Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Daredi @ 2016 08 03, 12:58)
Aš jus stebiu mirksiukas.gif

Kokia miela stebėtoja wub.gif
Atsakyti
[quote=Daredi,2016 08 03, 11:58]
Oi, net pasimečiau nuo tokio įdėmaus žvilgsnio biggrin.gif Laba diena visoms. Čia aš. Nedingau. Atbėgau jūsų aplankyt. Šponkiuk, labai užjaučiu dėl tokių "rudeniškų gėrybių" problemų. Klausčiau ar galiu kuo padėt, nors realiai suprantu, kad padėt ir tegaliu nuoširdžiai gerais linkėjimais arba... arba nizoral šampūnu naujiems savininkams ( tu tik nesupyk, aš čia rimtai, jeigu ką).
Vidam, o Emili kokia minkštutėlė. O su lepūnėle Nikita taip ir nė kiek nedraugauja? Nei truputėlio?
Pranešu naujienas apie Trupinėlį- Kicmaną. Na, vardas vis tik liko Kicmanas. Kažkaip nebemandagu į jį trupunėliu kreiptis. Anas labai jau į kepalą užneša. Kojytės jo lyg ir susitvarkė, bet labai aukštai šokinėti jis nelabai trokšta. O šiaip, atrodo viskas gerai. Planavau atnešt jum nuotrauką, bet tai, kad mane yra visiškai palikusi sėkmė ir susikabinusi su manąja laime, pasidabinusios abi stikliniais kaliošais iškaukšėjo kaži kur... labai tikiuosi, kad tik atostogaut. Ir dar tikiuosi, kad ne 4 savaitėm kaip Vėtriukas...( Vėtriuk, a nesarmata?!!!!!, 4 savaitės tai jau net nežinau kaip nepadoriai skamba). Tai va, kai tos negeros ciocios S ir L nuo manęs paspruko, tai Gralis mikliai pribaigė gerokai sirguliavusį mano kompą. Dar mėginau į reanimaciją vežt, bet neseniai gavau žinią - nebesikankins senolis.... o ten nuotraukos. Kicmano, darbų, lekalų... et, niu gal dar ką ir sugaudys. Lyg to būtų maža,- mane apgavo verslus seniokas lotuliukas.gif Ne, nu jūs tik paklausykit. Nius gerai dar kokis jaunuolis "verslinykas" ar kokia pikta tetulė turguj. Bet čia, mane "išmintingąją Merfę" kap mergų su trečiu vaiku "išdūrė" garbaus amžiaus verslus kaimo seniokas lotuliukas.gif Ir taip normaliai. Žodžiu trumpai sakant, aš perku nekarštą lietuvišką vilną, na bet tik tam tikros rūšies ir, kaip taisyklė, iš jau žinomų žmonių. Bet visada labiau laukiu vasarinės vilnos. Tai iš tų žmonių perku nemažai. O čia, parodoj, priėjo seniokas. Pasidomėjo gaminiais. Paklausinėjo iš kokios vilnos veliam. Tas visai nestebino, nes daug vyresnio amžiaus žmonių domisi. Prisimena kaip dar jų kaime kas ką vėlė ir pan. Taigi po kokios valandos pargrįžta dėdulis i sako: a mažum jum vilnos reikia? Klausiu kokios avys? Sako romanovai. Uoi, man reik, tik nedaug. Paklausiu kainos. pavartau akis, brangoka, nu bet, misliju, mat jį šunes paimsiu, nes lietuviškos visai nebeturiu, o iki avikirpio da palaukt reik. Vieną maišą atrišu, tamsi. dar pamislijau, per tamsi lyg ir, bet diedokas sako. Nu kur jau per tamsi taigi čia avinų. Galvoju, nu jo, reproduktorių ana tamsesnė būn. Nusiperku 20 kg. Atiduodu karšyklon. Kaip tik S ir L išvyko.... Skambina karšėjas i sako, a tau baltą ir rudą atsirai dėt? Kokią?????!!!!! sužviegiu iš netikėtumo. (romanovai pilkšvi). O tada anas i pribaigia : ale per tiek metų tokio š.... tai dar nebuvai atvežus. Ana tau nusikaršė iki 7 kg doh.gif Ten, sako karšėjas, nuo vidurio maišo jau ne vilna o dievai žin kas.... Taigis va, turiu auksinius 7 kg, katrų kaina ir už tikrai brangią tirolio vilną dvigubai didesnė gavos blush2.gif Galvoju gal kokion sekcijon dėt lotuliukas.gif Nu, va pasiskundžiau ir jum....
Atsakyti
Sponkiuk uzjauciu. Grybas nefainas dalykas, bet isgydomas. 4u.gif
Atsakyti
Jetau, Merfe, ka tu negero padarei praeityje, kad sitaip? g.gif

Pirksiu ne Nizorali, bet Ketoconazol-ratiopharm, veiklioji medžiaga inentiska, tik uz nizoralio 60ml kaina iseina 120ml Ketoconazol-ratiopharm. nusipirkus šiandien prausiuos, patalyne keisiu ir siaip namu ruosos darbais laika gadinsiu.. ir dar mb i komandiruote issiustas, tai dar vienai viska kuopti..

