Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 09 26, 09:30)
Va kaip taikliai ir trumpai aprašei, ką aš bandžiau visą rytą suformuluot  drinks_cheers.gif  Būtent taip ir jaučiuosi  verysad.gif

O šitas man nebaisu, žinai, kiek aš daug metų jau skaičiuoju ir kovoju  starwars.gif  biggrin.gif
Bijau, kad tai tik sutapimas  blush2.gif

Na va, bet gal nepatiko tiesiog toks sporto stilius? Gal tau zumbą kokią pabandyt? Minėjai kažkada, kad nori sporto, kad nesijaustų, kad sportuoji, tai jei patinka šokiai, zumba visai gali tikti  smile.gif Bent žvilgtelk, čia gi grynas kaifas  wub.gif

Tai va būtent, kad šitiek metų skaičiuoji ir kovoji, ir vistiek nepasieki savo tikslo, vadinasi reikia kažką keisti smile.gif Ypač jei ir organizmas tavo jaučia, kad tai, ką darai dabar, netinka. Tai pirmas rodiklis, jog būtina keisti kažką, reikia įsiklausyti į jį.

Aha, šokiai man kur kas labiau patinka, o lotynų muzika išvis verčia užpakalį patį judėt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!
O atgijom thumbup.gif
Svoris +0.200 - daug reiksmes tam nepriduodu smile.gif Savaitgali ilsejomes Birstone - savo mityba patenkinta, nors ir leidau sau daugiau nei namie smile.gif Vakarienei buvo nuodemiu, bet manau kad jas ismasazavo biggrin.gif Be to sia savaite sudeginsiu tas kalorijas smile.gif
Jau minejau, kad man sportas pradejo patikti smile.gif Ir kai sirgau irgi kaip ir dontstop valgiau ka norejau proto ribuose ir laukiau to momento kada jau grisiu prie sporto smile.gif

Pireja man irgi patinka tas raumenu skausmas smile.gif Ir trenere irgi sake, kad peciai jau sustiprejo ir anksciau tiek nepakeldavau, o dabar sunkiai, bet keliu tiek kartu kiek reikia smile.gif Tokie zodziai labai motyvuoja, pati tokiu minimaliu pokeiciu nepastebiu.

donstop gal tau nukrito tiesiog nes kad ir valgiai ka nori, bet nesuringdavai tu kcal kurias valgai iprastai. Kai sergam apetito didelio nera, tai gal ir suvalgei sakykim torto gabala, ar ten mesos gabala su padazu, o toliau kazka uzkasdavai. Nes daznai gi buna mergaites klausia o jei valgysiu du cheesburgeriu i diena ar sukusiu? Profesionalai atsako - kad taip, svoris gali krist, bet kunas neatrodys patraukliai. Vis gi reikia tonuso paduot biggrin.gif
Bet vien sporto negana, jei norime numesti svorio - 80% sakoma priklauso nuo mitybos.

Ir nesutinku, kad sveika mityba neskani schmoll.gif Yra begale skaniu deriniu, tik reikia juos surast smile.gif Aisku tam reikia skirti ir laiko, kurio nevisada turime smile.gif Man irgi kelias dienas is eiles nusibosta valgyt vistienos krutinele, tada tiesiog valgau blauzdeles be odeliu smile.gif

Atsakyti
Sima_1, tai va, kad aš nežinau, ką būtent keist, kur link judėt, aš kaip aklavietėje dabar, nežinau, ko griebtis unsure.gif Žinau tik, kad visokios dietos - ne man, iškrovos - ne man, planavau užsakyt valgiaraštį iš kažkur - kažin ar laikysiuos blush2.gif , va ir kelių mergaičių iš mūsų temos patirtis rodo, kad sunku prisiversti unsure.gif Dar galvojau kreiptis į dietologę Avevitos klinikoje, bet ar neišjuoks mane ten, juk net antsvorio pagal KMI aš neturiu, gal ten tik su rimtom storulėm dirba, o ne su tom, kurios tik keliais cm nori paploninti šlaunas blush2.gif

