Tikriausiai Airinga gražesnis...
visi ta pati ir raso, kad vardas suniskas o dar ir mergytei tai kaip bus?, mamyte siulau pasiieskoti kito vardo ir uzdaryti sia tema. Manau pakas patarimu.
QUOTE(Ymantee @ 2006 07 12, 13:08)
Labai prasau-padekit apsisprest (kam tik nesunku) Neuzilgo gims dukryte,ir neapsisprendziam kuris vardas graziau skamba
Aira ,ar Airinga ??????
Mums abu neblogi,Aira -Airute-grazu
ir Airinga grazu,BET KAS GRAZIAU,a ????????????????????
Aira ,ar Airinga ??????
Mums abu neblogi,Aira -Airute-grazu

Gerai,kad patinka,bet dave varda Airinga visvien bus Airute-Aira,tai gal ishkart Aira.Gana riatas vardas.Mano nuomone riata ir neiprasta varda reik duot kuo trumpesni(cia tik mano nuomone) . O pats geriausias variantas palaukt kol gims ir viskas bus savo laiku ir savo vietoj.

Papildyta:
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 02, 12:17)
visi ta pati ir raso, kad vardas suniskas o dar ir mergytei tai kaip bus?, mamyte siulau pasiieskoti kito vardo ir uzdaryti sia tema. Manau pakas patarimu.
O del shunishko vardo-tai greiciau shuniukus vadina zmonishkais vardais. Nors taip daryt ne rekomenduoja.
Nei Aira,nei Airinga
gal geriau kitu vardu paieskok

O kodel taip isitikine,kad jei Airinga tai visi Aira vadins kaip suni.Gal ja vadins Inga
ar Ingute ?
As zinau suni kuri vadina Monce (Monika ),tai nereiskia,kad vardas Monika isnyks
ar Ingute ?

QUOTE(nulepause @ 2006 08 02, 23:41)
[QUOTE]Na tikrai, gi yra vardu knygeles (ten tiek daug vardu, su paaiskinimais ir visai nebrangi), as tai tokia nusipirkau, kai reikejo, kaip apmazejo abejoniu, kai paskaiciau ir atrakcija vakarais budavo, skaitai ir savo dieduka nervini, vis pagasdini, kad vardas Citre labai patinka, juokelis cia, nes ziuriu forume su humoro jausmu silpno kai.

[quote=mamute.lt,2006 08 03, 00:13]
[QUOTE]
Na tikrai, gi yra vardu knygeles (ten tiek daug vardu, su paaiskinimais ir visai nebrangi), as tai tokia nusipirkau, kai reikejo, kaip apmazejo abejoniu, kai paskaiciau ir atrakcija vakarais budavo, skaitai ir savo dieduka nervini, vis pagasdini, kad vardas Citre labai patinka, juokelis cia, nes ziuriu forume su humoro jausmu silpno kai.:oh
[/quote]
Arkliomante ar dar geras Euzebijus :super
[QUOTE]
Na tikrai, gi yra vardu knygeles (ten tiek daug vardu, su paaiskinimais ir visai nebrangi), as tai tokia nusipirkau, kai reikejo, kaip apmazejo abejoniu, kai paskaiciau ir atrakcija vakarais budavo, skaitai ir savo dieduka nervini, vis pagasdini, kad vardas Citre labai patinka, juokelis cia, nes ziuriu forume su humoro jausmu silpno kai.:oh
[/quote]
Arkliomante ar dar geras Euzebijus :super
Turėjom ir mes tokią problemytė kokį vardą išrinkti tam leliukui kur gyveno pilvuke
ir šioki ir tokį vardą rinkom derinom galvojom su vyru
nei vienas nei kitas mums nepatiko norėjom kažko paprasto ir tuo pačiu nerealaus
bet deja nežinojom ko laukiam nes leliukas nesirengė net pasirodyt iki paskutinės minutės
taigi turėjom kelis variantus ir berniukui ir mergaitei.na aš paėmiau ir juos pasakiau mamai o toji ir sako:pabandyk seniau tai buvo daroma.Kokį vakarą atsigulk ramiai gali ir su vyru
padėk ranka ant pilvo ir kartok vardus na vardink bet kokius.Aš pagalvojau ot beprotybė,nu nesąmonė.taip ir liko.Vieną vakarą guliu ir skaitau "Žmonės" o ten vardų vardelių.pilve ramu tylu turbūt miega.Na skaitau apie kažkokią Emilija
tik kai spyrė net pašokau.Galvoju čia dabar kas ir vėl mintyse kartoju kelis kartus vardą Emilija.kiek kartoju tiek spyria,pasakau kita vardą tylu.Na ka moralas toks jau 7 mėn. kaip pas mane auga Emilija
va kokia Emilija

va kokia Emilija

Aš biški matyt pačiuožus bet man patinka Aira geriau nei airinga.kažkaip man su žirafa asocijuojasi
o gal geriau kokia Arijana jei jau taip iš A raidės.Na mano vardas Anna ir šunis tokiais vardais girdėjau na bet juk ne aš kalta kad toks mano vardas o šunų šeimininkai,kad gyvunus žmonių vardais vadina