QUOTE(Piktukė @ 2016 08 19, 20:58)
Merginos, kurių vaikučiai valgo patys. Kaip vyko pati pradžia? Pradėjau duoti šaukštukus kol maitinu. Bandau parodyti kaip imti, semti, bet jiems nei motais. Makaluoja visaip po bliūduką ir jei netyčia pakabina kažkiek bando kelti iki burnos, bet apverčia ir viskas iškrenta. Gal aš kažką netaip darau? Gal yra dar kažkokiu protingesnių technikų? Ar laukti protuko ir tiek?
Musu pradzia taip ir vyko

ir dauze ir tapsnojo delnu ir valge rankomis, ir bliuduka varte ir laize dugna ir pyle ant saves viska - zodziu susipazista su naujovemis visapusiskai

taip valgom jau beveik menesi ir galiu pasakyti, kad technika gereja, vis daugiau koses pakliuna i burnyte, daugiau naudojasi sauksteliais, maziau varto lekstutes, daugiau pakabina ir pan.

taigi manau kad tiesiog lauk, leisk viska daryti ka jie daro ir ateis laikas kai situacija pageres mamos naudai

as tai irgi esu isidarbinus ploveja pilnu etatu kai jie dabar taip valgo tai uch, tikrai yra ka veikti

bet jiems jau vis idomiau daryti ka suauge daro tai pvz is puodelio gerti yra nerealiai smagi atrakcija ir geria kaip pasiute abudu, nors manau kai "atsizais" nebereiks to puodelio ir vel grisim prie gertuviu
o jus man gal irgi papasakosit kokia buvo jusu pradzia su puoduku

nes maniske tik mergina ryte padaro i puoduka ir net palaukia kol pasodinsiu

bet atsisedusi ji save ten grabineja, kisa rankas i ta puoduka, apsisysioja pirstukus ir pan. - nu ir nezinau kaip reaguot, palikt kol atsidziaugs ir turetu neberupeti ar neleisti, uzkalbet danti ar ka cia daryti?

Berniukas kol kas tik pasedi draugoviskai, bet kol kas viska daro tik i pampersa, nu bet sedint uztat savo daikciuka pasiciupina

labai idomus uzsiemimas cia mums