QUOTE(Y2K @ 2016 09 05, 15:30)
Kol kas dar nieko esminio nešneka, bet apie akmens pjovimą jie užsiminė. Atrama be abejo, bet jos aukštį vistiek reikia numatyti, Nes kaip suprantu, nėra taip, kad pridedi akmens plokštės storį ir viskas. Ai išsispręs kaip nors, dėl visa ko pasicekavinau, nes kai 2 skirtingos kontoros dirba, tai, visokie nesusišnekėjimai tikėtini.
Papildyta:
Bus taip. Bet akmuo lyg ant metalinio rėmo dedasi, tai fig žino kaip jis aukštį įtakoja.
Man irgi atrodo, kad baldininkai bando nusiplauti taipsakydami. O juk jiems tikrai paprasčiau patrumpinti tas spinteles, jeigu ką. O akmenoriai kai pradės pjaustyti, dar ipjaus per daug, kuom paskui užkišit tuos tarpus - čia aš jau blogiausią varijantą pasakiau

. Ir papildomai turbūt kainuos tas išpjovimas - taip išeis, kad stalviršio mažiau, o kaina didesnė

...
Jei akmuo dėtųsi ant metalinio rėmo, tai išvis neitų jo pakelti

. Man stalviršius kiekvieną atskirai 4 vyrai mūrai pūškuodami nešė, o jo apačioje va tokia vat plokštė:
Kiek žinau akmeninis stalviršis būna 2 ir 3 cm storio. Pas mane 2 cm su pastorintu priekiniu kantu - ten suklijuotos dvi 2cm plokštės ir gaunasi 4 cm. Tai va tokia matematika.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 09 05, 15:40)
Dar variantas - viršutines spinteles užsakinėt atskirai, kai jau bus stalviršis. Bet man atrodo - be ryšio...
O man atrodo visai su ryšiu... O kodėl gi negalėtų baldininkai vėliau tas spinteles pagaminti?