Vetriukas tai Vetriukas su 4 sav atostogom, bet va Apus tai tyli kiek ji vasara atostogaus unsure.gif
Atsakyti
Sedziu tyliu ... einu as gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 03, 13:19)
Tai kaip ten su ta kava?  paskanejo? ar vezimelio ieskom....

lotuliukas.gif Taaaip, as sauskelniu papirksiu...Tai kaip te su tais vardais??? Man Vilius labai grazu... bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 08 03, 13:58)
Kava šiandien SKANI  user posted image

Ne nu normaliai....sus,,,,,o visa ikvepima bigsmile.gif blink.gif biggrin.gif

Reik miargai galvot ka kita ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 08 03, 13:58)

Jeckau kleckau kokis grozis wub.gif Taip ir norisis pakstelt i ta ruzava nosyte wub.gif wub.gif wub.gif

Erendira, as ir taip sakau...dar nieko nereiskia,,, lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prie ko dar cia prisikabint? .... biggrin.gif
Merfe parodyk veltiniu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 03 rugpjūčio 2016 - 13:34
Gal Šponkiukui kol vyras komandiruotėj reikia vaiką įtaisyt g.gif biggrin.gif

Merfės L ir S thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 03 rugpjūčio 2016 - 13:35
QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 12:55)

Vargsele, tikrai ta auksine vilna nusipelne buti padeta sekcijon biggrin.gif Sveika sugryzusi, jau buvau pasiilgusi thumbup.gif

Na Apus prisipazink kiek dienu turesi atostogu a? a? 56??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 rugpjūčio 2016 - 13:39
Merfiuk, kad Tu zinotum, kaip man padoriai skamba tos 4 savaites bigsmile.gif thumbup.gif

Vargsiuke del vilnos. Ale yra nesaziningu zmoniu:( Man visada pribaigia, kai nesaziningi buna seni zmones. Juk smertis ant nosies o jie...
As taip rasau atsiminus nesena darbine istorija. Zodziu atejo vyresnio amziaus moteris apie 60 metu amziaus, Sako dukra mano serga, reanimacijoj. O pas mane jos vaikai (ta prasme jos anukai). Sako dekit kur norit, kad ir i globos namus, man per sunku juos augint. As pradejau aiskint, kad taip negrazu, nezmoniska. Ka dukra sugrizus is ligonines pasakys, kaip jai jaustis. Ji i ligonine, o vaikus i globos namus. O ji man - nemoralizuok, jauna dar. Sako kai turesi tokia situacija kaip mano, matysi. Na sakau, imkit, rasykit, kad sutinkat savo anukus i globos namus atiduot. Ji parase. As susiskambinau su klinikom. Situacija moters buvo sunki, gydytojai nezadejo nieko gero. Kita diena ji mire, mociute atpedina. Sako, as persigalvojau, auginsiu anukus. Tik man reikia pinigu. Sakau bus jums pinigai nustatysim globa ir turesit is ko anukelius augint. Nustatem vaikams globa pas ja. Po nepilno menesio pamaciau, kad vaikams ten baisu gyventi. nepasakosiu smulkmenu. Bet daug ziauriu dalyku nustatem. Esme ta, kad paemem vaikus is jos, nes mociutei tai reikejo pinigu dukters, palikimo. O kaip ji gaut, tik per vaikus. Turtas ten nekazka, bet visgi, 2 kamb butas. Kai vaikus paemem, ji kreipesi i teisma del isieskojimo is vaiku pinigu, padengti jos skolas, neva dukra buvo prisiskolinusi, ir pinigus uz laidotuves. Ir aisku, vaikai nepilnameciai, pinigu neturi, ale jie turi buta. Kuris nuo pat pradziu buvo mociutei reikalingas. Baisu. Kaip zmones nebijo mirti su tokiom nuodemem, as nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 03 rugpjūčio 2016 - 13:42
Merfė seniai matyta thumbup.gif

Suprantu, kaip žiauriai apmaudu, bet vienu maišu ir vienu diedioku dabar esi išmintingesnė 4u.gif
Ir, žinai, kiekvienam grįžta pagal darbus. Anksčiau ar vėliau mirksiukas.gif (man labiau patinka, kai anksčiau blush2.gif )

Einu popietinės kavos, kam dar padaryt? biggrin.gif

Oi, Vėtriau, kai neturiu kuo galvot ir kuo mylėt, tai ko čia bijot? bash.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 rugpjūčio 2016 - 13:46
QUOTE(busycat @ 2016 08 03, 14:37

Na [cool.gif
Apus[/b] prisipazink kiek dienu turesi atostogu a? a? 56??? biggrin.gif

ne turesiu, o turiu ... 56 😝😜😝😋🙊
Atsakyti