Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(world @ 2016 08 05, 18:55)
Mano mama ir visi kiti artimieji dar po siai dienai dievagotusi, kad buvau puikus vaikas, nors tas vaikas dar mokyklos suole nestumo testus pirkdavo biggrin.gif  biggrin.gif Ne 14 metu, bet vis dar budama nepilnamete.

As irgi ir save gerai atsimenu ir draugiu dramas ir siaip pazistamu is mokyklos nuotykius. Galiu drasiai pasakyti is viso rajono, buvo gal tik keletas is tiesu ramiu vaiku, kurie iki 18 metu nebuvo isbande gerimo, rukymo, sekso ir kitu draustinu dalyku.

Nelabai yra cia ko girtis ir dziaugtis. Mano laiku bernai tokias p.sama mesa vadindavo....

Matyt musu 18 buvo ganetinai skirtingu laikmeciu, nes mano drauges saugojo save. Buvo geda kaip ir geda, kad jau turejai santykius. Nebent atidraugavus koki pusmeti su berniuku.
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2016 08 05, 18:17)
Nelabai yra cia ko girtis ir dziaugtis. Mano laiku bernai tokias p.sama mesa vadindavo....

Matyt musu 18 buvo ganetinai skirtingu laikmeciu, nes mano drauges saugojo save. Buvo geda kaip ir geda, kad jau turejai santykius. Nebent atidraugavus koki pusmeti su berniuku.

Matyt, kad skiriasi kokia puse amziaus, nes jau mano tevu kartoje buvo susituokusiu del nestumo, vos 20ies. Nereikia cia sventu vaidinti, o jei jau tikrai jus ten visos tik poterius vakarais kalbedavote, tai laba diena, paaugliai dabar nebe tokie. Tai arba leidziate jiems gauti ziniu, arba mokekite uz 1000 paaugliu abortus per metus, kurie padaromi salyje.
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2016 08 05, 19:17)

Manau priklauso nuo mokyklos, klasės. Tikriausiai mokėsi prastoje. Tokių visur yra. O būna klasių, kur sueina aukštesnio lygio šeimų vaikai, su kitomis vertybėmis, tai tokie dalykai tuomet daugiau pavieniai, tikrai ne taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 05, 18:24)
Manau priklauso nuo mokyklos, klasės. Tikriausiai mokėsi prastoje. Tokių visur yra. O būna klasių, kur sueina aukštesnio lygio šeimų vaikai, su kitomis vertybėmis, tai tokie dalykai tuomet daugiau pavieniai, tikrai ne taisyklė.

Nepasakokit. Baigiau prestizine mokykla, i kuria be konkurso nepriima. Faktas, kad visur yra neatsakingu paaugliu, kurie nepagalvoja apie pasekmes, o tevai laiku nesugeba su vaiku pakalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 05, 19:28)
Nepasakokit. Baigiau prestizine mokykla, i kuria be konkurso nepriima. Faktas, kad visur yra neatsakingu paaugliu, kurie nepagalvoja apie pasekmes, o tevai laiku nesugeba su vaiku pakalbeti.

Įrodymo nepateiksite juk taip? Tai irgi nepasakokit kokius prestižus ten baigėte.
Iš suformuotų vertybių ir įvairaus požiūrio matosi geriau nei tai, kas deklaruojama skambiomis frazėmis mirksiukas.gif Žinau klases, kur merginos nė nerūkė, net dalis bernų visiškai ne. Taip, kad nereikia čia nesąmonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 05, 18:32)
Įrodymo nepateiksite juk taip? Tai irgi nepasakokit kokius prestižus ten baigėte.
Iš suformuotų vertybių ir įvairaus požiūrio matosi geriau nei tai, kas deklaruojama skambiomis frazėmis mirksiukas.gif Žinau klases, kur merginos nė nerūkė, net dalis bernų visiškai ne. Taip, kad nereikia čia nesąmonių ax.gif

ok, ok, seksu iki vestuviu uzsiima tik degradai patiltese. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 05, 19:34)
ok, ok, seksu iki vestuviu uzsiima tik degradai patiltese.  biggrin.gif

prie ko čia vestuvės? bet mokykloje irgi nebūtina skubėti.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 08 05, 14:54)
Jos nėra dar, yra tik projektas.  http://www.smm.lt/we...ramos-projektui su visais priedais, galima teikti pasiūlymus

Ačiū, įdomu 4u.gif
QUOTE(Maja Di @ 2016 08 05, 17:55)
O etikos pamokoj netinkama pasaulėžiūra formuojama? Bijot, kad vaikas sužinos,

Taip, netinkama. Bijau, kad smarkiai peržengiate ir to nežonote asmenines erdves, kitaip tariant, kišate nosį ne į savo reikalus. Sudėtinga persiorientuoti nuo komjaunimo laikų, kad ne visiems galite nurodinėti?

