Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

QUOTE(SekaPirkioj @ 2016 10 19, 14:03)
Oho, geras atsipalaidavimas smile.gif
As pradedu trecia diena, ryte dar minus 500g, jau visumoj 1kg 200g, Siandien be pusryciu, isskubejom is namu ryte, tik dabar suvalgiau 2 kiausinius smile.gif

Tai visa savaite vien kiausiniai su greipfrutais?Turbut po jos nebenoresi i siuos produktus ziuret biggrin.gif Nebent nutruksi kaip mes tongue.gif
Mano problema,kad vandens nebegeriu ir naktimis nutrukstu.Kol su tuom nesusitvarkysiu tol striginesiu vietoj.
Dabartinis pliusas tai susilaike skysciai,netruks isgaruot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 10 19, 12:29)
Tai visa savaite vien kiausiniai su greipfrutais?Turbut po jos nebenoresi i siuos produktus ziuret biggrin.gif Nebent nutruksi kaip mes tongue.gif
Mano problema,kad vandens nebegeriu ir naktimis nutrukstu.Kol su tuom nesusitvarkysiu tol striginesiu vietoj.
Dabartinis pliusas tai susilaike skysciai,netruks isgaruot biggrin.gif

Jojo, bandom sitaip visa savaite biggrin.gif Man mama sake ta pati, per velykas I kiausinius nenoresi ziuret biggrin.gif Nors iki velyku dar daug laiko biggrin.gif
As zinok naktim po gimdymo, kai keldavausi ruost misinuka, kol vanduo kaisdavo, saldainius kapodavau, 3, 4, 5 ir taip kasnakt, jei saldainiu nebudavo, tai koki sokolada uzslepta issitraukdavau, ar bandele, bet ka labia skanaus ir saldaus, tai jau liga buvo patape, negaledavau sustot. Taip pilvas dar labiau didejo, o svoris kilo. KOl kas visai I saldumynus nenoriu ziuret, apelsinas ar greipfrutas numalsina ta poreiki. O ant kiausinio, kad butu skaniau pabandziau siek tiek kecupo uzsidet, tiko ir patiko. Nors anksciau saukstais majoneza kabinau biggrin.gif
Su vandeniu biskiuka ir pas mane beda, koki puslitri gal ir isgeriu, daugiau neprisiverciu, va tas blogai.
Atsakyti
...taip anksti pavakarieniavau,bijau pagalvot ka reikes jei koks naktinis zveris pabus unsure.gif Reikes bandyt anksciau miegot eit tongue.gif
Atsakyti
Atejau zemai nuleidus galva.Prisidirbau.Per dvi dienas visa praeitos savaites rezultata nuslaviau.
Ar reikejo Tau ,Mute,cia apie tas lasisas ,lasisnius ir bulkas rasyt,a? biggrin.gif Pagalvojau, kuo as blogesne,kodel negaliu gabalelio suvalgyt?Ir suvalgiau....daug gabaleliu lasisos su bulka, sviestuku ir krapiukais.Tai buvo vakar vakare.O uzvakar vakaras prasidejes labai kulturingai,siokiu tokiu renginiu ir lengvom salotytem,baigesi labai socia vakariene-pupeliu,kumpio,duonos ir majonezo misraine.Ir taip turiu +1.9kg.
Kadangi siandien labai anksti dirbt lekiau,tai geriu jau antra puoda kavos ir galvoju ka toliau daryt.Kad kita savaite vel pirma,tai aisku,o siandien dar nezinau blink.gif
O kaip Tavo zveris, neprabudo vidurnakti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 20, 10:19)
Atejau zemai nuleidus galva.Prisidirbau.Per dvi dienas visa praeitos savaites rezultata nuslaviau.
Ar reikejo Tau ,Mute,cia apie tas lasisas ,lasisnius ir bulkas rasyt,a? biggrin.gif Pagalvojau, kuo as blogesne,kodel negaliu gabalelio suvalgyt?Ir suvalgiau....daug gabaleliu lasisos su bulka, sviestuku ir krapiukais.Tai buvo vakar vakare.O uzvakar vakaras prasidejes labai kulturingai,siokiu tokiu renginiu ir lengvom salotytem,baigesi labai socia vakariene-pupeliu,kumpio,duonos ir majonezo misraine.Ir taip turiu +1.9kg.
Kadangi siandien labai anksti dirbt lekiau,tai geriu jau antra puoda kavos ir galvoju ka toliau daryt.Kad kita savaite vel pirma,tai aisku,o siandien dar nezinau blink.gif
O kaip Tavo zveris, neprabudo vidurnakti? biggrin.gif

