Reiketu kazkaip pasistengt maziau improvizuot,o tai kai isivaziuoju sustot nebegaliu
Pas mane +500g,vakar kavineje pietavau,o vakariene namie irgi ne is teisinguju gavosi...Imu siandien antra savaite,pabodo amzinai antroje tupeti
Pirmos savaites rezultatas-2,1kg.
Reiketu kazkaip pasistengt maziau improvizuot,o tai kai isivaziuoju sustot nebegaliu
Laba..
oi nuodemingos dienos.. ryt bijau net lipt ant svarstykliu. Va sedziu ir riesutukus valgau ir dar sudytus. +3kg garantuotai
oi nuodemingos dienos.. ryt bijau net lipt ant svarstykliu. Va sedziu ir riesutukus valgau ir dar sudytus. +3kg garantuotai
...maniske diena visai ne i tema gavosi,-bananai,pudingai...nu zodziu ryt svarstykliu bijosiu...
Siandien taip nevykusiai savaite pradejau...kosmaras tiesiog,turbut ryt visi minusai prisipliusuos..
As irgi.Kaip pradejau nuo ryto valgyt,tai viska is eiles.Kazkas baisaus.Dar nakciai grybu priraiciauir,aisku,su bulve.Oi grausiuos rytoj.Vel pamatysiu 70,o taip nesinori.
Labas. Tik 1kg pliuse. Ne taip ir baisu 😁
Pas mane po vakar baisu....+1,2kg!!!
Cia po vakarykscio nutrukimo.Sunaikinau begalybe obuoliu,o jau dar kiek visko buvo net baisu ir prisiminti, kur man sutilpo,kur protas buvo...
Pusrycius suvalgiau ,sedziu ir mastau ka toliau daryti,ar antra savaite testi,ar pirma imti.
Cia po vakarykscio nutrukimo.Sunaikinau begalybe obuoliu,o jau dar kiek visko buvo net baisu ir prisiminti, kur man sutilpo,kur protas buvo...
Pusrycius suvalgiau ,sedziu ir mastau ka toliau daryti,ar antra savaite testi,ar pirma imti.
Pas mane 0.Net keista,gal svarstyklės durniuoja,nes po vakarykščio ėdimo 0 negali būt.
Aš tai irgi nežinau kurią savaitę imt.Pusryčiams buvo tik kava,dabar dabaigiau vakarykščius grybus,dar torto gabalas į akis lenda,bet gal atsilaikysiu
Žodžiu,bus diena su impro izacijom.
Aš tai irgi nežinau kurią savaitę imt.Pusryčiams buvo tik kava,dabar dabaigiau vakarykščius grybus,dar torto gabalas į akis lenda,bet gal atsilaikysiu
Visiskai nesamoninga diena gavosi,vel makaronu prisivalgiau...Ryt i pirmos pirmadieni keliauju
Nusigrybavau ...
QUOTE(Mutė @ 2016 08 16, 17:37)
Visiskai nesamoninga diena gavosi,vel makaronu prisivalgiau...Ryt i pirmos pirmadieni keliauju
Nusigrybavau ...
Bet kame problema, kad taip sunku susilaikyt. Diena tvarkingai atbuvau. O db vaikai vafliu pritepe su karamele ir atnese paskanaut. Nu ir skanauju
As ant vasaros nebuvimo verciu beda