QUOTE(smile_at @ 2016 09 10, 12:50)
Mano vyras šiandien mokymuose, tai mes su vaikais vienos karaliaujam. Atvažiuoja mama, atveža avietes. Galvoju reikia obuolių pyragą ant greičio iškepti. Pasiūlykit kas receptą kol mažąją uzmigdysiu
Pries pora dienu kepiau, labai skanus isejo.
Reikia gal 5 dideliu obuoliu
3 kiausiniu
beveik pilna stikline cukraus
pilna stikline miltu
saukstelis kepimo milteliu
cinamono
Obuolius nulupti, supjaustyti nedidelems riekelems. I formos ar skardeles apacia patiesti kepimo popieriu ( jeigu forma keramikine ar stikline nebutinai), patepti trupuciu sviesto, pabarstyti cukrumi, cinamonu, suberti obuolius, ant virsaus taip pat pabarstyti cukrumi, cinamonu.
Gerai suplakti kiausinius su cukrumi, kol pabals ir sutirstes. Suberti miltus su kepimo milteliais, viska trumpai permaisyti, supilti ant obuoliu.
Kepti apie 50 min 180'. As statau apacioje, kad virsus nepajuoduotu.
Iskepus, atsaldzius, pyraga apversti leksteje, ant virsaus dar pabarstyti cukraus ir cinamono misiniu.