Jei patinka lotynų, va puiki treniruotė 4u.gif

The_wanted, oi, aš tiek pažengus nesu biggrin.gif Blauzdelę net su oda skaitau dietišku maistu, bet organizmas reikalauja cepelinų protest.gif
Žinau, kad vien sporto negana, esu gyvas tą patvirtinantis pavyzdys biggrin.gif Tai ir sakau, gaila, nes kaip tik su sportu aš draugauju, o va mitybos nepajėgiu sustyguot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 26, 10:19)
Sima_1, tai va, kad aš nežinau, ką būtent keist, kur link judėt, aš kaip aklavietėje dabar, nežinau, ko griebtis  unsure.gif  Žinau tik, kad visokios dietos - ne man, iškrovos - ne man, planavau užsakyt valgiaraštį iš kažkur - kažin ar laikysiuos  blush2.gif , va ir kelių mergaičių iš mūsų temos patirtis rodo, kad sunku prisiversti  unsure.gif  Dar galvojau kreiptis į dietologę Avevitos klinikoje, bet ar neišjuoks mane ten, juk net antsvorio pagal KMI aš neturiu, gal ten tik su rimtom storulėm dirba, o ne su tom, kurios tik keliais cm nori paploninti šlaunas  blush2.gif

Tu tik nenuleisk ranku smile.gif Kazka tikrai sugalvosi ir rasi kas tiktu sau smile.gif Paziurek, kas tau dar skanu (be cepelinu ir traskuciu) is sveikesniu produktu, nebutinai liesu.. Pakeisk truputi valgiarasti, kad butu malonu valgyti smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif aš irgi dar čia, seku jus, skaitau, einu kartu, tik ne visuomet tvarkingai biggrin.gif

grįžom iš atostogų, dar manau kelias dienas leisiu sau daugiau, tai, ko noriu, o ne tai, ko reikia.. nors rytą pradėjau gražiai su koše ir bananu, bet susiurbiau latte puodą smile.gif sunku kol kas grįžti į lietingus namus po tokios geros savaitės, tai pirma reikia susikaupti morališkai, o paskui jau ir su sveikatingumu imsiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 26, 10:19)
Sima_1, tai va, kad aš nežinau, ką būtent keist, kur link judėt, aš kaip aklavietėje dabar, nežinau, ko griebtis  unsure.gif  Žinau tik, kad visokios dietos - ne man, iškrovos - ne man, planavau užsakyt valgiaraštį iš kažkur - kažin ar laikysiuos  blush2.gif , va ir kelių mergaičių iš mūsų temos patirtis rodo, kad sunku prisiversti  unsure.gif  Dar galvojau kreiptis į dietologę Avevitos klinikoje, bet ar neišjuoks mane ten, juk net antsvorio pagal KMI aš neturiu, gal ten tik su rimtom storulėm dirba, o ne su tom, kurios tik keliais cm nori paploninti šlaunas  blush2.gif

Jei patinka lotynų, va puiki treniruotė  4u.gif

Dėkuj, už nuorodas, išsisaugojau 4u.gif

Aš irgi nežinau, kur tau judėt, bet reikia kažką daryt kitaip. Ar iš kitur meniu užsisakyt, ar dar kokį velnią sugalvot.. Dėl dietologės gera mintis, kodėl gi ne. Ar ji nemokama?

Smagu, kad visos grįžo į temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 26 rugsėjo 2016 - 10:28
QUOTE(the_wanted @ 2016 09 26, 09:03)
Ir nesutinku, kad sveika mityba neskani schmoll.gif Yra begale skaniu deriniu, tik reikia juos surast smile.gif Aisku tam reikia skirti ir laiko, kurio nevisada turime smile.gif

drinks_cheers.gif Mano vyras nemegsta darzoviu bendraja prasme, bet mano paruostas valgo ir pritaria, kad skanu. Bet kitur tai net neragauja.
Pirkau savaitgali spinatus, ruosiu su vistiena, nes radau jo skonio receptoriams tinkama recepta. Sake, ragaus, nes recepto nuotrauka atrode apetitnai.

