Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

laba ryta, nespejau sian ryte pasivert, tai po rytines kavos ir dziuveseliu pasisveriau, -400
nesigrikinsiu sian biggrin.gif imsiu antradienio meniu, pietum vistytes, vakarienei kiausiuku, na kas su manim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 15, 10:14)
Labas rytas,
pavalgymas nakti ir didziulis miego trukumas padare savo darba +400g.O tikejausi tai koki kg numest biggrin.gif
Mute,susiimam,Kaledos arteja mirksiukas.gif

Bizuno mums reikia!!!Vel ne i tema sumustinis,saldainiai ,riesutai.Visa kita tvarkingai pagal dietos meniu tongue.gif
As**,saunuole 4u.gif Mes su tavim,stengiames is visu jegu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, 72.7. Jauciu nulis po vakar nes sveriaus vakar po kavos, o beto vakarienei vietoj kiausiniu vakar spurgytes pasimaise, labai paskutiniu metu saldumynam traukia biggrin.gif
Atsakyti
..pas mane 0 ir tai laaabai gerai,mat buvo ,oi buvo griekeliu rolleyes.gif
Siandien pusryciai tvarkingi ,pietus taip pat ,beliko vakarienes nesusidirbt ir nakti i saldytuva nelyst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 11 16, 14:09)
..pas mane 0 ir tai laaabai gerai,mat buvo ,oi buvo griekeliu rolleyes.gif
Siandien pusryciai tvarkingi ,pietus taip pat ,beliko vakarienes nesusidirbt ir nakti i saldytuva nelyst biggrin.gif

Sveikos,
pas mane kazkaip -1kg, nors vakar vakare privalgiau vafliu su uogiene biggrin.gif Nu kaip mazas vaikas ax.gif
Pusryciu nebuvo,pietums dvi desreles vietoj surio,o kaip bus su vakariene dar neaisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 16, 18:15)
Sveikos,
pas mane kazkaip -1kg, nors vakar vakare privalgiau vafliu su uogiene biggrin.gif Nu kaip mazas vaikas ax.gif
Pusryciu nebuvo,pietums dvi desreles vietoj surio,o kaip bus su vakariene dar neaisku biggrin.gif

Tai kaip supratau pirmadieni vel startas? biggrin.gif
Man ryte issisviete-800g bigsmile.gif Vakariene kakava,pienas su slizikais +daaaaaug nervu....Dabar vel juos slizikais su kava ,,raminu"" ax.gif Jau psochologo reikia muset doctor.gif
Pietums kriausiu parsinesiau,senokai ju nevalgiau.Vakarienei blauzdeles.Ir duok dieve proto ir stiprybes nakti sliziku dezutes nepribaigti tongue.gif
Ai dar vakar puse didelio sokolado su riesutais(juodojo) nebeliko rolleyes.gif Tai va,cia muset nervai kcal sudegino.
Vsio,ispazinti atlikau,galiu toliau darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 11 17, 13:25)
Tai kaip supratau pirmadieni vel startas? biggrin.gif
Man ryte issisviete-800g bigsmile.gif Vakariene kakava,pienas su slizikais +daaaaaug nervu....Dabar vel juos slizikais su kava ,,raminu"" ax.gif Jau psochologo reikia muset doctor.gif
Pietums kriausiu parsinesiau,senokai ju nevalgiau.Vakarienei blauzdeles.Ir duok dieve proto ir stiprybes nakti sliziku dezutes nepribaigti tongue.gif
Ai dar vakar puse didelio sokolado su riesutais(juodojo) nebeliko rolleyes.gif Tai va,cia muset nervai kcal sudegino.
Vsio,ispazinti atlikau,galiu toliau darbuotis biggrin.gif

Kazin ar ne psichiatro mums reikia biggrin.gif ?
Tai is kur toks minusas,jei slizikus ir sokoladus kemsi,a?Pavydu man tongue.gif ,nes siandien tik -300g.
Kokia prasta nuotaika,negaliu.Man ta pilkuma ir sumazejes darbu tempas duoda per smegenine blink.gif Kol lekiu,tol gyvenu,kitaip sakes.
Nu va pasidejavau rolleyes.gif
Atsakyti
..atlekiau pareikst,kad psichologas cia nepagelbes reikia psichiatro,-ziuriu uzbegai uz akiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Katik pora sumustiniu su sudyta lasisa suraiciau,-vakarienes negausiu mad.gif ,supykau ant saves,nu visai pasileidau.Greitai persertu parseliu pavirsiu,rubai susitrauke,ner ka apsivilkt,o as cia vis isdykauju umn.gif fool.gif gun_bandana.gif
..einu kavos ....slizikus ir sokoladus paslepiau toliau nuo akiu...

Atsakyti
O is kur Tu tu sliziku gavai?Ju ka,jau pirkt yra?Nemaciau dar biggrin.gif
O su rubais pas mane irgi beda,traukiasi gyvates,nors tu ka biggrin.gif Bet siaip tai paklausiau Bileviciutes ir supratau -mes grazios ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 17, 18:07)
O is kur Tu tu sliziku gavai?Ju ka,jau pirkt yra?Nemaciau dar  biggrin.gif
O su rubais pas mane irgi beda,traukiasi gyvates,nors tu ka biggrin.gif Bet siaip tai paklausiau Bileviciutes ir supratau -mes grazios ... ax.gif

Man negrazu lasiniai isprausti i suknia schmoll.gif Noriu vel liekna patapt rolleyes.gif Bileviciute visad stora buvo, tai ka jai ir besakyt,man ji ne pavyzdys.Sustorejus ir sveikata prasteja,nenoriu babce patapt.
Pribaigiau slizikus biggrin.gif dabar ramu,griekai sunaikinti tongue.gif
Neataisoma as doh.gif
O sliziku jau prekybcentriuose pilna,kaip ir egluciu zaisliuku. tongue.gif Nebepirksiu daugiau,pavojingi jie man biggrin.gif
Kriauses suveike.....gerai ,kad namie sedziu,butu buve bedos tongue.gif
Atsakyti
[quote=Mutė,2016 11 17, 19:09]
Man negrazu lasiniai isprausti i suknia schmoll.gif Noriu vel liekna patapt rolleyes.gif Bileviciute visad stora buvo, tai ka jai ir besakyt,man ji ne pavyzdys.Sustorejus ir sveikata prasteja,nenoriu babce patapt.

Jei ir toliau taip slamsim-bus tikrai pavyzdys biggrin.gif
As siandien vel su pliusu.Jauciu,kol nesibaigs visokie stresai,kitaip ir nebus.O buvo, kazkada ,geri laikai,kai susinervinus nieko i burna idet negalejau.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 18, 09:50)
Jei ir toliau taip slamsim-bus tikrai pavyzdys biggrin.gif
As siandien vel su pliusu.Jauciu,kol nesibaigs visokie stresai,kitaip ir nebus.O buvo, kazkada ,geri laikai,kai susinervinus nieko i burna idet negalejau.

...pas mane taip pat +,+600g unsure.gif Kazkaip reiketu tuos nervus ir edruma per juos pristabdyt,va tik kaip hmm.gif
Siandien pusryciu nebuvo,tik kava su pienu.Pietums Didele kriause,saldi kaip nezinau kas....Dabar kavos pertraukele,veliau vistienos blauzdeles kepsiu.Ale penktadienini penktadieni turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 lapkričio 2016 - 14:36