Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Man po vakaryksciu ryziu (ir po to banano, apelsino lotuliukas.gif blush2.gif ) ryte irgi svoris tragiskas, atrodo, viso menesio kaip nebuve. Bet nepasiduodu, toliau sportuoju ir toliau kylu i kova su maistu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 05 rugsėjo 2016 - 08:29
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

cikorija be pieno 20
2 virti kiaušiniai 180

grybų sriuba 100

vištienos filė ant griliaus 200
troškintos daržovės 70
cikorija su pienu 45

varškė 270
cikorija su pienu 45

omletas su varške ir daržovėm 330
kakava 10

Viso 1170

Baltyminė "iškrova" nutirpdė 1300 g thumbup.gif

Šiandien noriu save šiek tiek pradžiuginti wub.gif
Pusryčiams - čia sėklų pudingas essen.gif
Priešpiečiams - ale bounty batonėliai iš kokosų drožlių aplieti šokoladu (nei kiek cukraus, visiškai sveikuoliški thumbup.gif )

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 06, 07:00)

Baltyminė "iškrova" nutirpdė 1300 g  thumbup.gif

Puikiai thumbup.gif
o man vakar nesisekė vakare, užkandžiavau nesąmonėm. Bet aš taip įtariu, kad čia dėl moteriškų reikalų, toooks apetitas užėjo, kad net baisu. Ar gali tai turėt įtakos? Kaip buvo gera, kai nesirgau.. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 06, 09:43)
Ar gali tai turėt įtakos?

Gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 06, 09:02)

Džysus, tai reiškia tai visada bus mano "cheat" days schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

šokoladinis čia sėklų pudingas 250

ale bounty naminis batonėlis 190

garintas vištienos ketvirtis 620

cikorija 20
2 trapučiai su riešutų sviestu, bananu ir cinamonu 170

bananas (prieš bėgimą) 100
kiaušinis (po bėgimo) 90

Viso 1540
Įprasta mano bėda - niekaip nesivalgo daržovės blush2.gif
Atsakyti
Dontstop, as cia nematau maisto (isskyrual vista ir kiausini).. blush2.gif cool.gif Kazkaip uzkandziu, bet ne maisto. Ir labai mazai...O kur pusryciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2016 09 07, 09:38)
Dontstop, as cia nematau maisto (isskyrual vista ir kiausini).. blush2.gif  cool.gif Kazkaip uzkandziu, bet ne maisto. Ir labai mazai...O kur pusryciai? smile.gif

Pusryčiams buvo šokoladinis čia sėklų pudingas smile.gif Žinoma, be cukraus, tikro šokolado ir pan, na toks visiškai sveikuoliškas, nors ganėtinai kaloringas. Čia vietoj košės. Maistingumas čia sėklų ne mažesnis, nei kruopų, čia gi supermaistas smile.gif
Mažai? Pagal kcal net viršijau biškį blush2.gif Man reikia dar mažiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Pireja tikiuosi viskas susitvarkys 4u.gif

Man -0.800, rugsejo 1,2 sportavau, toliau turejau pirmadieni ir siandien - bet persalau unsure.gif verysad.gif Tai atidejau treniruotes, jau isivaizuoju kaip su uzgulta nosim siandien prakaituociau biggrin.gif Jau sveikata gereja, tai kita savaite tikrai grysiu prie treniruotes, sekmadieni gal kardio padarysiu smile.gif
Zymesiu ir as sporto dienas kalendoriuje, vaizdinis irodimas labai motyvuos ir toliau sportuoti smile.gif
Siandien iseigyne - tai leksiu i kirpykla, tada per kelias parduotuves ir pas kosmetologe smile.gif Vakaras ramus namie ax.gif

donstop o kiek darzoviu prie baltymu valgai, ar ju nesveri? Man vis idomu, nes as kazkaip ne kcal o gramus skaiciuoju biggrin.gif Gal reik prie to pacio ir kcal pradet skaiciuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 09 07, 11:23)

donstop o kiek darzoviu prie baltymu valgai, ar ju nesveri? Man vis idomu, nes as kazkaip ne kcal o gramus skaiciuoju biggrin.gif Gal reik prie to pacio ir kcal pradet skaiciuot rolleyes.gif

Turėčiau valgyti 400 g (bet tikrai nedažnai tiek pavyksta, labai jau jų nemėgstu blush2.gif) , sveriu žinoma smile.gif
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz balionus 4u.gif

The wanted grazu skaiciu numetus.
Donstop, bet tu tikrai visa i salduma. Kokia tavo kraujo grupe?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

bulvių salotos (virtos bulvės, nat jogurtas, svogūnų laiškai) 400

cikorija 45
kriaušė 60

3 sumuštiniai (juoda duona, kiaušinis) 470
salotos (pomidorai, agurkai, svogūnas, nat jogurtas) 100

cikorija be pieno 20
nat jogurtas 110

daržovių sriuba 50
virtos bulvės, troškintos kepenėlės 190 (nesusilaikiau, šeimynai gaminau, pati planavau ties sriuba apsistoti)

Viso 1445

Blogai valgiau, +1100 ryte ir pilvas kaip balionas...

QUOTE(Pireja @ 2016 09 07, 23:17)

Donstop, bet tu tikrai visa i salduma. Kokia tavo kraujo grupe?

Trečia g.gif
Atsakyti