O kiek tau reikia nupurtyti? Tai musu tikslus tik viena savaite skiria.
Oras atsalo, ir issyk jauciasi, kad vakarais nevalgyti darosi sunkiau ir sunkiau. Mineralini su citrina keisiu citrinos arbata su keletu sauksteliu cukraus. Ziuresiu, kaip tai atrodys ant svarstykliu.
Almost, o kas atsitiko, kad operavo?
man liepos mėnesį irgį operavo vieną pirštą dėl įaugusio nago, kaip tik šaltos ir lietingos dienos pasitaikė, tai įdomiai atrodžiau visur su basutėm šlepsėdama 
ai bje mačiau, kad yra siekiančių pamatyti svarstyklėse pirmą skaičių 5, tai ir aš į šitą kompaniją jungiuos

ai bje mačiau, kad yra siekiančių pamatyti svarstyklėse pirmą skaičių 5, tai ir aš į šitą kompaniją jungiuos

QUOTE(trysduvienas @ 2016 10 14, 22:08)
Almost, o kas atsitiko, kad operavo?
man liepos mėnesį irgį operavo vieną pirštą dėl įaugusio nago, kaip tik šaltos ir lietingos dienos pasitaikė, tai įdomiai atrodžiau visur su basutėm šlepsėdama 

aha, dėl to paties ir man operavo

Labas rytas
Pireja, man iki numatyto svorio reikia 2.3kg numest
O kiek tau?
Trysduvienas, tai mūsų čia vis daugėja, siekiančių tą 5 pamatyt

Pireja, man iki numatyto svorio reikia 2.3kg numest

Trysduvienas, tai mūsų čia vis daugėja, siekiančių tą 5 pamatyt

Tai labai panašiai

QUOTE(Almost. @ 2016 10 14, 23:20)
Man irgi sakė, kad giliai pjovė tai apie 2 savaites užtruks kol sugis, bet po savaitės jau ištraukė siūlus ir stebėjos kaip čia taip greit

Man pagal dabartines svarstykles rodo, kad liko apie 1 kg. Bet rimčiau metimu užsiimsiu tik grįžus į savo namus, tai nežinau ką dar iki to laiko parodys svarstyklės

Sveikos
Donstop, taip, maistas turi teikti dziaugsma ir malonuma gomuriui, miela vaizda akims. Taip jau gamtos sutverta, o pries gamta - nepapusi.
Tai va, tai va, o man maistas kaip ir teikė malonumą, ta prasme, kad aš mėgstu pavalgyti, vien apie maistą ir galvoju kiaurą dieną, bet tuo pačiu vos tik ką suvalgius puldavau į paniką, ar nepadauginau kcal/riebalų/angliavandenių/dar ko nors, ar tikrai galėjau sau tai leisti pagal dienos metą ar dar ką nors, ir neduokDie suvokdavau, kad vertėjo susilaikyti, tada baisiai kankindavausi, grauždavausi... Maistas man pasidarė priešas, aš jo rimtai bijojau, bijojau suvalgyti kažką ne tą ir ne tada, kada reikia, ar ne tame derinyje ar dar kaip nors neteisingai. Taip gyvent nuolatiniame strese ir apribojimuose negalima, svoris nekrenta vien dėl susidariusio psichologinio bloko, pasirodo...
mano tikslai ir siekiai bei darbai šiuo klausimu apstojo.. ne dėl to, kad ruduo. labiau dėl to, kad viskas slydo išslydo iš vėžių ir dabar susiimti pasidarė vis sunkiau. sportuoti dabar negaliu ir kurį laiką pilnai dar negalėsiu (aną savaitę operavo abiejų kojų didžiuosius pirštus, tai dabar vyksta gijimo procesas.. vaikštau spalio vidury su sandalais
atrodau keistai, ale ką padarysi), galėčiau su maistu bent kiek susiimti, bet susiėmus vis nuslystu ir žodžiu nėr tvarkos 
Almost., nemesk visko
Lieknėt galima ir nesportuojant (juk maistas - svarbiausia)
Sveik greičiau