QUOTE(world @ 2016 08 05, 17:55)
*
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Bet kokios visos egoistes. O kas paaiskins naslaiciams, visokiu asocialiu seimu vaikams kas yra seksas, kontracepcija, vaikinu ir merginu santykiai bei ju esme? Visos tik as ir as paaiskinsiu SAVO vaikui.

**Galiu drasiai pasakyti is viso rajono, buvo gal tik keletas is tiesu ramiu vaiku, kurie iki 18 metu nebuvo isbande gerimo, rukymo, sekso ir kitu draustinu dalyku.

*World, bet suprantate, kad manipuliuojate? truputį kas - oi našlaičiai... o kai atsitinka kas - reakcija - kaip mano paraše.
Kodėl našlaičiams ir asocialių šeimų vaikams reikia TIK lytinio auklėjimo ir prezervatyvų kišimo, o ne - namų ekomikos? psichologo konsultacijų - atsparumui aplinkai ugdyti? papildomo darbinio ugdymo? sustiprintos pagalbos moksluose ir pvz. kaimo mokyklų stiprinimo, kad istorikė nedėstytų geografijos, istorijos ir fizikos? Daugmaž - gyvenkit kaip nrit, svarbu nesidauginkit?
Plius - jūs irgi galite kaimynui paaiškinti, pakalbėti... Vaiko draugams paaiškinti?

** Bet tai kokiame bomžų rajone jūs gyvenote? g.gif Iš mano aplinkos - rūkyti BANDĖ beveik visi, alkoholio - dalis, aš tame tarpe (teta įpylė šampano 14 gimtadienio proga, nepatiko), sekso? labai abejotina apie 'daugumą". Narkotikų - bandė ivenas vaikinas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 05, 18:34)
ok, ok, seksu iki vestuviu uzsiima tik degradai patiltese.  biggrin.gif

prie ko cia degradai? seksas iki vestuviu normalu. bet moksleives, duodancios i kaire ir desine, nestumo testus nuolat besidarancios, tai tikrai ne (gerai dar jei tokios zino kas tevas butu).
P.S. pries lytinio svietimo paskaitas nieko pries neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 05, 19:34)

Iš Šviesos, vis kažkaip Jums neparašau į konkretų postą, bet esu įsidėmėjus Jus kaip labai atvirą, nuoširdų, universitetinį žmogų. Todėl į visus kai kurių užgauliojimus tiesiog nebereaguokite - tai iš silpnumo.

Dėkui dar kartą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2016 08 05, 18:43)
prie ko cia degradai? seksas iki vestuviu normalu. bet moksleives, duodancios i kaire ir desine, nestumo testus nuolat besidarancios, tai tikrai ne (gerai dar jei tokios zino kas tevas  butu).
P.S. pries lytinio svietimo paskaitas nieko pries neturiu.

Faktas, kad LT paaugliai pradeda lytini gyvenima vidutiniskai 15os metu. Neigsim ir apsimesim, kad to nera, nes "o pas mane tai visos skaiscios istekejo"?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2016 08 05, 18:44)
Iš Šviesos, vis kažkaip Jums neparašau į konkretų postą, bet esu įsidėmėjus Jus kaip labai atvirą, nuoširdų, universitetinį žmogų. Todėl į visus kai kurių užgauliojimus tiesiog nebereaguokite -  tai iš silpnumo.

Dėkui dar kartą 4u.gif

Geras biggrin.gif . Aciu 4u.gif . Tikrai reikia maziau reaguoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 05, 19:47)
Faktas, kad LT paaugliai pradeda lytini gyvenima vidutiniskai 15os metu. Neigsim ir apsimesim, kad to nera, nes "o pas mane tai visos skaiscios istekejo"?
Papildyta:
Geras  biggrin.gif . Aciu  4u.gif . Tikrai reikia maziau reaguoti.  smile.gif

Faktas, kad Lietuvoje daug kaimo, to tikro ta prasme. Viskios ten Skaidiškės, Brinkiškės, Zapiškės ir pan. Tai ten tų faktų, žinoma, apstu. Jei jūs prie tų kaimų priklausote, tai tiap iš karto ir reikėjo rašyti smile.gif
Oi, ir tai žinau vieną iš kaimo, 28 metai bus rugsėjį, dar skaisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 rugpjūčio 2016 - 18:51