Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

Man nuo 10d dekretas, bet kotais jo nesijaučia, nors ne tiksliau jaučias - nebepakrutu biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2016 08 16, 20:37)
Pirmoji bus rugsejo 6  smile30x30.png is viso trys tiktai, visad galvojau, kad yra daugiau, bet gal cia tik mano kaime taip

Pas mus 5kios smile30x30.png na bet aisku visur kitaip.

Atsakyti
Nesupratau, man nesimiega, tai galvoju i albumeli ilysiu, bet raso, kad jis tuscias arba naujas pass uzdetas?! blink30x30.png ar kitom atidaro?
Atsakyti
QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 17, 04:19)
Nesupratau, man nesimiega,  tai galvoju i albumeli ilysiu, bet raso, kad jis tuscias arba naujas pass uzdetas?!    blink30x30.png ar kitom atidaro?

Labas rytas, man irgi nesimiega, visa kaip sulauzyta unsure30x30.png ilindau i albuma, viskas yra, gal slaptazodziai atsoko?
Atsakyti
Nu tai taip...ot ziopla blush-anim-cl.png va ka reiskia nemiegot 4val ryto lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie nemieganciu bigsmile.png
Atsakyti
Labas rytas! As siandien visai gerai miegojau, pakankamai ketai, be prabudimu (pastaruoju metu- vis budejimo rezimas budavo isijunges unsure30x30.png ).
QUOTE(Meluge @ 2016 08 16, 23:37)
tikiuosi i ta darba negrizti visvien  bigsmile.png

Tu - kaip as biggrin30x30.png

Labai dailiai atrodai wub30x30.png tik pilvukas kyso wub30x30.png
QUOTE(Ankara @ 2016 08 17, 00:04)
Man nuo 10d dekretas, bet kotais jo nesijaučia, nors ne tiksliau jaučias - nebepakrutu  biggrin30x30.png

lotuliukas30x30.png
Nu kur cia jausis- non stop judesys pas tave smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 17 rugpjūčio 2016 - 07:29
labas rytas,

sakykit kokias sauskelnes ir drėgnas servetįles pirksit, pamačiau, kad maximoj akcija, visom sauskelnėms 20 procentų nuolaida, tai galvoju kokias čia pasirinkti ir baisiausiai tai su servetėlėm, kad nedirgintų odelės....
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 08 17, 08:48)
labas rytas,

sakykit kokias sauskelnes ir drėgnas servetįles pirksit, pamačiau, kad maximoj akcija, visom sauskelnėms 20 procentų nuolaida, tai galvoju kokias čia pasirinkti ir baisiausiai tai su servetėlėm, kad nedirgintų odelės....

Sauskelnes Bambo, jei is maxes. O serveteles rinksiuos 100% vandens pagrindu. Nzn ar maximoj tokiu yra. Greiciausiai viska pirksiu asorti parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 08 17, 08:48)
labas rytas,

Net neisivaizduoju bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 08 16, 19:17)
Dekretas !!! yahoo.gif  yahoo.gif

Nors ir taip jau nedirbu, bet jausmas dar geresnis  cool30x30.png

QUOTE(karolina18 @ 2016 08 16, 19:57)
Sveikos nuo siandien,as irgi dekrete pqgaliau.

As nuo vakar oficialiai irgi dekrete,nors ir nebuvau grizus i darba po pirmojo. Bliamba grisiu i darba po 5metu kazkur...kaip reiks adaptuotis,jei priims.

QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 16, 21:50)
Sveikos...oj as siandien persivalgiau, issipuciau..bandele, arbuzas, koldunai...gaivaliojuos...
Nu panos jus man keliat panika su tokiais ruosimais darzoviu, kraiteliu lotuliukas30x30.png  blush-anim-cl.png
Po savaites i dekreta biggrin30x30.png
Einu toliau kaip balionelis skraidyt...

As tai jokiu atsargu neruosiu. Tikiuosi primaitinima ne anksciau nei nuo 6men pradet. Tai ten ir svieziu sulauksim. Nes pradzioj vos po saukstuka valgo.

QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 17, 05:57)
Nu tai taip...ot ziopla blush-anim-cl.png  va ka reiskia nemiegot 4val ryto lotuliukas30x30.png

Man nemigai thumbup2.png yra Neuro arbata. Ir neramias kojas nuima.

QUOTE(tercija @ 2016 08 17, 09:48)
labas rytas,

Sauskelnes ir serveteles vel pirksiu pampers. Dukra toleravo. Bet is pampers serv.man geriausia zydros. Pampersiukai tie brangesni-sidabrinej/baltoj pakuotej. Tik gal imsiu per skelbimus. Nes buna kaina geresne ir ne lenkiskos. Tiko mums ir lenkiskos,tik jos specifini kvapa turedavo pradarius pakuote,tai vedindavau kokia diena. Buvau ir ekologisku nusipirkus,tai nepatiko. Be to,nenoriu jokiu retu,tik spec pardese randamu produktu,nes jau zinau,ka reiskia naudot reta misinuka. Gali plaukus nusiraut. O dazniausiai buna-ka pirma vaikui duodi,prie to ir pripranta...Tas ir sauskelnem galioja. Aisku,jei is kart netinka,alergizuoja ir pan,tai kitas reikalas...

Nuo vakar paskyre gelezi,nes kraujas i jokius remus nebetelpa. Va ka reiskia,kai tyrymu kas men nedaro.... sad.png
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 17, 09:52)
Be to,nenoriu jokiu retu,tik spec pardese randamu produktu,nes jau zinau,ka reiskia naudot reta misinuka.

Tikrai geras pastebejimas ir patarimas!

Drauge, kur japoniskos sauskelnes neprilipo, irgi pampers tas baltoj pakuotej gyre 4u.png reiks atkreipt demesi, kazkada dukrai pampers tiko pradzioj 4u.png (tik baltu pakuociu nebuvo bigsmile.png )

Dede atveze cukiniju (siemet keista, bet pas tevus neuzaugo - anksciau nors vezimu vesk budavo biggrin30x30.png )- reik gal porcijuotai uzsaldyt ax.png turbut susipjaustyt kubikais ir i maisiukus? Pagalvojau- balandzio men dar tik sesim, o ne derliu imsim 4u.png
Papildyta:
QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 17, 09:02)
Sauskelnes Bambo, jei is maxes. O serveteles rinksiuos 100% vandens pagrindu. Nzn ar maximoj tokiu yra. Greiciausiai viska pirksiu asorti parduotuveje.

Serveteles tokias turi omeny? 4u.png
Atsakyti