Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu 000552.gif Dabar kada cia pasirodysi?Kada leliuko gimimas nusimato? bigsmile.gif Smagu,laukimo dziaugsmas wub.gif
O as tai sugebejau pasunketi tongue.gif Nebesekas man sukudet,kazko visai ,,pasileidau''.Nebesusitariu su savimi.Turbut kai prireiks Tau padailinti formas mane dar cia rasi lotuliukas.gif
[/quote]
neplanuoju cia pasirodyti ilgai biggrin.gif tikra dievo dovana wub.gif gimimas nusimato per mano gimtadieni,geguzes pradzioje 4u.gif dar vienas jautukas bus seimoje biggrin.gif wub.gif ziema arteja,organizmas labiau linkes kaupti atsargas 4u.gif su laiku atsikratysi nereikalingo svorio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 25 spalio 2016 - 14:10
Labas rytas smile.gif -500g.Vakar nakti pabudau ir kaip valgyt uzsimaniau doh.gif Anksti miegot nuejau,puse dvyliktos lindau i saldytuva desros tongue.gif Dar pora obuoliuku prigriebiau.
Kaip su tais naktiniais uzkandziavimais pabaigt hmm.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kaip tas svoris krenta,jei net naktim skrandis dirba biggrin.gif ?As tai tingeciau keltis valgyt pasiimt.Nu bet as is vakaro prisveiciu,tai kur cia besikelsi tongue.gif Kelinta diena svoris stovi vietoj 71,4.Jau pradedu galvot,kad iki Kaledu svert 65 kg-misija neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 26, 15:55)
Nesuprantu,kaip tas svoris krenta,jei net naktim skrandis dirba biggrin.gif ?As tai tingeciau keltis valgyt pasiimt.Nu bet as is vakaro prisveiciu,tai kur cia besikelsi tongue.gif Kelinta diena svoris stovi vietoj 71,4.Jau pradedu galvot,kad iki Kaledu svert 65 kg-misija neimanoma biggrin.gif

Vakar 21val nesulaukus luzau,po to kazkodel pabudau ir kad uzsimaniau valgyt biggrin.gif Tai va.
Krenta svoris nes yra is ko,juk svieziai prisiauginus esu ax.gif Tavo svoris man pavydetinas rolleyes.gif Tu draugiskai vietoj patrypciok,o gal dar ir pasipliusuok,kad man butu lengviau ir smagiau dasigint.
Ka vakarienei ruosi?

Papildyta:
As sprandine kepsiu tongue.gif su daug svogunu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 spalio 2016 - 16:18
QUOTE(Mutė @ 2016 10 26, 17:24)
Vakar 21val nesulaukus luzau,po to kazkodel pabudau ir kad uzsimaniau valgyt biggrin.gif Tai va.
Krenta svoris nes yra is ko,juk svieziai prisiauginus esu ax.gif Tavo svoris man pavydetinas rolleyes.gif Tu draugiskai vietoj patrypciok,o gal dar ir pasipliusuok,kad man butu lengviau ir smagiau dasigint.
Ka vakarienei ruosi?

Papildyta:
As sprandine kepsiu tongue.gif su daug svogunu biggrin.gif

Kadangi as draugiska,tai nutariau Taves palaukt ir vakarienei privalgiau karstu sumustiniu ir dar vakuotu slyvu biggrin.gif O is tiesu,tai kazkokia sumaistis pas mane,vis kazkur lekiu,niekaip i dietos vezes neistoju.Bet va nuo kitos savaites,tai susiimsiu biggrin.gif Pasaka be galo biggrin.gif
Kas naktipieciams paruosta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 26, 21:53)
Kadangi as draugiska,tai nutariau Taves palaukt ir vakarienei privalgiau karstu sumustiniu ir dar vakuotu slyvu biggrin.gif O is tiesu,tai kazkokia sumaistis pas mane,vis kazkur lekiu,niekaip i dietos vezes neistoju.Bet va nuo kitos savaites,tai susiimsiu biggrin.gif Pasaka be galo biggrin.gif
Kas naktipieciams paruosta? mirksiukas.gif