As daug darzoviu su WOK keptuve gaminu, laiko neuzima. Ir naudoju nemazai prieskoniu, kad darzovems suteikti daugiau skonio.

O svajones apie cepelinus labai gerai realizuoja cheating pavalgymai. Pas mane penktadienio vakarais buna picu ir alaus vakaras. Nu ir krenta svoris, po truputi, bet zemyn. Svarbu tai nepaverti kasdieniu iprociu.

Man sunkiau sugalvoti, ka valgyti po sporto. Nes griztu velai, po 21h, valgyt tokiu metu nelabai ir norisi, bet organizma reikia pamaitinti po apkrovu... Ir labai sunkiai uzmiegu, toks jausmas, kad organizmas buna issiaudrines, ir net vidurnakcio sulaukus ne visuomet norisi miego. Tai man cia didelis minusas, ir nezinau, kaip su tuo susitvarkyti.

Atsakyti
Sima_1, aišku mokama (dietologė) ir gan brangus malonumas smile.gif

Pireja, normalu, po sporto yra energijos antplūdis, ir man visad buvo sunku užmigti po vakarinių treniruočių, ypač kai po sporto klubo keliaudavau į dušą ir tiesiai į lovą. Bet ką daryti, jei gyvenimo ritmas toks, kad tik tokiu metu gali sportuoti, geriau taip, nei niekaip user posted image
Atsakyti
Tai taip. Bet as galeciau prazombiauti iki 3h ryto. O ryte tai i darba keltis reikia... Kol kas gelbejuosi su valerijonkes tabletike. Bet va noretusi, kad naturaliai ta energija nusloptu. Arbatu vengiu, nes rytais paakiai patine buna. O daugiau minciu neturiu, net skaitymas lovoje problemos neissprendzia.

Dienos metu neturiu jokiu galimybiu. Namie rytais neprisiverciu, o ir neisprakaituociau taip, kaip treniruoteje.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 09 26, 12:53)
Tai taip. Bet as galeciau prazombiauti iki 3h ryto. O ryte tai i darba keltis reikia... Kol kas gelbejuosi su valerijonkes tabletike. Bet va noretusi, kad naturaliai ta energija nusloptu. Arbatu vengiu, nes rytais paakiai patine buna. O daugiau minciu neturiu, net skaitymas lovoje problemos neissprendzia.

Dienos metu neturiu jokiu galimybiu. Namie rytais neprisiverciu, o ir neisprakaituociau taip, kaip treniruoteje.

Net iki 3 ryto, oho, tada rimta problema g.gif Aš mėtos išgeriu, ne arbatos, o tiesiog sausus lapelius iš vaistinės užpilu verdančiu vandeniu. Bet nežinau dėl poveikio paakiams... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 09 26, 10:03)

Ir nesutinku, kad sveika mityba neskani schmoll.gif Yra begale skaniu deriniu, tik reikia juos surast smile.gif Aisku tam reikia skirti ir laiko, kurio nevisada turime smile.gif Man irgi kelias dienas is eiles nusibosta valgyt vistienos krutinele, tada tiesiog valgau blauzdeles be odeliu smile.gif

Taip taip, tiesiog visgi reikia mokėti skaniai gaminti tą sveiką maistą. Aš pvz maistą gaminu tik dėl to, kad reikia, nejaučiu jokio potraukio tam ir malonumo, todėl man būtų be galo sunku sugalvoti, kaip paruošt tą vištos krūtinėlę, kad ji būtų ne tik skani (ką moku), bet ir sveika 4u.gif plius aišku ir laiko reikia.

Atsakyti
Dontstop, o bandei kada maitintis, klausydamasi savo organizmo? Ko jis nori? T.y. absoliučiai viską, nuo ko gerai jautiesi, tačiau gal kalorijas paskaičiuot? g.gif
Atsakyti