leptelejo moteriske is ipratimo. Ir per nepagalvojima, kad sitaip isivels i skandala. Bet va socdemai... gi planavo, klijavo, repetavo gal koki vaidinima....
Teišerskytė liberalė, kaip bebūtų gaila .Taigi ne tarybiniai laikai, už ką norit už tą ir balsuokit . Net smalsu pasidarė, už ką gi balsuosit, gal ir man padėtų apsispręst . Jau mėčiaus link socdemų, bet vis išlenda kokia nesąmonė .
Teišerskytė liberalė, kaip bebūtų gaila .Taigi ne tarybiniai laikai, už ką norit už tą ir balsuokit . Net smalsu pasidarė, už ką gi balsuosit, gal ir man padėtų apsispręst . Jau mėčiaus link socdemų, bet vis išlenda kokia nesąmonė .
Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) viešai atsiprašė dėl savo Rokiškio skyriaus nekorektiškos meninės saviveiklos, kai partiniame renginyje JAV prezidento Baracko Obamo galvos nuotrauka buvo priklijuota prie beždžionės kūno. http://m.delfi.lt/ak...php?id=72139726
Aš apie Obamos veidu lėlę, dabar aptarinėjamą Papildyta:
Sublizgėjo Masiulis. Kodėl kai blizga Viktaras partijos niekas nenurašo, nes vieni gali apsimeti auka ir rinkėjai šventai tiki. Masiulis suprato, kad jo rinkėjas ne toks. Iki šiol nerandu nieko geriau už liberalus, deja, kad ir labai norėčiau...
Taigi sitas klausimas keliamas nuolat nuo skandalo pradzios. Niekur nedinges, visai neseniai buvo ikeltos jo su seima fotkes is pajurio. Nelenda i viesuma ir poilsiauja.
Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) viešai atsiprašė dėl savo Rokiškio skyriaus nekorektiškos meninės saviveiklos, kai partiniame renginyje JAV prezidento Baracko Obamo galvos nuotrauka buvo priklijuota prie beždžionės kūno. http://m.delfi.lt/ak...php?id=72139726
O kaip puikūs lietuvių kalbos gebėjimai padarytų Lietuvą kieta šalimi? Mano manymu, lietuvių kalba nėra svarbiausias dalykas, svarbiau negu rašyba be klaidų yra gebėjimas suprast užduotis, analizuot, ieškot sprendimų. O kalba - kad ir su dok dirbant - yra teksto redaktoriai.
O kaip puikūs lietuvių kalbos gebėjimai padarytų Lietuvą kieta šalimi? Mano manymu, lietuvių kalba nėra svarbiausias dalykas, svarbiau negu rašyba be klaidų yra gebėjimas suprast užduotis, analizuot, ieškot sprendimų. O kalba - kad ir su dok dirbant - yra teksto redaktoriai.
čia yra ne tik meninį skonį ugdyti, bet ir vertybes, per vertybių ugdymą, per pilietiškumo ugdymą padėti jaunam žmogui tapti tikru Lietuvos piliečiu. teigė Audronė Pitrėnienė, Švietimo ir mokslo ministrė.