Laabos
lakstau sita savaite pirmyn atgal po kelis kart i mokykla is jos, nes atostogauju
kita sav grisiu darban tai ir temoj pasirodysiu dazniau
Su maistu pastaruoju metu bardakas bet nuo pirmadienio jau tvarkingai
svoris laikosi apie 54,8-55
tai cia del tvarkingos mitybos sia savaite nes buvo ir daugiau
Arteja gimtadienis tai man nenumaldomas noras plaukus nusirezt visai trumpai, bet nerandu tiksliai kaip noriu, tqi biski baisu
kvepalu irgi nauju ieskau, eisiu uostyt tu good girl,bet is mb gimtadienio proga neiskaulinau, gausiu savaitgali druskininkuose dviese su sese..irgi gerai
naujas mano zaislas kol kas motyvuoja, nueinu iki 20 000 zingsniu..nu bet cia del mokyklos, kita savaite jau taip nebus
Laba
Angeliux, gaila, kad iseini, sekmes tau
Spaliuke, istraukiau ir as savo pupai arkliuka nuo taves nusiziureju, bet suptis dar nemoka.
Patark dar Spaliuke, jei pirmadieni begau 8 km, treciadieni nesigavo
tai siandien begau 4, arman ryt begt tuos 2, ar sestadieni is ryto
begimas mano sekmadieni 14 val
Siandien begau be jegu visai
neisivaizduoju, jei taip sekmadieni bus, tai kaip reiks isbegt distancija 

Spaliuke, istraukiau ir as savo pupai arkliuka nuo taves nusiziureju, bet suptis dar nemoka.

laikausi is paskutiniu, kad neit i virtuve.. tas pastovus kramtymas veda is proto, bet net nebudama alkana, einu kazko ieskot
lanka siandien 15 minuciu pasukau. ir litra zalios arbatos isgeriau
man dabar Chloe zali labai patiko.. ir naujas Paco Rabanne Lady Million. vienzo, maniake
nepaisant to, kad sia vasara jau trejus nusipirkau

man dabar Chloe zali labai patiko.. ir naujas Paco Rabanne Lady Million. vienzo, maniake

smile_at, padaryk pertrauka pries varzybas
duok kunui atsigauti

QUOTE(Barbaškė @ 2016 09 08, 19:01)
Koks buteliukas juokingas

As saviskius kvepalus labai praretinau, ismeciau, nes man pasirode, kad vieni lyg pakeite kvapa ir dabar nesiruosiu pirkti nauju, kol senu nesunaudosiu

qqte, ar sugijo nagas? dabar paziurejau i savo, lyg ataugo..
QUOTE(smile_at @ 2016 09 08, 20:43)
Laba
tai siandien begau 4, arman ryt begt tuos 2, ar sestadieni is ryto
begimas mano sekmadieni 14 val
Siandien begau be jegu visai
neisivaizduoju, jei taip sekmadieni bus, tai kaip reiks isbegt distancija 

tokia as ir patareja, bet begciau ryt arba pasivaiksciok

man reikia tureti daug, ivairiu kvapu.. patinka retesni, ne tokie populiarus.. daznai net neuoscius, nes niekur pardese nera, paskaicius aprasyma, sugaudzius nuolaidas ciumpu

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 08, 21:13)
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 08, 21:25)
tokia as ir patareja bet begciau ryt
sestadieni ilsekis ;) ziurek maista labai, kad angliu gautum pakankamai ir bus jegu, plius varzybose lengviau begasi ;)

Ačiū už patarimus merginos

Dėl bėgimo ryt pažiūrėsiu, jei jausis po šiandien kojos nebėgsiu, jeigu nesijaus, pora km labai lengvai prasibėgsiu. Šeštadienį ilsėsiuos. Bandysiu žiūrėt maistą, košes rytais jau pradejau valgyt

Gal nuvargus nuo dienotvarkės pasikeitusios. Mažoji nelabai ramiai miega, o keliuosi 6.30, kad dvynukėms pusryčius paruoščiau ir į mokyklą išleisčiau, paskui gal dar 20 min. pasnaudžiu ir vėl visa rutina, mažajai pusryčiai, pati užkandu, apsitvarkau, pietus pagaminu mažajai ir didžiosioms, lekiam tada sesių atsivežt, kai plaukimas tiesiai į plaukimą vežu ir t.t. Kažkokiam judesy randuos visą laiką, nežinau kaip vėl į sportus grįžt, kur juos įterpt