QUOTE(Pireja @ 2016 10 14, 18:31)
Donstop, taip, maistas turi teikti dziaugsma ir malonuma gomuriui, miela vaizda akims. Taip jau gamtos sutverta, o pries gamta - nepapusi.
Tai va, tai va, o man maistas kaip ir teikė malonumą, ta prasme, kad aš mėgstu pavalgyti, vien apie maistą ir galvoju kiaurą dieną, bet tuo pačiu vos tik ką suvalgius puldavau į paniką, ar nepadauginau kcal/riebalų/angliavandenių/dar ko nors, ar tikrai galėjau sau tai leisti pagal dienos metą ar dar ką nors, ir neduokDie suvokdavau, kad vertėjo susilaikyti, tada baisiai kankindavausi, grauždavausi... Maistas man pasidarė priešas, aš jo rimtai bijojau, bijojau suvalgyti kažką ne tą ir ne tada, kada reikia, ar ne tame derinyje ar dar kaip nors neteisingai. Taip gyvent nuolatiniame strese ir apribojimuose negalima, svoris nekrenta vien dėl susidariusio psichologinio bloko, pasirodo...
QUOTE(Almost. @ 2016 10 14, 18:56)
mano tikslai ir siekiai bei darbai šiuo klausimu apstojo.. ne dėl to, kad ruduo. labiau dėl to, kad viskas slydo išslydo iš vėžių ir dabar susiimti pasidarė vis sunkiau. sportuoti dabar negaliu ir kurį laiką pilnai dar negalėsiu (aną savaitę operavo abiejų kojų didžiuosius pirštus, tai dabar vyksta gijimo procesas.. vaikštau spalio vidury su sandalais

Almost., nemesk visko

Trysduvienas, o kada planuoji grįžt namo?
Dontstop, tavo požiūris į maistą ir santykis su maistu tau ir pakišo koją, kaip įdomu iš tikro. O kaip dabar yra? Ar vis dar nuolat galvoji apie maistą, ar pavyksta tas mintis kitomis pakeist? Dirbi su šiuo reikalu, ar viską palikus likimo valiai?

Dontstop, tavo požiūris į maistą ir santykis su maistu tau ir pakišo koją, kaip įdomu iš tikro. O kaip dabar yra? Ar vis dar nuolat galvoji apie maistą, ar pavyksta tas mintis kitomis pakeist? Dirbi su šiuo reikalu, ar viską palikus likimo valiai?
Sveikos
Kaip smagu, kiek plepesių
Almost, greito gijimo tau
donstop, pasidalink būtinai apie tą knygą daugiau, kai baigsi. Labai įdomu
Aš tikiu, kad psichologija labai didelę įtaką turi, aplamai viskam, ne tik mitybai. Pamenu draugė viena irgi labai mokėjo įsiklausyt organizmo, ko kada jis nori. Tai kai mes valgydavom normalų maistą, ji valgydavo pomidorą
Na juokas juokais, bet tai didelis menas neprisikimšt beleko, o valgyti ko reikia/nori organizmas. Aišku ji paskui vegetare patapo, vėliau ir vegane, čia jau kiti dalykai. Bet faktas, kad ji labai liekna.
Smagu, kad visoms nelabai daug liko, kai pagalvoji juk 2-3kg taigi juokas čia
bet kaip sunku iš tikro juos numest. Na bet ne per mėnesį juos užauginom, aš vis guodžiu save, lėtai krenta, bet svarbu negrįš.
Gero ir skanaus/sveiko savaitgalio visoms
pas mus šiandien pomidorinė sriuba

Kaip smagu, kiek plepesių

Almost, greito gijimo tau

donstop, pasidalink būtinai apie tą knygą daugiau, kai baigsi. Labai įdomu

Smagu, kad visoms nelabai daug liko, kai pagalvoji juk 2-3kg taigi juokas čia

Gero ir skanaus/sveiko savaitgalio visoms

2-3 kg nėra daug, bet mano atveju tie kilogramai yra tikslas iki Naujųjų, šiaip norisi man numesti 6kg, tik aš etapais susiskirstau, man taip lengviau

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 10 15, 14:20)
Dabar aš tik bandau daryti pirmus žingsnius, skaitau knygą. Kadangi skaitau nuo kompiuterio ekrano, einasi lėtai, nė trečdalio dar nesu įveikusi, bet iškart taikau viską, ką ten rekomenduoja, darau praktines užduotis.
Pvz bandžiau vieną dieną valgyti ne pagal nusistovėjusį grafiką, o po pusryčių laukti alkio, kas valandą žymint savo alkanumo laipsnį pagal tam tikrą skalę. Visų pirmą, ten buvo parašyta, kad toks alkis, kad apalpt iš jo, galimas tik nebent po 2-3 ar net daugiau dienų bado (ogi aš tokį kone kasdien jausdavau

Dar šiai savaitei buvo užduotis valgyti tik tai, ko noriu. Aš net rašiausi į sąsiuvinį sąrašą, ko labiausiai mėgstu ir noriu. Reikia įtikinti organizmą, kad jam dabar galima visko, jokių suvaržymų! Šią savaitę man norėjosi lazanijos, bet neradau mėgstamos pirkti, bulvinių blynų, rikotos kremo. Nesinorėjo vaisių ir daržovių, tai jų ir nevalgiau

Na ir esminis dalykas, mokytis sustot, kada jau sotu. Užduotis buvo atsisėdus prie maisto lėkštės klausti pačios savęs po kiekvieno kąsnio, ar aš jau soti ar dar ne? Jei ne, dedu burnon kitą kąsnį, jei taip, palieku likutį. tai pasirodo man visai nereikia kalno maisto