Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Apus @ 2016 08 03, 13:29)
Prie ko dar cia prisikabint? .... biggrin.gif
Merfe parodyk veltiniu....

Klausyk, atostogauji 56???? ir dar veltinius žiūrėt nori???? Jergutėliau. Žinai aš galiu parodyt ką sugadinau daugiau negu kų padariau žmoniško lotuliukas.gif Sakau gi, kad mano S ir L išvyko lotuliukas.gif
uoi, bet juk galiu parodyt saulėtus Vikutės varliukus, juk žadėjau, tai va, parodau: blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 03, 15:50)
Vetra praleks tie metai... pinigus taupyk biggrin.gif

Taupau blink.gif O Tu zinai ka reiskia taupyt kai namuose sedi...Juk noris juos leist, o ne taupyt... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 08 03, 14:56)
Ačiū visoms 4u.gif

Jergutėliau kokie  bigsmile.gif
Klausykit, rašėt, kad pas jus daug šypsenėlių atsirado. O kodėl pas man jų nėr?

Negaliu zinot, telefe kabau, kompo nekuriu kad dirbti nepradeciau biggrin.gif telefe ios naudojuosi, sm man irgi mazai rodo.
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 14:49)
Jei tu apie kompą, tai praeityje, prieš 5 metelių įsigijau Gralį....,

na o jei apie senioką, tai nežinau....

taip taip Šponkutis apie kompą smile.gif

Merfe būk gera užeik dažniau šiom dienom, man taip trūksta gerų emocijų, labai pakėlei nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 03 rugpjūčio 2016 - 14:03
Merfe a merfe o tu aukstakulniu neveli? 👠

Vetra man viens kolega pasake teip " taupyt negalima, reikia stengtis daugiau uzdirbti". Is pradziu sita tiesa man buvo sunki... dabar as jai pritariu.
A del atostogu atsiprasau ....
Atsakyti
Merfiuk, Tu nuostabi...Kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
O ka dar veli (kuri) is vilnos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 03 rugpjūčio 2016 - 14:04
QUOTE(diinka @ 2016 08 03, 13:47)
gražuolė Mėtutė wub.gif

Merfe, smagu kad nedingai, vis prisimindavau, pačią "vaikus" į darbą nešiodama...su senu boksiuku.. biggrin.gif

Nu, va, aš taip ir maniau, kad tada per didelį nuriebiau. Bet, matai gi kai man sako didelio reik, aš mažiulio Graliuko išmierom matuoju... Nu, nieko gal pakartosim projektą, a?
Vaje kokie guzikiukai. Jezau marija nu kaip tu juos užaugini į tokius gražuolius?

Vėtriuk, mano diedokas tai tokis mizeris, o tavo istorja doh.gif aš nuo tokių kraupstu. Aš tai pakikenau i toliau nuėjau...
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 03, 16:03)
A del atostogu atsiprasau ....

Baik Tu, as dziaugiuosi, kad pas Tave daug atostogu. Smagu thumbup.gif Tai reiskia, kad pailsesi, o jei savanaudiskai ziuret, reiskia kad musu temelej daugiau padalyvausi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 16:04)

Vėtriuk, mano diedokas tai tokis mizeris, o tavo istorja doh.gif  aš nuo tokių kraupstu. Aš tai pakikenau i toliau nuėjau...

As nuo ju nekraupstu. As zvereju. O zvereju del to, kad turiu mandagiai su tokia siuksle sneketi. Gink Die negalima tono pakelti, ar pasakyti, kad ji siuksle. Viskas turi vykti kulturingai, gi valstybine istaiga. Ir i prokuratura medziaga atidaviau kulturingai...Na Jus supratot.
Atsakyti
O davai aš jus irgi panervinsiu? turiu 86 dienas atostogų. Nepanaudotų. Bet niekas tiek ilgai neišleidžia biggrin.gif Ir neičiau, bo nublūsčiau. Dėl to ir turiu hihihi.gif

Tapukai wub.gif Jo, solidarizuojuosi su Apus - mane irgi domina aukštakulniai biggrin.gif

Oi, dar mašinos istoriją užmiršau pagirt - nuotaikinga tokia rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 03, 13:43)

ne turesiu, o turiu ... 56  😝😜😝😋🙊

Ryskiai nori buti apmetyta katinais ir slepetem? laugh.gif

QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 13:49)
Taigi: Merfė puola seniokus:

Zvengiau per visa kontora, tikrai... :lol laugh.gif laugh.gif

Beje labai liuksiskai tapukai wub.gif

Diinka, tavo mzuliukai dar tikri guzikai... siandien permesiu trupineli (ne Kicmana)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 rugpjūčio 2016 - 14:17
As atostogas privalau isnaudot, neparasai prasymo - isbega centralizuotai biggrin.gif

Sugalvojau vakariene, pakepsiu sprandine su ciobreliais, baravyku padaza, 3 bulves ir katila salotu ....
Pas mani su maisto gaminimu fantazija senka... bo visi 3 skirtingai valgom. Pvz. Mazas - mesa be padazu, bulve , zalia salota. As - mesa ir kalnas salotu. A vyrui kuo riebiau, kuo daugiau .... anas padla 178 cm - 60 kg ..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 08 03, 14:48)
Šponkiuk, stiprybės tau kovoje su tuo blogiu, kad jį kur.... Iš kur tas grybas atsiranda? O kaip pasireiškia katei?

nuo jo krenta plaukai, ant odos dedasi sasas, pleiskanoja. gali uzsikresti ir zmones...

QUOTE(Merfė @ 2016 08 03, 14:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei tu apie kompą, tai praeityje, prieš 5 metelių įsigijau Gralį...., na o jei apie senioką, tai nežinau. Mislijau, mislijau, nesugalvoju nu nemušiau seniokų iki vakar vakaro, o nuo vakar kaip bus, nebesu garantuota...

nu as labiau bendrai, nes S ir L nu taves pabego, tai jauciu prisidirbus esi kazka biggrin.gif

istorija su kirviu ir masina pasidalinau su kolege biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 rugpjūčio 2016 - 14:17