QUOTE(Irikira @ 2016 08 12, 12:15)
Labas rytas, tik +200, pati nepatikejau:) pasiseke
Gera menulio faze,nei krenta nei auga : )))aisku krist svoris tai galetu,ner ko jam cia striginet!
O ka vakar griesno suvalgei?,As vis nepamirstu kaip pora dezuciu Lidlo ledu suikirtau ir nieko nepripliusavau-cia man buvo malooooni staigmena,kartais net pamastau,kad reiketu tu ledu vel nusipirkti: ))),bet gal susilaikysiu kol nekirtau 70 ribos,o tai galiu amziams su dabartiniu svoriu pasilikt...Nors iki Naujuju reiketu suspet figura pasirihtuoti:)
Labas. Lyg pliusa rode. Lyg 0. Pasilieku ties 0.
O snd nervadienis. Uzvalgiau nervus bandele
oi, kaip reikia nepasiduot ir atsilaikyt

QUOTE(dovilepp @ 2016 08 12, 15:19)
Labas. Lyg pliusa rode. Lyg 0. Pasilieku ties 0.
oi, kaip reikia nepasiduot ir atsilaikyt

Tie nervadieniai labai nervuoja,o ypac kai norisi juos uzvalgyt...Stiprybes ir kantrybes

As siandien atsilaikiau ledu nenupirkus.Bet jau vos vos nepaciupau

Vakarienei juros lydekos pirkau,o norejau dorados,bet pinigu pagailejau

QUOTE(Mutė @ 2016 08 12, 15:39)
Tie nervadieniai labai nervuoja,o ypac kai norisi juos uzvalgyt...Stiprybes ir kantrybes
Dabar sedeciau ir saukstu ,,darbuociais'' .

Tikiuos atsilaikyt ir daugiau nebeuzvalgyt nieko griesno. Vakarienei pavalgiau zuvies. Ir kalnas salotu
Man labiau tiktu salotos su kalnu zuvies:)))
Kepa zuvyte,salotoms ridikeliai su agurkais ir trupuciu grietines.Jauciu,kad salotos bus suvalgytos pries zuvi,labai jau valgyt norisi...
Kepa zuvyte,salotoms ridikeliai su agurkais ir trupuciu grietines.Jauciu,kad salotos bus suvalgytos pries zuvi,labai jau valgyt norisi...
Labas rytas,+600g,miego trukumas padare savo.
Kaip nemalonu ryte apniukusi dangu matyt,taip rudeniska ir salta...brrrr...
Kaip nemalonu ryte apniukusi dangu matyt,taip rudeniska ir salta...brrrr...
Labas rytas, 0 gavau:)
Panasu savaites rezultatas bus su pliusu:D
Vakar turejau minti palikti jus iki rugsejo, nes savaite liko iki vestuviu, antradieni mergvakaris, siandien dar krikstateviai atvaziuos dukryte pasveikinti...
BET siandien atsikelus supratau, kad negaliu be jusu
pripliusuosiu kazkiek, bet nepaslysiu
Vakar sutvarkiau spinta, jau laisvus rubus ismeciau, nesaugosiu, nereik man ju:D
Vakar turejau minti palikti jus iki rugsejo, nes savaite liko iki vestuviu, antradieni mergvakaris, siandien dar krikstateviai atvaziuos dukryte pasveikinti...

Vakar sutvarkiau spinta, jau laisvus rubus ismeciau, nesaugosiu, nereik man ju:D
QUOTE(Irikira @ 2016 08 14, 10:47)
Labas rytas, 0 gavau:)
pripliusuosiu kazkiek, bet nepaslysiu

Tai jau kai neturesi laiko ir nepasirodysi mes suprasim

O del rubu tai keleta besitampanciu geresniu reikejo pasilikt,-buna ,kad padideji ir labai dziaugiesi,kad yra ka apsirenkt.Pastorejus nesinori pirkt didesniu ismieru,tad sekmingai sudevi tuos kelis pasiliktus(cia is savo asmenines patiries

Paziurek madu tendencijas-dideli rubai bus madoj

Man spinta reikia sutvarkyt-sudet mazus dydzius i dezes ir tegu laukia kitu metu,nes siai vasarai tikrai nebetiks

Dabar apie svori-pliusas dingo-600g.Idomiai kazkaip gavosi.Vakar ,saziningai prisipazinsiu ,nusidejau-iskepiau sausainiu su saulegrazom(seniai kepiau kazka tokio griesno)tai suvalgiau pries miega keleta,o pries juos saldiniu obuoliuku kruva sunaikinau...Tai kaip apsidziaugiau,kad ryte minusas buvo

Siandien ryte vietoj apelsino suvalgiau persika.Norisi sezoniniu vaisiu man

Savaites rezultatas manau bus neblogas,kolkas-2,6kg., reikia pasistengt siandien nesusidirbt

Labas rytas,
as jau po visu baliu,lakstymu ir vazinejimu.Grizau pas Jus prisiauginus 1,7kg tiesiai i pirma savaite
Viskas,linksmybes baigesi,eisiu namo aplinkos tvarkyt.O tingiu kaip...
Sypseneles-kazkas baisaus.
as jau po visu baliu,lakstymu ir vazinejimu.Grizau pas Jus prisiauginus 1,7kg tiesiai i pirma savaite

Viskas,linksmybes baigesi,eisiu namo aplinkos tvarkyt.O tingiu kaip...
Sypseneles-kazkas baisaus.