Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Pas mane +500g,vakar kavineje pietavau,o vakariene namie irgi ne is teisinguju gavosi...Imu siandien antra savaite,pabodo amzinai antroje tupeti ax.png Pirmos savaites rezultatas-2,1kg.
Reiketu kazkaip pasistengt maziau improvizuot,o tai kai isivaziuoju sustot nebegaliu smile30x30.png
Atsakyti
Laba..
oi nuodemingos dienos.. ryt bijau net lipt ant svarstykliu. Va sedziu ir riesutukus valgau ir dar sudytus. +3kg garantuotai
Atsakyti
...maniske diena visai ne i tema gavosi,-bananai,pudingai...nu zodziu ryt svarstykliu bijosiu...
Atsakyti
Siandien taip nevykusiai savaite pradejau...kosmaras tiesiog,turbut ryt visi minusai prisipliusuos..
Atsakyti
As irgi.Kaip pradejau nuo ryto valgyt,tai viska is eiles.Kazkas baisaus.Dar nakciai grybu priraiciauir,aisku,su bulve.Oi grausiuos rytoj.Vel pamatysiu 70,o taip nesinori.
Atsakyti
Labas. Tik 1kg pliuse. Ne taip ir baisu 😁
Atsakyti
Pas mane po vakar baisu....+1,2kg!!!
Cia po vakarykscio nutrukimo.Sunaikinau begalybe obuoliu,o jau dar kiek visko buvo net baisu ir prisiminti, kur man sutilpo,kur protas buvo...
Pusrycius suvalgiau ,sedziu ir mastau ka toliau daryti,ar antra savaite testi,ar pirma imti.
Atsakyti
Pas mane 0.Net keista,gal svarstyklės durniuoja,nes po vakarykščio ėdimo 0 negali būt.
Aš tai irgi nežinau kurią savaitę imt.Pusryčiams buvo tik kava,dabar dabaigiau vakarykščius grybus,dar torto gabalas į akis lenda,bet gal atsilaikysiu smile30x30.png Žodžiu,bus diena su impro izacijom.
Atsakyti
Visiskai nesamoninga diena gavosi,vel makaronu prisivalgiau...Ryt i pirmos pirmadieni keliauju ax.png Nusigrybavau ...
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 08 16, 17:37)
Visiskai nesamoninga diena gavosi,vel makaronu prisivalgiau...Ryt i pirmos pirmadieni keliauju ax.png Nusigrybavau ...

Bet kame problema, kad taip sunku susilaikyt. Diena tvarkingai atbuvau. O db vaikai vafliu pritepe su karamele ir atnese paskanaut. Nu ir skanauju tongue30x30.png
Atsakyti
As ant vasaros nebuvimo verciu beda cool30x30.png
Atsakyti
Labas rytas:)
Vakar buvo -300, siandien -700 smile30x30.png dvi dienos visai ne pagal meniu, einu isvirsiu kiausini smile30x30.png
Tikrai, tikrai oras kaltas. Kai silta tai vandeni geriu su malonumu, o pastaruoju metu per prievarta tik kokia stikline isgeriu...
Atsakyti