Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

abu nesąmonė rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip tau Airina? blush2.gif man ne pats graziausias vardas, bet panasu i Airinga ir skamba maloniau smile.gif Siaip Aira butu visai grazus vardas, jei ne aplinkiniai, kuriems visada su sunimis asocijuosis doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai Airinga gražesnis...
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 08 01, 18:17)
Tikriausiai Airinga gražesnis...

Airinga gražu ax.gif
Atsakyti
visi ta pati ir raso, kad vardas suniskas o dar ir mergytei tai kaip bus?, mamyte siulau pasiieskoti kito vardo ir uzdaryti sia tema. Manau pakas patarimu.
Atsakyti
QUOTE(Ymantee @ 2006 07 12, 13:08)
Labai prasau-padekit apsisprest (kam tik nesunku) Neuzilgo gims dukryte,ir neapsisprendziam kuris vardas graziau skamba

Aira  ,ar  Airinga  ?????? 

Mums abu neblogi,Aira -Airute-grazu  bigsmile.gif  ir Airinga grazu,BET KAS GRAZIAU,a ????????????????????

Gerai,kad patinka,bet dave varda Airinga visvien bus Airute-Aira,tai gal ishkart Aira.Gana riatas vardas.Mano nuomone riata ir neiprasta varda reik duot kuo trumpesni(cia tik mano nuomone) . O pats geriausias variantas palaukt kol gims ir viskas bus savo laiku ir savo vietoj. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 02, 12:17)
visi ta pati ir raso, kad vardas suniskas o dar ir mergytei tai kaip bus?, mamyte siulau pasiieskoti kito vardo ir uzdaryti sia tema. Manau pakas patarimu.

O del shunishko vardo-tai greiciau shuniukus vadina zmonishkais vardais. Nors taip daryt ne rekomenduoja.
Atsakyti
Nei Aira,nei Airinga schmoll.gif gal geriau kitu vardu paieskok ax.gif
Atsakyti
O kodel taip isitikine,kad jei Airinga tai visi Aira vadins kaip suni.Gal ja vadins Inga
ar Ingute ? mastau.gif As zinau suni kuri vadina Monce (Monika ),tai nereiskia,kad vardas Monika isnyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(nulepause @ 2006 08 02, 23:41)
Nei Aira,nei Airinga schmoll.gif gal geriau kitu vardu paieskok ax.gif
[QUOTE]

Na tikrai, gi yra vardu knygeles (ten tiek daug vardu, su paaiskinimais ir visai nebrangi), as tai tokia nusipirkau, kai reikejo, kaip apmazejo abejoniu, kai paskaiciau ir atrakcija vakarais budavo, skaitai ir savo dieduka nervini, vis pagasdini, kad vardas Citre labai patinka, juokelis cia, nes ziuriu forume su humoro jausmu silpno kai.doh.gif
Atsakyti
[quote=mamute.lt,2006 08 03, 00:13]
[QUOTE]

Na tikrai, gi yra vardu knygeles (ten tiek daug vardu, su paaiskinimais ir visai nebrangi), as tai tokia nusipirkau, kai reikejo, kaip apmazejo abejoniu, kai paskaiciau ir atrakcija vakarais budavo, skaitai ir savo dieduka nervini, vis pagasdini, kad vardas Citre labai patinka, juokelis cia, nes ziuriu forume su humoro jausmu silpno kai.:oh
[/quote]
Arkliomante ar dar geras Euzebijus :super
Atsakyti
Turėjom ir mes tokią problemytė kokį vardą išrinkti tam leliukui kur gyveno pilvuke doh.gif ir šioki ir tokį vardą rinkom derinom galvojom su vyru smile.gif nei vienas nei kitas mums nepatiko norėjom kažko paprasto ir tuo pačiu nerealaus biggrin.gif bet deja nežinojom ko laukiam nes leliukas nesirengė net pasirodyt iki paskutinės minutės bigsmile.gif taigi turėjom kelis variantus ir berniukui ir mergaitei.na aš paėmiau ir juos pasakiau mamai o toji ir sako:pabandyk seniau tai buvo daroma.Kokį vakarą atsigulk ramiai gali ir su vyru blush2.gif padėk ranka ant pilvo ir kartok vardus na vardink bet kokius.Aš pagalvojau ot beprotybė,nu nesąmonė.taip ir liko.Vieną vakarą guliu ir skaitau "Žmonės" o ten vardų vardelių.pilve ramu tylu turbūt miega.Na skaitau apie kažkokią Emilija g.gif tik kai spyrė net pašokau.Galvoju čia dabar kas ir vėl mintyse kartoju kelis kartus vardą Emilija.kiek kartoju tiek spyria,pasakau kita vardą tylu.Na ka moralas toks jau 7 mėn. kaip pas mane auga Emilija thumbup.gif 4u.gif

va kokia Emilija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš biški matyt pačiuožus bet man patinka Aira geriau nei airinga.kažkaip man su žirafa asocijuojasi blush2.gif o gal geriau kokia Arijana jei jau taip iš A raidės.Na mano vardas Anna ir šunis tokiais vardais girdėjau na bet juk ne aš kalta kad toks mano vardas o šunų šeimininkai,kad gyvunus žmonių vardais vadina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagira19: 03 rugpjūčio 2006 - 16:14