QUOTE(bonduke @ 2016 08 16, 12:42)
Siandien kokia tai bite darbininke, obuoliene supilta i stiklainius, sunenas nuveztas i ligonine ir kraujas is venos paimtas (cia beveik didvyre jauciuos
), pietus pagaminti
Ka dedi, kaip dedi? Pasidalink
As kol kas neisivaizduoju, kur reiks naujos gyventojos rubus sudet - kol kas guli dezej
aisku, neskalbta, bet kai vasara baigsis 




Ka dedi, kaip dedi? Pasidalink

As kol kas neisivaizduoju, kur reiks naujos gyventojos rubus sudet - kol kas guli dezej


Kolkas tai pati pradžia, švieži agurkai supjaustyti paprasčiausiai ir maišeliuose sudėti. Šparagines irgi susipjaustau ir paverdu 1min (vadinamas blanširavimas) ir į maišiukus kai atvėsta ir nusivarva, va dar morkos laukia, tas į mažus maišelius tuos tokius kaip papuošalų dedu po porciją, po to tik traukiu ir į puodą. Porus vėliau dėsiu dar auga ir moliūgai dar laukia, tuos orkaitėj kepu ir irgi po kelis šaukštelius tyrę į mažiukus maišiukus dedu, prie šitų daugiausiai knisiaus, bet jų daugiausiai ir susivartoja. Būtų gerai dar krapų ir špinatų atsisėt užšaldymui, dar spėtų iki rugsėjo vidurio užaugt.Ir turgelyje reiks kalafijorų ir brokolių nusipirkt, pas mane neužaugo.
Aš du maišus perrinkus savo dviejų rūbų į tekstilę išnešiau, na vienas stalčiukas laisvas liko, bet manau viskas netilps, reikia bent dviejų, reiks palutes ir rankšluostukus prie patalynės pas save į spintą padėt, tada gal bus ok, dar vienas stalčius liks