Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(vilkra @ 2016 08 04, 19:59)
tai daug turi.. bigsmile.gif  Aš braškių neturiu .. Ir Trioškė tik naktį ateina ir įsitaiso būtinai TARP kojų, arba ANT nugaros.. Ir nemurkia..

Tai šilta gi nu bigsmile.gif
Atsakyti
kazkas net ir tokius ledus laizo.. radau uzsilikusi kai braskiu ejau

user posted image

p.s tokiu ledu neperku, mb paprasiau paimt ledu, bet ne plombyro.. tai gavau va tokiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 rugpjūčio 2016 - 20:07
QUOTE(busycat @ 2016 08 04, 21:01)
Tai šilta gi nu bigsmile.gif

Aha- o gal man vėsumos norisi.. O ne sportuoti vis nusipurtant katę.. Arba dar blogiau katė tarp kojų o reikia persiversti ant kito šono.. pabandyk tai padaryti..Guli užsiklojusi lengva antklodyte , ant antklodytės miega katė įsitaisiusi tarp kojų- . Apsiversk, kad kietas.. Pabandai prieš tai pajuditi katę-Ta sumurma "netrukdyk" pasirąžo ir dar patogiau įsitaiso..
Atsakyti
Tai man net bandyti nereikia, pas mane tarp kojų Tutikas guli, įpratau jos nejudinant ir apsiversti, ir persiversti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 04, 21:10)
Tai man net bandyti nereikia, pas mane tarp kojų Tutikas guli, įpratau jos nejudinant ir apsiversti, ir persiversti hihihi.gif

O man neišeina..
Atsakyti
O aš labai neramiai miegu, laba vartausi per miegus, tai maniškė ne kartą buvo nuspirta ar užspausta, tai miega ant spintelės arba galvūgalyje.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 04, 13:27)
Colomba, nužliumbt kartais gerai..... man nesigauna, kažkokia agresivi forma- grįžtu namo visi išsiilgę maišosi po kojom, o mane toks nervas jama......nes gi reik mažus, maudyt džiovint, maitint, visko papildomai prigirdyt, palas skalbt...o itr pati alkana, ir suskytė klykia ne savo balsu, ir kiti mažiai alkani (gal mamka nebešeria) per kartą 6-iese virš 20 širdelių praryja.... o ir už lauko durų eilė išsirikiavus...apie nuosavus patyliu...tiesiog fiziškai nebespėju...o dar daržas, reik agurkus , šparagus nusiskint, šiltnamius palaistyti... Beje KAUNIETĖS, gal kas nori šparaginių pupelių darmai ? tiek jau neapžiosiu, pasimarinau, savioem pridalnau...o jos bujoja smile.gif 4u.gif

Man irgi tas pats buvo nuo pirmadienio. Tiesiog pyktis visą laiką kaupėsi, nervai tik kilo. Ir nežinau, vakar pramušė staigiai ir nesupratau net kodėl. Tiesiog pasipylė ašaros.
Tau reikia poilsio ir atostogų normalių.

QUOTE(Erendira @ 2016 08 04, 14:46)
13 aš omeny turėjau  ax.gif  Šį man nelabai gaunasi  rolleyes.gif

Turbūt naivu tikėtis, kad datą būtų galima pastumti į 14 dieną? blush2.gif biggrin.gif

Nikuna laikykis 4u.gif Nepasiduokit. Viskas turi būti gerai. Mano patarimas - susiraskit gydytoją, kuriuo visiškai pasitikėtumėt ir kurio galėtumėte klausti visko, kas tik neaišku. Bent jau man tai labai padėjo, kai susirgau. smile.gif
Atsakyti

Sveikos, plepiosios 4u.gif biggrin.gif
Na ir priplepėjot, kol suskaičiau, nė nepajuta kaip pusų arbūzo pilveluje atsidūrė doh.gif biggrin.gif
Nikuna - pradžioje sunku, paskum išmoksit su sūnum valdyti ligą, ją kontroliuoti ir susigyventi su ja 4u.gif 4u.gif 4u.gif tavo požiūris labai teisingas, o tai jau pusė darbo 4u.gif
Visoms, kam reikia - sveikatos, stiprybės, kantrybės, ramių nervų ir panašiai 4u.gif
Dienai prie baseino registruojuosi biggrin.gif jau sumezgiau Grikiui ir Kruopai uodegas geram orui 4u.gif
Busy - ramiakas, mudvi su tavim pirtelėj pas tavy nusiprausim, alučiu mirksiukas.gif
Dar prisikikenau ir Merfės mašinos ir kirvio istorijos lotuliukas.gif
Nuotraukų nekomentuosiu - visi nuostabūs 4u.gif
Rine - aš irgi iš telefono nuotraukas per radikal.ru keliu. Pabandyk, jei nepavyks - parašyk, pagelbėsim 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 04, 21:10)

Tokius gulėtojus tarp kojų nuspiriu, todėl jie visi gulinėja arba man prie šono, arba kojūgalyje. Beje, nuspiriu nesąmoningai. smile.gif
Atsakyti
Norėčiau murklio gulinėtojo 😻 bet neateina pas mane... Vyro meilė jis... Aš kartais prisitrinu paglostyt, jei nemiegu, tai gaunu dozę murkimo, pasivagiu tiksliau 😇
Atsakyti
user posted image

Labas rytas 4u.gif Na ir priplepėjot blink.gif doh.gif Nebespėju jokias būdais doh.gif Net Molis aukštyn pilvu nugriuvo lotuliukas.gif
Sergantiems sveikatos, juos slaugantiems stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Merfe, rodykis dažniau, linksma skaityti, o tapukai iš viso thumbup.gif
O į svetimą mašiniuką aš dažnai bandau įlipti. Ypač kai saviškę po purvynus pavaikau. Negi sėsi purvinon, randu švaresnę hihihi.gif Po tokio pokšto važiuoju praustis blush2.gif
Atskirai debesys sveikatos mažylei Viktutei 4u.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šiandien į svečius atvažiuoa sūnus, po savaitės savarankiško gyvenimo, kaip gera thumbup.gif

Rrodau virtuvės aksesuarus

user posted image
Atsakyti