Abi prisidirbusios,as vakas sokolada pribaigiau,bulviu su voveruskom ir kiausiniu pasikepiau ant sviesto,veliau dar lietiniu su kondencuotu saldziu ......zodziu dar obuoliai....ir visa tai nakti topsecret.gif Pas mane taip pat +1,9 nuo pirmadienio svorio skaiciuojant ax.gif Vienodi pliusai-draugiskai cia mes biggrin.gif
As pusryciams viena kiausini pasikepiau,kavos pries tai isgeriau,dar mandarina suvalgysiu.Pietums mastau koki obuoliuka sugrausiu,kal pora.Vakarienei vistiena.Ale pirmadienio meniu ax.gif Ryt bus matyt,ar penktadienio ar antradienio tongue.gif
Atsakyti
Oi patiko man Tavo meniu,ypac lietiniai su kondensuotu biggrin.gif Ir netingejai ju nakti kept?O kondensuoto as irgi vakar ragavau,buvau pamirsus ax.gif
Siandien burokeliu sriuba su dziovintais grybukais viriau,tai pasliurpiau,bet bulves visas isgriebiau.Tik skystis ir grybai.Dar kepu obuolius .Vakarienei bus.Kas gausis matysim ryt biggrin.gif
Atsakyti
O as pietums kavos ir mandarinu privalgiau tongue.gif Vaziuoju,,pasportuosiu""
Atsakyti
Pas mane siandien irgi labai mazas, sakyciau gal nieko nereiskiantis nuklydimas buvo, suvalgiau vistienos kumpio riekele. O siaip 4 kiausiniai 1 apelsina ir 1 greipfrutas. Ryte buvo minus 300g.
Atsakyti
QUOTE(SekaPirkioj @ 2016 10 20, 19:42)
Pas mane siandien irgi labai mazas, sakyciau gal nieko nereiskiantis nuklydimas buvo, suvalgiau vistienos kumpio riekele. O siaip 4 kiausiniai 1 apelsina ir 1 greipfrutas. Ryte buvo minus 300g.

Visai nereiksmingas ir negriesnas ir nenuklydimas mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas ,

siandien -900g.Dar vienas griesnas kg liko,bet valgyt kaip noriu,sakes.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 21, 11:50)
<p>Labas rytas ,</p>
<p>siandien -900g.Dar vienas griesnas kg liko,bet valgyt kaip noriu,sakes.</p>

blink.gif saunuole good.gif apsipavydejau biggrin.gif Pas mane nei minuso ,nei pliuso,o tas jau gerai tongue.gif Vakakar vel ;lietiniai su sviestu,sokolado puse ...naktinis apzoriskumas uzupuole ax.gif
Reiketu ir man kazkaip ta pliusa nurident rolleyes.gif Bet kaip nakti save sutramdyt hmm.gif
Einu obuoliu pasikepsiu,pamastysiu tongue.gif
Atsakyti
Mute,nuodemiauji biggrin.gif ?As kol kas dar ne mirksiukas.gif Siandien -100g.Privalgiau vakar visokiu nesamoniu,tik gal ne po daug,tai neprisipliusavau.
Atsakyti