Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Labas rytas!
Vakr 10ryte buvau saleje - zmoniu galima butu ant rankos suskaiciuoti :) Bet girdejau, kad tuoj padauges labai zmoniu :) Pasirodo yra toks vadinamas rudens bumas.
Po treniruotes dar nuvaziavau i masaza.
Siandien irgi treniruote, bet masazo nebus 4u.gif Itariu, kad bus klausimu del masazo - sia savaite labai nugara skaudejo - pusiau sedimas darbas, dar hobbis papuosalu gamyba - tai nusprendziau pasilepinti :) Patiko labai, svajoju kursa pasiimti :) Bet galeciau sau tai leisti tik koki lapkriti verysad.gif

QUOTE(Veluma @ 2016 09 02, 08:58)
gal patarsit kur ieskoti (svarstau apie parkas outlet) ir pasidalinsit kokios firmos turit?

Dabar as begioju visai ne su begimo bateliais kiek suprantu, tiesiog is seniau turejau ir tiek. Lauke tinka.

Parkas Outlet Vilniuje 80% parduotuviu uzdarytos - remontuoja, plecia.. Kiek pastebejau "visi sportbaciai" uzdaryto biggrin.gif Siandien kaip tik vaziuoju ten i kita parduotuve, galesiu atkreipt demesi :)
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2016 09 02, 09:58)
Sveis, isgyvenusios rugsejo 1 ir rugsejo 2 biggrin.gif

Savaitgaluz adu irkt naujus begimo batelius (kadangi begiosiu rytais ant takelio, reik "kambariniu") -gal patarsit kur ieskoti (svarstau apie parkas outlet) ir pasidalinsit kokios firmos turit?

Dabar as begioju visai ne su begimo bateliais kiek suprantu, tiesiog is seniau turejau ir tiek. Lauke tinka.

Aš manau, kad bėgiojant būtini specialūs bėgimo bateliai. Turiu omeny su amortizacijos sistema paduose. Kitaip keliams greit bus kapec biggrin.gif Manau, tas pats galioja ir bėgimo takeliui g.gif Aš turiu Puma firmos 4u.gif Kaune geras pasirinkimas (ir kainos thumbup.gif ) Sportsdirct'e, gal ir Vilniuje jis yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 rugsėjo 2016 - 09:08
Tai taip, pirksiu dabar begimo batelius butinai. O lauke sueis dar tie kur turiu, nes kiek cia beliko to laukinio begiojimo, gal keli savaitgaliai ir keli vakarai. Ziema nebegiosiu.

O pavasariui lauke paimsiu tuos kur ziema kambaryje begiosiu.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 09 01, 22:53)
Ale tikrai saunuolis. Maniskis tai priaugo 3kg per 2 savaites.

Ir jau šiandien pat ir apsilankė baseine thumbup.gif dar popiet žada su dukra nueit dar kartą smile.gif

Sveikos,
Aš jau grįžau į buvusį svorį prieš atostogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 02, 14:04)

Aš jau grįžau į buvusį svorį prieš atostogas smile.gif

Va kaip greit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 02, 17:11)
Va kaip greit  thumbup.gif

Aha, ir nieko "special" nedariau, tiesiog nevalgiau po 18 h, kas man jau tapo įpročiu thumbup.gif
Atsakyti
Sima, labai greita tu. O grizus po atostogu irgi lengva po 18h nevalgyti? As kol kas tik angliavandeniu vakare nevalgau, bet gal reiketu ir man sios taktikos imtis...
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 09 02, 20:22)
Sima, labai greita tu. O grizus po atostogu irgi lengva po 18h nevalgyti? As kol kas tik angliavandeniu vakare nevalgau, bet gal reiketu ir man sios taktikos imtis...

