Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 09 07, 07:03)
As begimo nekenciau mokykloj biggrin.gif tokie ilgi tie 1,5 km budavo...
Jeigu koja leis, as ir noreciau pusmaratoni nubegt... Bet cia kol kas pasvajot biggrin.gif kol kas mano max. 11 km. Kol nedirbu, tai galiu begiot, o kai grisiu I darbus is vis neisivaizduoju, kaip spet reikes padaryt bent kas butina....

Geras oras, smagu lauke  thumbup.gif

as irgi biggrin.gif ir dar 10 metu po mokyklos nekenciau biggrin.gif
mano irgi 11 kolkas, bet jauciu jau galiu zymiai daugiau, tik begioju pagal lentele, tai renku kilometrus db, ne atstumus smile.gif aisku liga va savaite ateme unsure.gif
kada gryzti?

nupirkom vaikui arkliuka medini, tai tiek patinka, supasi kol uzmiega biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

spaliuke, kaip sveikatos?

smile at, toli mokykla?
Atsakyti
labas rytas, begikes biggrin.gif

as siandien lanka trauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 07, 07:43)
as irgi  biggrin.gif ir dar 10 metu po mokyklos nekenciau  biggrin.gif
mano irgi 11 kolkas, bet jauciu jau galiu zymiai daugiau, tik begioju pagal lentele, tai renku kilometrus db, ne atstumus  smile.gif aisku liga va savaite ateme  unsure.gif
kada gryzti?

nupirkom vaikui arkliuka medini, tai tiek patinka, supasi kol uzmiega  biggrin.gif  wub.gif

O kiek per savaite pagal plana isbegi? Grizti tai negreit, nuo kitu metu liepos.bbet VA pusmaratoniui ruostis kaip tik pats ikarstis butu, nes jei begsiu, tai kita rugseji ...

QUOTE(Anike* @ 2016 09 07, 08:58)
Labas rytas  4u.gif

spaliuke, kaip sveikatos? 

smile at, toli mokykla?

Toli, per kamscius valanda vaziuot, be kamscius 20 min unsure.gif
Atsakyti
Labas,
Ariu biggrin.gif
Susiimiau labai rimtai,darbe mečiau gert lates visokias,ragaut viską kas papuola.... vakarienes vėlyvas iškeičiau į arbatą ar kavą biggrin.gif

Mmm vėlavo 5 dienas,na jau neee galvoju!!! Ir sulaukiau biggrin.gif

Mano dukrai šiandien pirma diena mokykloj,paskutiniai metai šioj mokykloj,tad turiu nedaug laiko kitą išrinkt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas damos!
Atejau atsisveikinti... tiesiog nebeturiu laiko bendrauti, gal dar kada grisiu... ryt paskutine diwna lt, grizus laukia remontai, o po menesio griztu i darba... jauciu, kad fizines jegos senka, nieko nespeju, mazoji naktim miegot neleidzia, dienom irgi tik ant ranku.. svori bandysiu po truputi mesti ar bent jau palaikyti smile.gif Sekmes jums visoms!
Atsakyti
Angeliux,kaip gaila verysad.gif Užsuk...įdomu kaip tau seksis ir tavo merginai mirksiukas.gif

Labas rytas,
Kaip laukiu savaitgalio,poilsio noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Angeliux linkiu, kad greiciau maziukei miego reikalai susitvarkytu, sekmes darbuose !

Labas rytas !
jauciu siandien tingesiu ax.gif nu pipiec buvau garantuota kad svoris pakrito...spyga blink.gif
Atsakyti
Labas;)
Patinka man toks ruduo, pasaka!)
Sūnus eina i mokykla, toks suaugęs ir kartu dar mažas.....
Gaila, kad vis mažiau mūsų čia. Aš tai tikrai nepabegsiu;)
Atsakyti
Labas rytas,

Rasapo, kaip sekasi sukti lanka, turi ta specialu?

Angeliux, sekmes 4u.gif truks taves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 08, 07:51)
Labas rytas,

Rasapo, kaip sekasi sukti lanka, turi ta specialu?

Angeliux, sekmes  4u.gif  truks taves  verysad.gif

labas rytas

aha, ta skaudu turiu biggrin.gif vakar kokias 8 minutes issukau, siandien stengsiuos 15 rolleyes.gif pirmos trys dienos skaudziausios, paskui sonai pripranta.. raumens neskauda, o riebalas skaudus.. darau isvada, kad gera sluoksni ant liemens uzsidejau verysad.gif

Angeliux, tikiu, kad viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Pardaviau savo lanka zudika, perziaurus man buvo biggrin.gif
Kaip noriu begt, nu reik dar pora dienu pakentet kazkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 08 rugsėjo 2016 - 09:31