Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Labas, nezinau rytinio svorio... pas gydytoja pazymu i darzeli vos nepramiegojom, o kai atbegom pasirodo, kad rytojui uzsirase doh.gif tai tik namo grizom, sugalvojom kitu reikalu ax.gif
Atsakyti
O as jau pagalvojau,kad vakar ,,prisidirbai" biggrin.gif
Kartoju vakaryksti vakarienes varianta,plius ridikeliai.Jau kaip valgyt noriu,tie smulkinti cesnaku ziedkociai apetita kelia,kvepia visi namai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 rugpjūčio 2016 - 19:16
Labas rytas,sianien riebus pliusas blink.gif +800g
Ka vakar numeciau siandien prisipliusavau unsure.gif gal vakaryksciai parauginti agurkeliai kalti,vakare i juos inikus buvau ax.gif
Na nieko,gal siandien isgaruos pliusas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
lygiai 0.Grybai vakarienei-nieko gero schmoll.gif Suvalgiau vieną balandį ir reikėjo dingt iš virtuvės,bet ne,dar ir grybų lėkštutę suraičiau.Be grietinytės,be sviestuko,be nieko ir vis tiek 0.Oi dar ilgai aš tos dietos laikysiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
As dar mastau,kad gal ir arbuzas vakar nelabai teisingas buvo g.gif
Ir jaunatis kalta biggrin.gif O Tau tikrai grybukai nieko blogo nepadare,cia jau turbut tokia diena,gerai ,kad pliuso neturi mirksiukas.gif Va man liudniau tongue.gif
Siandien pietums kiausiniene su brokoliu,vakarui juros lydeka.O sestadieni turbut arbuzo nebesinores,po jo kazko svoris nekrenta unsure.gif Reikes gal kokiu kitokiu vaisiu pasidairyt,gal obuoliuku tongue.gif Tik po ju apetitas zveriskas pabunda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 rugpjūčio 2016 - 07:40
Labutis. -300g. Letai juda svoris. Bet i prieki lotuliukas.gif

QUOTE(Mutė @ 2016 08 05, 07:38)
As dar mastau,kad gal ir arbuzas vakar nelabai teisingas buvo g.gif
Ir jaunatis kalta biggrin.gif O Tau tikrai grybukai nieko blogo nepadare,cia jau turbut tokia diena,gerai ,kad pliuso neturi mirksiukas.gif Va man liudniau tongue.gif
Siandien pietums kiausiniene su brokoliu,vakarui juros lydeka.O sestadieni turbut arbuzo nebesinores,po jo kazko svoris nekrenta unsure.gif Reikes gal kokiu kitokiu vaisiu pasidairyt,gal obuoliuku  tongue.gif Tik po ju apetitas  zveriskas pabunda doh.gif

Ir as pastebejau, kad arbuzai nebeatlieka savo darbo. Persikai labiau veikia biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, +800g biggrin.gif man negalioja taisykle- teisinga velyva vakariene nieko blogo nepadaro:D apie 10val valgiau grilinta mesyte ir arbuza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 08 05, 12:51)
Sveikos, +800g biggrin.gif man negalioja taisykle- teisinga velyva vakariene nieko blogo nepadaro:D apie 10val valgiau grilinta mesyte ir arbuza ax.gif

kazko mums vienodai pripliusavo drinks_cheers.gif
Arbuzus tik rudeninius valgysiu-nutarta!Cia jie kalti,na dar ir menulis pilnejantis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 rugpjūčio 2016 - 11:11
Labas rytas,
vėl 0.Vėlyva vakarienė ir man netinka. ax.gif
Oi kaip nervina tas lašinys ant pilvo schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, pliusas istirpo -800 thumbup.gif
Atsakyti
+600g cool.gif
Atsakyti
Mute,be zodziu siandien? lotuliukas.gif O Tau neatrodo,kad storos mes grazesnes,a?Man tai kiek krito,tai toks vaizdas,kad tik nuo veido.Kaimynka jau ir ta eme klausinet kas man,ko cia is veido tokia "isejus".O kad nors kas pasakytu,kad is pilvo "isejus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 06 rugpjūčio 2016 - 14:23