Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

labas biggrin.gif

vakar grizom is Lt. taip gera pas mama... o jau skanu viskas nestuke.gif

siandien kol suruosiau merginas i mokykla, pamirsau pasisvert, bet vistiek nieko gero nebus unsure.gif

Spaliuke, irasyk lentelen mano ana pradini svori ir tiksla pakeisk i 58kg
Atsakyti
sia savaite pliuso nera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 03, 10:30)
sia savaite pliuso nera  thumbup.gif  thumbup.gif

Vis pasižiūriu kaip laikaisi, smagu kad neauga tie kg :) Linkiu kad nėštumas kaip man suveiktų, t.y. kūdinančiai :D Jetau kaip tas laikas greit eina, jau trečias mėnuo mano mažyliui. Jau ne tik verkia ir miega o ir bendrauja savo kalba :)
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 09 03, 13:24)
Vis pasižiūriu kaip laikaisi, smagu kad neauga tie kg :) Linkiu kad nėštumas kaip man suveiktų, t.y. kūdinančiai :D  Jetau kaip tas laikas greit eina, jau trečias mėnuo mano mažyliui. Jau ne tik verkia ir miega o ir bendrauja savo kalba :)

tikrai kad bega drinks_cheers.gif atrodo tik neseniai nestuke.gif patapau, kankinausi be alko ir cigareciu, o jau 3cias trimestras bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na tai ar meta dar kas nors svori? biggrin.gif
angeliux, spaliuke kaip atostogos?
Atsakyti
Mire tema :(

Metu sekmingai svori, sergam visi, skonio nejauciu, o ir is nervu nieko nenoriu.... speju 64 jau sveriu, reiks ryt pasisvert
Atsakyti
Sveikutes, kazkaip nebera laiko beuzsukt, bet stengsiuosi gryst, spaliuke brauk is lenteles, nebeseku svorio kol kas, kazkaip aptingau, reik perkraut smegenis ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ojej, Spaliuke, kas nutiko? :(
Aš ruošiuosi 10 km bėgimui Vilniaus maratone. Rinkausi audime bėgimui rūbus, to tragedija kaip kiekviena riebala po padidinamuoju stiklu pakiša unsure.gif išvažiuosiu i ritmą su mokslais namais ir grįšiu mest kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 09 06, 14:30)
Laba  4u.gif
Ojej, Spaliuke, kas nutiko? :(
Aš ruošiuosi 10 km bėgimui Vilniaus maratone. Rinkausi audime bėgimui rūbus, to tragedija kaip kiekviena riebala po padidinamuoju stiklu pakiša  unsure.gif  išvažiuosiu i ritmą su mokslais namais ir grįšiu mest kg  blush2.gif

Virusas, musu aplinkoj labai daug serganciu ir poliklinikoj eiles kilometrines.

Sekmes begime!!!
Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 09 06, 14:10)
Sveikutes, kazkaip nebera laiko beuzsukt, bet stengsiuosi gryst, spaliuke brauk is lenteles, nebeseku svorio kol kas, kazkaip aptingau, reik perkraut smegenis ax.gif

Kad tik Rasapo prisidave, net nebedariau lenteles :)
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 06, 14:39)
Virusas, musu aplinkoj labai daug serganciu ir poliklinikoj eiles kilometrines.

Sekmes begime!!!
Papildyta:
Kad tik Rasapo prisidave, net nebedariau lenteles :)

Ačiū 4u.gif man jos prireiks. Bėgu vis 8,5 km, kartais nieko, o kartais vos panesu kumpius. Ir lėtai gaunasi, per 1 val 2 min :( niekaip nepagreitinu :(
O maziukas irgi serga? Mus ir kažkoks virusas buvo užpuolęs, bet po 2 dienas truko sloga, mažoji turėjo tem
Atsakyti
man atrodo, iki tos spalio 1 reik visoms atostogu mirksiukas.gif

as niekaip negriztu i vezes.. negana to, kad prisiveziau skanumynu, kuriuos sekmingai doroju, dar ir namu ilgesys, ir vel uzgriuvus rutina... bleu
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 06, 13:27)
Mire tema :(

Metu sekmingai svori, sergam visi, skonio nejauciu, o ir is nervu nieko nenoriu.... speju 64 jau sveriu, reiks ryt pasisvert

Sveikatos visiems 4u.gif o prie juros ar buvote isvaziave?

smile at, uzsispyrusi tu mergina smile.gif kaip mergaitems pirma klase?
QUOTE(Rasapo @ 2016 09 06, 15:42)
man atrodo, iki tos spalio 1 reik visoms atostogu mirksiukas.gif

as niekaip negriztu i vezes.. negana to, kad prisiveziau skanumynu, kuriuos sekmingai doroju, dar ir namu ilgesys, ir vel uzgriuvus rutina... bleu

Kada pas jus mokykla prasideda?

Ir as panasiai blush2.gif
Atsakyti