QUOTE(Erendira @ 2016 08 04, 11:13)
Diinka, te tau balionų
nereik man balionų, mano "vaikai" jų nevalgo

geriau pakviesk prie baseino...aišku su Merfės boksu ir ...mergaitėm

Jei neviduriuotų....tai aš gi prie jų naktim nesikeldavau, puikiai išmiegodavo nuo 10-11 iki 5-6....aš taip pat
gaila kitų mažių lieka su minimaliu dėmesiu...o kokie jau gražūs, planuoju savaitgalį pafotkinti, galvosim apie namus...ir suskytės gaila...atrodo pasibaigė morčius...gal jau ryt varysim sterilizuotis...nes balsinga...visas kaimas girdėjo
QUOTE(zundyte @ 2016 08 04, 11:15)
mergaitės,vakar Vikutė be narkozės išgulėjo per radioterapijos seansą,pati pasiprašė ,kad neleistų tų vaistukų,nes prieš tai dieną jai po jų buvo labai bloga...Tris minutes gulėjo visai nejudėdama ant pilvuko,plojo visi daktarai...jei ir šiandien tai pavyks,tai ji tikrai nepaprastas vaikas... :
Diinka ,Tu - šventoji .ten , antram aukšte ,tikrai Tau vieta prie pat sosto parūpinta,
žaviuosi šia mergaite ir labai labai, nėra žodžių išreikšti NORIU kad viskas baigtųsi LABAI GERAI taip tuti būti
man labiau patinka kai manim vyrai žavisi

...o jei rimtai...nu juk nemesi pradėto darbo...taip gavosi, vakar jau juokiaus " o tai ką man daryt, nenori jie išeiti"... Tai va geriau ir tu kur nors mus visus (tuo pačiu sąstatu) pakviesk
QUOTE(busycat @ 2016 08 04, 11:18)
A tu matei kokius taponcus Merfe suvele,
Zundyt?
aŠ mačiau gyvai

ir ne vienus
Oi Medrfe aš per katinus savo anūkę pamiršau...ar dar nevėlu atsiųst išmieras ? 09.30- tai ? ne matomai vistik senstu
Beje ryt mano pirmagymiui 30

, nesuprantu, juk neseniai pati savo 30-metį švenčiau, gerai pamenu iki smulkmenų