Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Labas rytas, tik +200, pati nepatikejau:) pasiseke
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 08 12, 12:15)
Labas rytas, tik +200, pati nepatikejau:) pasiseke

Gera menulio faze,nei krenta nei auga : )))aisku krist svoris tai galetu,ner ko jam cia striginet!
O ka vakar griesno suvalgei?,As vis nepamirstu kaip pora dezuciu Lidlo ledu suikirtau ir nieko nepripliusavau-cia man buvo malooooni staigmena,kartais net pamastau,kad reiketu tu ledu vel nusipirkti: ))),bet gal susilaikysiu kol nekirtau 70 ribos,o tai galiu amziams su dabartiniu svoriu pasilikt...Nors iki Naujuju reiketu suspet figura pasirihtuoti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 rugpjūčio 2016 - 10:40
Labas. Lyg pliusa rode. Lyg 0. Pasilieku ties 0.
O snd nervadienis. Uzvalgiau nervus bandele rolleyes.png oi, kaip reikia nepasiduot ir atsilaikyt
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 08 12, 15:19)
Labas. Lyg pliusa rode. Lyg 0. Pasilieku ties 0.
O snd nervadienis. Uzvalgiau nervus bandele  rolleyes.png  oi, kaip reikia nepasiduot ir atsilaikyt

Tie nervadieniai labai nervuoja,o ypac kai norisi juos uzvalgyt...Stiprybes ir kantrybes 4u.png
As siandien atsilaikiau ledu nenupirkus.Bet jau vos vos nepaciupau tongue30x30.png Dabar sedeciau ir saukstu ,,darbuociais'' .
Vakarienei juros lydekos pirkau,o norejau dorados,bet pinigu pagailejau tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 08 12, 15:39)
Tie nervadieniai labai nervuoja,o ypac kai norisi juos uzvalgyt...Stiprybes ir kantrybes 4u.png
As siandien atsilaikiau ledu nenupirkus.Bet jau vos vos nepaciupau tongue30x30.png Dabar sedeciau ir saukstu ,,darbuociais'' .
Vakarienei juros lydekos pirkau,o norejau dorados,bet pinigu pagailejau tongue30x30.png

Tikiuos atsilaikyt ir daugiau nebeuzvalgyt nieko griesno. Vakarienei pavalgiau zuvies. Ir kalnas salotu
Atsakyti
Man labiau tiktu salotos su kalnu zuvies:)))
Kepa zuvyte,salotoms ridikeliai su agurkais ir trupuciu grietines.Jauciu,kad salotos bus suvalgytos pries zuvi,labai jau valgyt norisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 rugpjūčio 2016 - 18:19
Labas rytas,+600g,miego trukumas padare savo.
Kaip nemalonu ryte apniukusi dangu matyt,taip rudeniska ir salta...brrrr...
Atsakyti
Labas rytas, -300g. O mus saulute pazadino, vaikai maudymukus praso ir prie ezero smile30x30.png
Atsakyti
Labas rytas, 0 gavau:)
Panasu savaites rezultatas bus su pliusu:D
Vakar turejau minti palikti jus iki rugsejo, nes savaite liko iki vestuviu, antradieni mergvakaris, siandien dar krikstateviai atvaziuos dukryte pasveikinti...
BET siandien atsikelus supratau, kad negaliu be jusu smile30x30.png pripliusuosiu kazkiek, bet nepaslysiu smile30x30.png
Vakar sutvarkiau spinta, jau laisvus rubus ismeciau, nesaugosiu, nereik man ju:D
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 08 14, 10:47)
Labas rytas, 0 gavau:)
Panasu savaites rezultatas bus su pliusu:D
Vakar turejau minti palikti jus iki rugsejo, nes savaite liko iki vestuviu, antradieni mergvakaris, siandien dar krikstateviai atvaziuos dukryte pasveikinti...
BET siandien atsikelus supratau, kad negaliu be jusu smile30x30.png pripliusuosiu kazkiek, bet nepaslysiu smile30x30.png
Vakar sutvarkiau spinta, jau laisvus rubus ismeciau, nesaugosiu, nereik man ju:D

Tai jau kai neturesi laiko ir nepasirodysi mes suprasim mirksiukas.png
O del rubu tai keleta besitampanciu geresniu reikejo pasilikt,-buna ,kad padideji ir labai dziaugiesi,kad yra ka apsirenkt.Pastorejus nesinori pirkt didesniu ismieru,tad sekmingai sudevi tuos kelis pasiliktus(cia is savo asmenines patiries biggrin30x30.png )
Paziurek madu tendencijas-dideli rubai bus madoj biggrin30x30.png 80ieji grizta tongue30x30.png
Man spinta reikia sutvarkyt-sudet mazus dydzius i dezes ir tegu laukia kitu metu,nes siai vasarai tikrai nebetiks verysad.png
Dabar apie svori-pliusas dingo-600g.Idomiai kazkaip gavosi.Vakar ,saziningai prisipazinsiu ,nusidejau-iskepiau sausainiu su saulegrazom(seniai kepiau kazka tokio griesno)tai suvalgiau pries miega keleta,o pries juos saldiniu obuoliuku kruva sunaikinau...Tai kaip apsidziaugiau,kad ryte minusas buvo yahoo.gif
Siandien ryte vietoj apelsino suvalgiau persika.Norisi sezoniniu vaisiu man smile30x30.png
Savaites rezultatas manau bus neblogas,kolkas-2,6kg., reikia pasistengt siandien nesusidirbt cool30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 rugpjūčio 2016 - 11:14
Labas rytas:)
Savaites rezultatas +800g, na si savaite buvo ne is pavyzdinguju... labai jau improvizuota smile30x30.png
Palikau, palikau kelias sukneles, mylimiausias:)
Atsakyti
Labas rytas,
as jau po visu baliu,lakstymu ir vazinejimu.Grizau pas Jus prisiauginus 1,7kg tiesiai i pirma savaite smile30x30.png
Viskas,linksmybes baigesi,eisiu namo aplinkos tvarkyt.O tingiu kaip...
Sypseneles-kazkas baisaus.
Atsakyti