Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2016 07 29, 22:57)
Priklausomai nuo situacijos ( kiek giliai kaule, kokios formos šaknys ir t.t.) Sudėtingus atvejus siunčiam kolegoms chirurgams.  4u.gif  jei reiktų jų kontaktų, galiu parašyt per messenger.

Būčiau dėkinga. Po atostogų kai turėsi laiko. smile.gif Nėra dar skubu. smile.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 29, 23:06)
Maišyk, jei nori, kad suėstų. Po nedaug vis pridėk pridėk ir pabaigsit.
Kai sumažinu davinuką, tai suėda bet kokį maistą.
RC Persian ėda visi dabar. Turiu pasakyti, kad gana skaniai ir sėkmingai.

Aš taikau bjaurumo dietą. Nenori? Nereikia. biggrin.gif Po pusdienio visgi nori ir reikia biggrin.gif
Iš maniškių dvi irgi RC Persian ėda. Rainytei su jos ilgom kudlom kažkiek geriau kailiui. Yuffie kailis žvilga tiesiog, buvau perėjusi prie Josera, bet Yuffie iškart nušiuro. Kitiems tinka Josera ir puikiai valgo. smile.gif
Atsakyti
Grikio liemenė, eina sau. doh.gif
Ainu kabanaktis labai gražu.
Grikis tai ir lizdą turi... Nu žodžiu, vyrs ir turtingas ir gražus... biggrin.gif

Magnun, gerai, kad grįžai.

Žiūriu, katodromas labai naudojamas.
group.gif

Fogi skriaudžia Tašę, todėl alfa katino buvo nubausta ir liūdna sėdi kampuke. verysad.gif

Colomba, Nikos kailis labai žvilga ir gražus.
Tašės dar neatsistato, bet jau jau jau į geresnę pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 liepos 2016 - 23:51
Labas gražus ūkanotas rytas thumbup.gif rūkas koks pas mus, ohoho
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Turim ir mes rūko, vis dėl to į rudenėlį riedame verysad.gif O kad gyventi būtų linksmiau, iš vakarų pusės dideliausią debesį atvelka.Jei nepraneš, gausim lietaus.

Aist pomidorčiko nepagyriau blush2.gif Geltoni man patys skaniausi essen.gif
Tikrai, troškutę irgi prisiminiau. Tiesiog tyliai pagalvojau, sunku ją išlaikyti bus. Atspėjau verysad.gif
Atsakyti
Mam, ar tau neatrodo, kad katinėliui reikia didesnio guolio?
user posted image
Ką sakai? Sakai, kad guoliui reikia mažesnio katinėlio blink.gif
user posted image
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 30, 09:47)
Mam, ar tau neatrodo, kad katinėliui reikia didesnio guolio?

Labas rytas.
4u.gif Magnum, tikrai, katanėliui reikia didesnio guolio. Jau net nesolidu vaikui į tokį gult, ale atkakliai, kaip ir beretę, naudoja...

biggrin.gif

Pas mus atgijo blogis - Nikutė biggrin.gif linksminasi - visur jos plaukai, kaunasi su Taše, su Kingu, su Fogi - jos geriausia drauge. doh.gif blink.gif Kad mamkai nuobodu nebūtų, ryte svetainė visa apšiltintom grindim. Mamka šlavė pusvalandį. Stebiuos, kaip jos katės neišbanina...
A, mes turim naują kakdėžę.
Laaabai naudojama. Stropiai visos pagal eilę, Tašė irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man parodė, kad eis, nes tikrai didelis , Kingas ar ėjo nemačiau, bet eisiu valyti, matysiu. Labai tikiuos, atkėlus tualetą neapapalpti nuo kvapo, nes dabar - atkeliu kakdėžę, o po ja... tvanai tvaneliai... doh.gif
Va mūsų naujovė. user posted image
Atvėso pas mus, rūko nėr, nes vėjukas, bet visumoj, vėsiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 liepos 2016 - 09:12
Sveikos. Raportas iš mūsų palatos 😊 katytė naktį miegojo ramiai galūkojy - savo vietoj. 5 val ryto prabudau žiūriu man panosėj padėtas nusirengtas rūbelis😨😨😨😨😨 o katės nėr. Panelė guli savo kitoj vietoj vonios tarpdury - vieta gera nes visa teritorija iš ten puikiai matoma.... esmėj buvo vėl aprengta...nzn kiek ji ten buvo be jo ir kiek prisilaižė.....
Ryte atėjo valgyt, aplankė lauko balkoną - patikrino savas vietas - dvi skylutes grindyse vandeniui išbėgt ☺patūpėjo po kėdute, poto nuėjo į wc susitvarkė reikalus ir sugrįžo ant lovos. Nebemurkia taip kaip murkė - na taip be priežasties iš mėnulio.....aplamai ji šiaip nėra murklė pas mus bet va pi operacijos tai murkė non stop.
Esmėj matosi kad gyvūnui jau geriau. Na manau ryt bus dar geriau ☺
Atsakyti
V-Rine džiugu 4u.gif

Sveikinu su nauja kakdėže Erode thumbup.gif

Magnun, kaip miegojai 4u.gif

Aš iš ankstaus ryto kilusi ir prie upės buvau su fotiku, voratinklių labai daug, vėliau parodysiu. Spėjau ir pasportuoti ir salotų skanių pasidaryti, nu nerealiai gaivios. Jei kas susidomėsit, mielai mestelsiu receptėliį thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 30, 10:27)
Sveikos. Raportas iš mūsų palatos 😊 katytė naktį miegojo ramiai galūkojy - savo vietoj. 5 val ryto prabudau žiūriu man panosėj padėtas nusirengtas rūbelis😨😨😨😨😨 o katės nėr. Panelė guli savo kitoj vietoj vonios tarpdury - vieta gera nes visa teritorija iš ten puikiai matoma.... esmėj buvo vėl aprengta...nzn kiek ji ten buvo be jo ir kiek prisilaižė.....
Ryte atėjo valgyt, aplankė lauko balkoną - patikrino savas vietas - dvi skylutes grindyse vandeniui išbėgt ☺patūpėjo po kėdute, poto nuėjo į wc susitvarkė reikalus  ir sugrįžo ant lovos. Nebemurkia taip kaip murkė - na taip be priežasties iš mėnulio.....aplamai ji šiaip nėra murklė pas mus bet va pi operacijos tai murkė non stop.
Esmėj matosi kad gyvūnui jau geriau. Na manau ryt bus dar geriau ☺

Murkė, nes skaudėjo.
Jos taip ramina save, šiandien bus geriau, rūbelį pažiūrėkit, bet aš tai jo Nikai nedėjau, tiesa pasakius. Kažkiek laižė, bet nedaug, gal 2 dienas buvau užmovus kojinę savo storą seną su kojom prakrpimuose. Tai toks buvo jos aprengimas, bet labai stresavo su rūbeliu.

Dabar pagulinės savaitelę. Paskui - pamiršit.
Sveikatytės katukui ir ramybės pačiai.
4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kitas vėliau lekiu meistan, sūnus nori apsipirkti, ryt jau issikrausto
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 30, 10:51)
kitas vėliau lekiu meistan, sūnus nori apsipirkti, ryt jau issikrausto

Labai gražu.