[quote=Veluma,2016 10 28, 12:02]
Pergale, gal bike in buvai? As vis varvinu seile.
Na taip, spinning vadinasi, minam dviracius sporto saleje, yra vadove, kuri liepia tai i kalniuka minti, tai greiciau, tai atsistojus, taip ir kaitaliojames ir liejam prakaita.

O dar gera muzika, tai visai kaifas. Uzsisakiau spec. batelius tokiam dviraciu minimui, varysiu tuoj i pasta atsivezti, tai jau labai smalsu kaip man jie tiks ir patiks.
Papildyta:
[quote=dontstop,2016 10 28, 12:02]<p>Sveikos

</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71162094" data-time="1477564211"><div><p>Tikra tiesa dėl tų sūrelių, aš nei sau nei vaikui neduodu

mes su mama mėgdavom prie kavos saldžią varškę (varškė, cukrus, cinamonas, grietinė ar jogurtas nat) valgyt, galvoju būtų nieko desertas, jei vietoj cukraus pakeist kitu saldikliu, stevija, ane?

</p></div></blockquote><p>Aišku, gali bandyti su stevija

</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pergale1" data-cid="71164253" data-time="1477636577"><div><p>Vakar vakare nuejau i sale su moterimis paminti dviracio, man labai patinka taip issikrauti skambant gerai muzikai

idomu, kiek kaloriju suvartojau per 45 intensyvias minutes?

kokius 300 jauciu...
Grizusi isgeriau vandens stikline, suvalgiau kriause ir banana.
</p></div></blockquote><p>O pats treniruoklis nerodė, kiek išeikvota kcal?</p><p></p><p>Labai blogai vaisiai vakare, cukrus tiesiai į lašinį, o dar po treniruotės, taigi visos pastangos perniek, ajajai

Labai jau rūstus smailikas, aš nepiktai, jeigu ką

</p>
[/quote]
Zinok musu dviraciai tokie paprasti, be jokiu ten matuokliu, tai nezinau kaloriju isnaudotu kiekio, skai, kad viskas grizo su kaupu suvalgiu banana ir kriause? Tada tiesiog kraupu

Na, ziuresim rezultata sekmadieni uzlipus ant svarstykliu
Papildyta:
Pati susiradau fizines veiklas ir kiek isnaudojama kaloriju, gal kam bus idomu:
http://athleticduo.c...ojimas-lentele/
Tai sau pasiskaiciavau, kad dviraciu sportas gerai degina kalorijas, per 45 min. gavosi apie 450 kcal isdeginta, valio

Man is viso labai patiko, kad greitas dviracio mynimas prilygta greitam begiojimui, tik sokiai uzima pirma vieta, o visos kitos sporto sakos atsilieka. Tai jei 2 k. i savaite taip pamynus ir nieko paskui nevalgius, tai jauciu neblogai pagerintu kuno linijas