Karmensita, Krown, su gimtadieniu jūsų mažylius!
daug daug juoko jūsų namams
QUOTE(Piktukė @ 2016 08 25, 19:56)
Aciu!
QUOTE(Natalija_V @ 2016 08 23, 22:25)
Pilvinis laikosi gerai, savijauta irgi tfu tfu tfu. Šią savaitę gal patvirtins arba paneigs lyties prognozę. Tada arba imsiu paravinėti rožinį turtą arba atsipalaiduosiu, nes visko turim. Teoriškai galėčiau pasaugoti anūkams (dukra supažindino su potencialiu žentu), bet praktiškai tiesiog nėra vietos.
Amžius nepaprastas, kalbos kaip vandens, juoko irgi, meilės kaskadai, zyzimo netrūksta, piktų reikalavimų irgi marios. Dabar tai visi lydomės, nes ji mane mėgdžiodama tėtį vadina katinu:"Katin, pavalgei? Katin, gal važiuojam kur nors? Katin, ką tu čia darai?" Klausinėja tiek daug, kad į dienos pabaigą man užverda smegenys. Ir nesupranta atsakymo "nežinau". "Tu žinai mama, taigi tu žinai. Kas čia per dėžė mama, kas viduje, kas ją čia padėjo, teta ar dėdė darbininkas koks, o gal čia kas gyvena, o ji medinė ar metalinė, mama, o ji guminė, aš ją pakelsiu, mama, ar nepakelsiu? Tu tikrai žinai, mama, nesakyk "nežinau", mama". Jei rimtai, kartais noriu tiesiog apsiverkt. Pareinu iš lauko ir googlinu kokią nusususią gėlę, kad sužinočiau pavadinimą, nes kitą kartą ji nepamirš, o ne, ji VĖL paklaus, kaip vadinasi šita gėlė
Durniausia, kad ji klausia kaip vadinasi ta teta, tas dėdė, ta mergaitė ir tas berniukas. Ir nu nedaeina dar, kad negaliu aš žinoti visų žmonių vardus... Ir googlas čia jau nepadės B)
Amžius nepaprastas, kalbos kaip vandens, juoko irgi, meilės kaskadai, zyzimo netrūksta, piktų reikalavimų irgi marios. Dabar tai visi lydomės, nes ji mane mėgdžiodama tėtį vadina katinu:"Katin, pavalgei? Katin, gal važiuojam kur nors? Katin, ką tu čia darai?" Klausinėja tiek daug, kad į dienos pabaigą man užverda smegenys. Ir nesupranta atsakymo "nežinau". "Tu žinai mama, taigi tu žinai. Kas čia per dėžė mama, kas viduje, kas ją čia padėjo, teta ar dėdė darbininkas koks, o gal čia kas gyvena, o ji medinė ar metalinė, mama, o ji guminė, aš ją pakelsiu, mama, ar nepakelsiu? Tu tikrai žinai, mama, nesakyk "nežinau", mama". Jei rimtai, kartais noriu tiesiog apsiverkt. Pareinu iš lauko ir googlinu kokią nusususią gėlę, kad sužinočiau pavadinimą, nes kitą kartą ji nepamirš, o ne, ji VĖL paklaus, kaip vadinasi šita gėlė
Eik tu sau... Jau vyresnėlė ir su žentu supažindina, vėl naujas gyvenimo etapas
O dėl antros mano paliktos pastraipos, tai tegaliu pasakyti kaip visada
Išpakavau dar per kalėdas gautą Fisher price puodynę, galvojau gal jau galima bandyti mokyti formų, nu bet turbūt dar ne.. Taip, suvokia, kad reikia kišti, bet jokio suvokimo, kad širdutė į apskritimo skylę niekaip nesulys, o tada pyksta, rėkia
QUOTE(Piktukė @ 2016 08 25, 20:10)
Išpakavau dar per kalėdas gautą Fisher price puodynę, galvojau gal jau galima bandyti mokyti formų, nu bet turbūt dar ne.. Taip, suvokia, kad reikia kišti, bet jokio suvokimo, kad širdutė į apskritimo skylę niekaip nesulys, o tada pyksta, rėkia
Bet mesti bet ką į ją labai patinka, nes kažką įmetus ji groja 
Taigi cia ir yra tas pazinimo ir mokymosi procesas piktuke
Karmensita, Krown pavėluotai bet vis tiek sveikinu su vaikučių gimtadieniais!!! Linkiu, kad jie visada būtų linksmi ir nesirgtų
Kaip pagalvojus atrodo taip nesenai laukėm kada šie mažyliai gims. Kaip jaudindavomės dėl kiekvieno pilvelio skausmo ir gimdymo laukimo. O dabar jau švenčiam pirmuosius gimtadienius. Maniškės irgi gimtadienis jau greitai. Planuoju daryti balių artimiausiems žmonėm, tai dabar vyksta pasiruošimas:)
Ačiū merginos labai už linkėjimus
Gimtadienio proga pasipuošė fanaru (bandė ir eiti ir suktis) ir apvėmė išeiginę suknelę
Gimtadienio proga pasipuošė fanaru (bandė ir eiti ir suktis) ir apvėmė išeiginę suknelę
QUOTE(Delfinukas @ 2016 08 27, 13:39)
Ačiū Delfinuk:)
Žiūriu tema kažkiek persikėlė į FB,tai jei kas draugaujat virtualiai ten,pasakykit,ir aš įsidrauginsiu:)
Sveikos,Mamytės!
Atsiprašau,kad įkišau nosį į Jūsų namus,bet reikia patarimo iš vilniečių
Gal galite rekomenduot gerą neštukių prižiūrėtoją?
Gal kas lankotės pas Venskutonienę?Negaliu apsispręst,kam patikėt save ir dešimt metų lauktą mažiuką
Visų mažiukus kurie pradeda eiti į darželius ir mokyklas sveikinu su rugsėjo 1:)
Mes pradėjom lankyti ropliukų grupę (Strakaliukyje), visai smagu, kai vaikai tarpusavyje žaidžia. Ar Jūs ką nors lankote su savo vaikais? Savaitgalį pasidarėm šeimos fotosesija įmečiau foto.
Mes pradėjom lankyti ropliukų grupę (Strakaliukyje), visai smagu, kai vaikai tarpusavyje žaidžia. Ar Jūs ką nors lankote su savo vaikais? Savaitgalį pasidarėm šeimos fotosesija įmečiau foto.
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 14:57)
Sveikos,Mamytės!
Atsiprašau,kad įkišau nosį į Jūsų namus,bet reikia patarimo iš vilniečių
Gal galite rekomenduot gerą neštukių prižiūrėtoją?
Gal kas lankotės pas Venskutonienę?Negaliu apsispręst,kam patikėt save ir dešimt metų lauktą mažiuką 
Sveika, Jumarta - sveikinimai
Ruta - o tu jau vedi i darzeli? oho
[quote=Krown,2016 09 01, 15:30]
nebaisu? man sirdis sustoja vien apie tai pagalvojus
ketini grizti i darba ar kaip? 
ne taip supratai, tai ne darzelis. O vaiko burelis, uzsiemimas. As su vaiku bunu, kal ji ropoja su kitais vaikais per kliutis.