vėl vėmė ir nežinau nuo ko, nupirkau RC sterilizded kitten, bet jau duodavau gerą savaitę, dabar nuėmiau vėl palikau tik RC fit, su jos maistu man didelis didelis galvasopis
Nieks nešeriat Annamaet? Man, tundrai, dar vis maistas kačių tamsus miškas. Angliškai skaičiau vieni išgirti, rusiškai skaičiau jau kiti giriami
Šiandien ryte katę radau kiauliaus narve, įlyst ji įlenda, o va išlyst negali, tai ir sėdėjo sau gražuolė morkas uostinėdama
nu i kas Nikai nutiko ?
Kruopa kaip karaliene
Kruopa kaip karaliene
Gielux - apie maistelius nieko negaliu patarti. Maniškiai visi valgo tai ką paduodam, jomių problemų nesam turėję. Mauras su Mikute valgo Brit care, Grikis valgo Hills'ą dietinį, Krauopa dar meiniško Royalio gauna. Grikiui būna jog apsivemia jeigu skubiau savo porciją suvalgo
QUOTE(Apus @ 2016 07 21, 15:11)
Nika susimušė su Kingu ir jis ją nukovė.
Nieko nereikia daryti, kojytę saugo ir išgis. Man rodos, jai geriau. Jau nebesislepia.
Kingo būklė blogesnė. Jam leido vaistus, ausų uždegimas baisus. Ausų lašus paskyrė ir liepė nevalyti. Nedirginti.
Žodžiu, bėdavojaus čia dėl jo tų ausų, o reikia eit pas vetus. Pirmadienį dantį trauks - viens nulūžęs ir dantis jam valys nuo akmenukų. Apžiūrės išsamiau viską.
Sukišau į boksus prieš važiuodama, kad pradėjo rypuot abudu, o Fogytė, pasaulio gelbėtoja, abudu užjausdama šokinėja aplink ir lapces į boksus kaišioja.
Tašė, pamačius boksiuką, išgirdus raudas, tylutėliai nepastebimai apdairiai dingo.
Parėjom namo, paleidom kalinius, Nikutė išsilaižė ir kaip karalienė atsigulė į savo guoliuką. Ilsisi.
Jai ir nagiukas vienas pažeistas. Kovėsi kaip galėjo.
3 kg tai ne 5,5 kg. Ką jūs sau manote?
Gerai, kad nieko baisaus