Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N5

Jei Tave paguos,ir as susidrbau ax.gif Kazkodel prisirijau silkes su dziovintais grybais,o pietums kepti obuoliai ir vel buvo su varske.Gal tikrai mums su galvom kazkas negerai biggrin.gif tongue.gif ?
Atsakyti
Labas rytas, tongue.gif paguodei,o tai ryte svarstykles ziauriai nuliudino.Sujauke tas sniegas prota(reikia gi kazkam suversti beda biggrin.gif ).
Siandien pustyciai iprastiniai plius sumustinis su suriu,pietus imsiu pagal antradienio meniu.Zodziu bandom surimtet tongue.gif
Atsakyti
Nieko gero ir mano svarstykles neparode ax.gif Kazkokios nenormalios dienos,tai pusryciu nespeju pavalgyt,tai pietu,o paskui,kai pripuolu,tai toks jausmas,kad arkli suesciau ir dar deserto paprasyciau biggrin.gif Va mazdaug taip pas mane su dieta gaunasi blink.gif
Atsakyti
Tai ryt skelbiam pirmadieni biggrin.gif Gal toks laikotarpis svoriui augint uzejo mirksiukas.gif
Ryt tikrai imu pirmadienio meniu!Vyras mandarinu parnese,obuoliu bandysiu nebevalgyt.
Labanakt,iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Labas,siandien smagiau smile.gif pagaliau -700g bigsmile.gif Jau tikrai labai bijojau siandien isvysti 80,fu..
Atsakyti
Sveika,mano svarstykles vel paskelbe streika,bet ir gerai,nes ryt vis tiek bijociau ant ju lipt.Dienos meniu: ceburekas,1 kiausinis ,o ka tik- namine pica biggrin.gif Tiesiog tobula dieta.Tuoj pamatysiu 80,jei taip ir toliau.Ryt ,atrodo,normalesne diena laukia,tai gal istosiu i vezes kaip nors.O Tu saunuole-sisiemei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 09 lapkričio 2016 - 18:53
...NESUSIEMIAU rolleyes.gif ryt pagal ketvirtadienio meniu,o pirmadienis bus dar vienas eilinis startas,ane? biggrin.gif
Pietums sriubos prisrebiau,veliau riesutu sauja...ryt ryte bus aisku ar prisidirbau ax.gif
Papildyta:
...NESUSIEMIAU rolleyes.gif ryt pagal ketvirtadienio meniu,o pirmadienis bus dar vienas eilinis startas,ane? biggrin.gif
Pietums sriubos prisrebiau,veliau riesutu sauja...ryt ryte bus aisku ar prisidirbau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 09, 19:52)
ryt vis tiek bijociau ant ju lipt.Dienos meniu: ceburekas,1 kiausinis ,o ka tik- namine pica biggrin.gif Tiesiog tobula dieta.Tuoj pamatysiu 80,jei taip ir toliau.Ryt ,atrodo,normalesne diena laukia,tai gal istosiu i vezes kaip nors.

Labas smile.gif Ir ka svarstykles rodo?Man pasiseke-0 bigsmile.gif Jau maniau,kad be riebaus pliuso neissisuksiu.
Ryte prie kiausinienes sumustinis su lasisa prisiklijavo....improvizuoju vis tongue.gif
Pietums mandarinai,vakarienei vistienos krutinele su salotomis,arba salotos su vistienos krutinele biggrin.gif
Geros ,nelabai griesnos dienos mums 4u.gif
Atsakyti
Svarstykliu net nejudinau,edu toliau biggrin.gif Valgymu to proceso tikrai negaliu pavadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 10, 21:53)
Svarstykliu net nejudinau,edu toliau biggrin.gif Valgymu to proceso tikrai negaliu pavadint biggrin.gif

Gal kita savaite i prota suaugsim mirksiukas.gif biggrin.gif Kazkoks durnas laikotapis,matyt organizmas, sniegui iskritus, kaupimo mehanizma ijunge tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 11 10, 23:19)
Gal kita savaite i prota suaugsim mirksiukas.gif  biggrin.gif Kazkoks durnas laikotapis,matyt organizmas, sniegui iskritus, kaupimo mehanizma ijunge tongue.gif

Tai aisku,kita savaite biggrin.gif
Siandien pas mane -700g,bet nesidziaugiu per daug,nes ryt gali buti pliusas ir didesnis.O kaip Tau?Atsilaikei,neprisislamstei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mute,kur prapuolei?Ar tik nesilepini kokiais griesnais dalykais?As uzkviesta siandien valgyt kugelio.Nu ir kaip atsisakyt ax.gif ?Tikiuosi tik pavalgyt,o ne apsiryt.Tikiuosi biggrin.gif ...
Atsakyti