QUOTE(Žydriausia @ 2016 08 04, 10:26)
Gaunasi saldytuvas toliau per spinta nei orkaite. Bet man taip graziau ir kita vertus as galvoju kai yra ties kampu, tai kaip tik stovi 'ant kampo" ties orkaites spinta atsiodares saldytuva ir imi dedi ant darbastalio.
O Jūs manote, kad stovėti ties orkaitės spinta ir atsidarius šaldytuvą jame kažko ieškoti bus patogu? Juk būsite persikreipus... Nemanau, kad taip darysite. Stovėsit normaliai ties šaldytuvu ir išėmus kažką žengsit žingsnelį link stalviršio. Tai vat tas žingsnelis mane ir biesina

. Atrodo, ai kas čia, vienas žingsnis, tačiau kiek kartų darinejame šaldytuvą per maisto gaminimo metu? Ir kiek orkaitę?
Svarbiausia, mano manymu, kad darbinis trikampis nesigautų per didelis- max 5,2m berods (pirmoj temos žinutėje yra surašyta). Kai planavau savo virtuvę, aš irgi kaip visi lietuviai buvau susidėliojusi - stalviršis, orkaitės spinta, šaldytuvas, ir tik per didelis darbinis trikampis mane privertė atsikvošėti. Kokio velnio, pamaniau, aš turėčiau trypčioti savo virtuvėje tik dėl to, kad visi taip daro, kad taip gražiau (nors čia irgi diskutuotinas klausimas, gal nuo situacijos priklauso, nes man mano virtuvė gavosi pakankamai graži, tas sukeitimas vietomis tikrai nieko negadina

)?
Tai tokie pamąstymai iš patirties...
Visados būna tik dabartis, kurią reikia sutvarkyti. /A. de Saint-Exupery/