QUOTE(Rasapo @ 2016 09 08, 20:07)
laikausi is paskutiniu, kad neit i virtuve.. tas pastovus kramtymas veda is proto, bet net nebudama alkana, einu kazko ieskot
nepaisant to, kad sia vasara jau trejus nusipirkau 

Man irgi norisi kramtyt,ypač kai atsigulu prie tv

Lady million turiu,patinka

Buteliukas visai nejuokingas jį pakilnojus

Smile,tai ką man bekalbėt kai 3:30 keliuosi? Po darbo maisto gaminimas,maisto suruošimas rytojaus pietums,skalbimas,namai,dukra ir dar vyras

Link savaitės pabaigos jau nuovargis belenkoks

Labas rytas

Tiesa , šiandien nubudau 3:18 galvodama kad vėluoju į darbą

Labas rytas

Barbaske, as vis pagalvojau, kaip tu istveri taip anksti atsikeldama
o dar kai seima reikia rupintis.
Labas rytas. Guliu ir nepajudu. Seses I mokykla isleidom, prigulem, mazoji kol nuluzo tada ir as, bet po 10 min jau tampo uz nosies, tipo mama laikas keltis. Geriau jau buciau neprisnudus, nes kaip sudauzyta dabar...

Labas rytas. Guliu ir nepajudu. Seses I mokykla isleidom, prigulem, mazoji kol nuluzo tada ir as, bet po 10 min jau tampo uz nosies, tipo mama laikas keltis. Geriau jau buciau neprisnudus, nes kaip sudauzyta dabar...
Anike aha ir as 212 megstu, bet man taip idomiai, kol isnaudoju buteliuka nebejauciu kvapo, tiksliau kazka jauciu bet ne tai kaip is pradziu, o jaust noriu, tai vis ieskau kazko kito, po kurio laiko vel prie ju griztu
Dabar va tas ieskojimas, bet ne intensyvus dar turiu likuciu
O nagas tai seniai nuaugo jau, bet siaip paskutiniu metu trapus minksti jie tokie, tada kaip nuluzo daugiau ir neuzauginau ilgu, net manikiuro darytis upo ner
rankos sausos, krema litrais galiu tept jokios naudos, ko gero pati kalta kam zuvu taukus nustojau gert, reikia pradet vel
Laukiu kol kirpykla atsidarys, skambinsiu, daba plaukai iki peciu beveik atauge tikiuosi ikalbesiu kirpeja rezt drastiskai
Smile_at o kada tu miegot eini?maitini dar?gal cia del ritmo pasikeitimo tas nuovargis, isivaziuosi gal
o paneliu i prailginta grupe neleidi?
As irgi biski labiau pavargstu, keliuosi kaip tu bet labai blogai miegu, vaikis sugalvojo naktim vel pas mus isirioglint ir vos ne ant galvos uzlipt, stresas matyt mokyklinis...aciu dievui nonrs uzmiega palyginus anksti...
Dabar va tas ieskojimas, bet ne intensyvus dar turiu likuciu
O nagas tai seniai nuaugo jau, bet siaip paskutiniu metu trapus minksti jie tokie, tada kaip nuluzo daugiau ir neuzauginau ilgu, net manikiuro darytis upo ner
rankos sausos, krema litrais galiu tept jokios naudos, ko gero pati kalta kam zuvu taukus nustojau gert, reikia pradet vel
Laukiu kol kirpykla atsidarys, skambinsiu, daba plaukai iki peciu beveik atauge tikiuosi ikalbesiu kirpeja rezt drastiskai

Smile_at o kada tu miegot eini?maitini dar?gal cia del ritmo pasikeitimo tas nuovargis, isivaziuosi gal
o paneliu i prailginta grupe neleidi?
As irgi biski labiau pavargstu, keliuosi kaip tu bet labai blogai miegu, vaikis sugalvojo naktim vel pas mus isirioglint ir vos ne ant galvos uzlipt, stresas matyt mokyklinis...aciu dievui nonrs uzmiega palyginus anksti...