Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 08 04, 16:05)
vaziuosiu si, bet mintimis galejau pabuti bet kuri savaitgali  biggrin.gif

Tai šį jeigu nelis, galiu individualia tvarka sinchroniškai pasibaseininti smile.gif gal nebus labai šaltas vanduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 04, 15:46)
13 aš omeny turėjau  ax.gif  Šį man nelabai gaunasi  rolleyes.gif

aš ir 13 smile.gif gi eisiu gerai savaitei atostogu...

QUOTE(Erendira @ 2016 08 04, 16:13)
Tai šį jeigu nelis, galiu individualia tvarka sinchroniškai pasibaseininti smile.gif gal nebus labai šaltas vanduo  biggrin.gif

o aš įlįsiu į kubila, kad ir lis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 08 04, 13:57)
nesibaigs, tik pasikeis požiūris  verysad.gif  sūnus susirgo diabetu....

Viską išmoksite. Juk valdoma liga. Labai linkiu lengvai ir neskausmingai mokytis.
4u.gif
4u.gif
Papildyta:
Diinka, Colomba. Erendira.
Labai labai palaikau ir visaip kaip linkiu, kad nušvistų saulė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 rugpjūčio 2016 - 16:09
Sveikos 4u.gif
Senas svečias čia aš... blush2.gif
Mano katinai gyvena gerai,jau spėjo susidraugauti su globojamom mažėm... smile.gif
Tiesa,vienintelis broliukas vadoje neišgyveno... verysad.gif
Kitą savaitę planuojame Mole su mažėm skiepyti... Kolkas visiškai niekas jomis nesidomi... verysad.gif
Beje,vakar prie savo namo radau rastinuką maždaug 2 mėn., pagavau jį lengvai,nes jis visai nesulaukėjęs buvo...Kaimynė sutiko jį pagloboti, o galbūt ir pasilikti... Nes mažiukas labai ramus ir visai nebijo žmonių... Mažius buvo labai purvinas ir blusuotas,bet jau po pirminių grožio prosedūrų...Kaimynės kalytė jį jau priėmė lengvai,tik katė nelabai dar pripažysta mažiaus...
Kadangi foto čia iš planšetės nemoku čia įkelti,tai FB jį parodžiau... smile.gif
Atsakyti
vaje Nikuna kokios žinios sad.gif 4u.gif

Colomba, Diinka 4u.gif

O mano myžnės vėl sumyžo sėdsofę.. buvau uždengus, tai visvien.. blogai kai neturiu kur jo paslėpti.. vėl b.t plauti, džiovinti.. pirkau kastelano tirpalo bandžiau ištept šviečiančias vietas.. nu berods dabar nešviečia niekur ir nebebarsto man po namus nieko.
Apie iškeltą gomurį ir giliai įsipjautą pirštą nebekalbu.
Atsakyti
Sagyyyyt, matau skaitai... kur prapuolei, rodyk greit Giliuką 4u.gif

Šponkiuk 4u.gif

Olis kaimo gražuolis

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 rugpjūčio 2016 - 19:27
Visiems ligoniams ir ligonių turintiems- sveikatos, kantrybės ir sėkmės 4u.gif

mačiau kažkas klausė , kokiaus vaistus grūdu Trišei į gerklę.. -tai va "calmatonine"
Atsakyti
Sponkiukai vargsiukai tu ..... 4u.gif
Atsakyti
Diinkute ,kaip aš džiaugiuos ,kad padovanota trijulė prigijo thumbup.gif ,Smagu skaityt tokius laiškus!

Nikuna,sveikatos balionėlis 4u.gif Viskas bus gerai,kai susigyvensite su liga,tikrai sūnus gyvens kaip gyvenęs,tik daug sveikiau mitybos prasme... mirksiukas.gif

Visoms ,kurioms šiuo metu juodas periodas po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,jis tikrai baigsis ,man jau po truputį šviesėja ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikuna, stiprybės ❤
Visoms ir katukams - sveikatos 4u.gif

Oliveris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 04, 20:30)
Sponkiukai vargsiukai tu ..... 4u.gif

o dar mb irgi "geras".. siuntineja man foto kaip vengrijoj vynuogyne vynus ragauja, kokius kalnus mato ir t.t (komandiruote vadinasi) o as tai vieninteli ka gero turiu tai saldytu braskiu ir gryba ant krutines murkianti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 04, 20:52)
o dar mb  irgi "geras".. siuntineja man foto kaip vengrijoj vynuogyne vynus ragauja, kokius kalnus mato ir t.t  (komandiruote vadinasi) o as tai vieninteli ka gero turiu tai saldytu braskiu ir gryba ant krutines murkianti biggrin.gif

tai daug turi.. bigsmile.gif Aš braškių neturiu .. Ir Trioškė tik naktį ateina ir įsitaiso būtinai TARP kojų, arba ANT nugaros.. Ir nemurkia..
Atsakyti