biggrin.gif ,tai imsim pirma savaite? biggrin.gif
Naktipieciams gal kefyra pribaigsiu ax.gif Vakariene super gausi ir soti gavos:indelis grudetos varskes,4 gabaliukai sprandines su kepintais svogunais,balinta kava.Kolkas soti.
Atsakyti
Sianiden 0 ax.gif Pietums kepsiu obuolius,vakarienei greiciausiai visciukas.
Atsakyti
Labas rytas,
tikrai nuo pirmadienio pirma savaite biggrin.gif Visa savaitgali pilni namai sveciu,tai kur cia dieta tongue.gif
Mute,ko privalgei nakti?As tai "Rududu"gerai uzkirtau,bet is vakaro,todel dabar sveriu 72 kg.Ar dar galiu valgyt,ar jau pasivijau? biggrin.gif
Kad tik nebutu,kaip pernai,kai reikejo kazkur iseit,o paltas nei is sio,nei is to nesusisege.Taip ir ejau atsilapojus,vaidindama,kad silta.Tai siemet is anksto pasimatavau,ar tik nesusitrauke.Kol kas ne,bet jei vakarais kondensuoto pavarysiu,tai gali visaip but.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 28, 11:28)
Labas rytas,
tikrai nuo pirmadienio pirma savaite biggrin.gif Visa savaitgali pilni namai sveciu,tai kur cia dieta tongue.gif
Mute,ko privalgei nakti?As tai "Rududu"gerai uzkirtau,bet is vakaro,todel dabar sveriu 72 kg.Ar dar galiu valgyt,ar jau pasivijau? biggrin.gif
Kad tik nebutu,kaip pernai,kai reikejo kazkur iseit,o paltas nei is sio,nei is to nesusisege.Taip ir ejau atsilapojus,vaidindama,kad silta.Tai siemet is anksto pasimatavau,ar tik nesusitrauke.Kol kas ne,bet jei vakarais kondensuoto pavarysiu,tai gali visaip but.

labas smile.gif Dar 5kg gali privalgyt tongue.gif Nakti pribaigiau desrigali,persimona,pora obuoliu,grudetos varskes su melyniu dzemu.+100g.Nors is vakaro pasisverus maniau,kad ryte bus -400g ,turbut nuo desroje esanciu ,,E'' skysciai susilaike mastau.gif
Siandien pas mane kiausinieniu diena.Neturejau nei laiko nei jegu zuvi ruost.Parlekiau visa sulijus,susalus,svoguno galva supjausciau(didele),ant svieto pacirskinau,3 ,,m''dydzio kiausinius ant virsaus,-velyvieji pietus tokie.Dabar mastau ka cia velyvai vakarienei susimascius,-jauciu visciuka kepsiu biggrin.gif Nieko skanaus ir griesno neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas labas,
Mute,ar startavai?As taip biggrin.gif Atejau su 73.1.Ir kaip cia neprisikimsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 10 31, 19:24)
Labas labas,
Mute,ar startavai?As taip biggrin.gif Atejau su 73.1.Ir kaip cia neprisikimsus ax.gif

Labas!Startavau vakar ,o siandien po pietu ....ruosiuosi startui is naujo tongue.gif
Kapines,po ju misraine su silke ,morkom ,svogunais,grybais;bulviniai blynai,pyragelis,ledai,sokoladas,-sudirbau antra diena ax.gif Kaip Tu siandien,ar saziningai atsilaikei?
Pirmadieni pradejau su 78 topsecret.gif
Atsakyti
Aha,labai saziningai tongue.gif biggrin.gif Pradzia grazi-du kiausiniai,paskui du vistienos kepsniukai,kava,o pabaigai to grozio-obuoliu pyragas,moliugo pyrago gabaliukas,dvi desreles,vel obuoliu pyragas,o ka tik ,atejus cia Taves paieskot , surijau Twix sokoladuka biggrin.gif Siaubas kazkoks.Edu ir sustot negaliu.
Matyt mes cia dviese ir likom,kad kitoms baisu pasidare,jog tokioj kompanijoj greicaiu priaugs, negu numes svorio. lotuliukas.gif

O as dar vis suknele neriu,tai kazin ant katros vietos as ja uzsitempsiu ,jei vaizdas va toks nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 01 lapkričio 2016 - 21:47