Man lengva. Svarbiausia sočiai pavalgyt vakarienę, apie 17h kažkur valgau ją, jei iki 18h dar ko nors noriu, tai užkandu. Vėliau jau tik arbata, vanduo.
Aš per atostogas daug valgydama vakare nesijaučiau gerai, o va kai grįžau prie įprasto rėžimo, jaučiuosi daug geriau, lengvesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 02, 21:07)
Man lengva. Svarbiausia sočiai pavalgyt vakarienę, apie 17h kažkur valgau ją, jei iki 18h dar ko nors noriu, tai užkandu. Vėliau jau tik arbata, vanduo.
Aš per atostogas daug valgydama vakare nesijaučiau gerai, o va kai grįžau prie įprasto rėžimo, jaučiuosi daug geriau, lengvesnė 4u.gif

Na man 17h vakariene "negresia" biggrin.gif Nezinau, kaip cia padaryti g.gif
As vakare, jei badas, tai naturaliai gazuota vandeni su citrina geriu. Man rods, del to ir paskutinis svorio kritimas buvo didziausias. Bet ne visuomet uztenka tik to vandens, daug priklauso nuo to, kokius pietus valgiau.
Atsakyti
Sveikos
Vakar per rytini ir vakarini begiojima 10 km sulaksciau, jau labai savim patenkinta. Siryt kojs skaudejo, bet vistiek savo mazaji rata aplekiau, kaip tik pries lietu biggrin.gif . Uz tai vakar vakare taip norejosi angliavandeniu baisiuju, tai ziaumojau keksiuka. Uz tai svarstykles ji ir rodo iskart siryt :)

Ruosiuosi vaziuot batu begimui ant takelio pirkt. Lietus nedziugina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 09 02, 22:22)
Na man 17h vakariene "negresia"  biggrin.gif Nezinau, kaip cia padaryti  g.gif
As vakare, jei badas, tai naturaliai gazuota vandeni su citrina geriu. Man rods, del to ir paskutinis svorio kritimas buvo didziausias. Bet ne visuomet uztenka tik to vandens, daug priklauso nuo to, kokius pietus valgiau.

Kai gryšiu į darbą ir man viskas pasikeis, nes darbas iki 17h, tai jau automatiškai pasivėlins vakarienės. Bet pvz galima nusistatyt nebūtinai 18h, galima ir 19h. Viskas priklauso kelintą eini miegot. Ir pats savaime įprotis vakare kramsnot kažką turi dingt. Nes nors ir kažką sveiko pvz užkandi, paskui žiūri dar kažką užkandi, vėl eini ieškot ko, na ir taip ir susideda tų kalorijų daugybė.
Gali pabandyt laikinai, pvz dviejų savaičių eksperimentą mirksiukas.gif pažiūrėsi, ar yra rezultatas. Kaip minėjau, sunkiausia pirmas kelias dienas, vėliau labai greit pripranti taip, bent man taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 03, 13:00)
Kai gryšiu į darbą ir man viskas pasikeis, nes darbas iki 17h, tai jau automatiškai pasivėlins vakarienės. Bet pvz galima nusistatyt nebūtinai 18h, galima ir 19h. Viskas priklauso kelintą eini miegot. Ir pats savaime įprotis vakare kramsnot kažką turi dingt. Nes nors ir kažką sveiko pvz užkandi, paskui žiūri dar kažką užkandi, vėl eini ieškot ko, na ir taip ir susideda tų kalorijų daugybė.
Gali pabandyt laikinai, pvz dviejų savaičių eksperimentą mirksiukas.gif pažiūrėsi, ar yra rezultatas. Kaip minėjau, sunkiausia pirmas kelias dienas, vėliau labai greit pripranti taip, bent man taip buvo.

Pas mane to paryskinto nera. Bet mes vakarieniaujame 20h. Dabar tas vakarienes koreguojuosi, t.y. nevalgau visko, ka mano seimyna valgo.
Gal bandysiu koki vaisiu suvalgyti apie 17h, tada pries 18h duonos rieke su kumpiu ar suriu, ir viskas. Nezinau, ar tai realizuojama, reikes ziureti ir eksperimentuoti.
Atsakyti