Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Ankara @ 2016 08 12, 18:47)
Aha fainuoliai, tik jei bus kombis su uždara pėdute tai taip ir neprireiks

Aha,nebent namie vietoje kojinyčių...aš kai UGG nupirkau tai pagalvojau kada gi aš uždėsiu 🙄 Bet aš ir striukytę pirkau,tai gal nešaltu oru dedant ją panaudosiu ir batukus.Jetau kaip aš laukiu gimdymo...ir kada jau mažiuką glausim 😍 O jam dar augt ir augt 🙂
Tiesa,mes varduką turim.Dažnai vardu ir vadinam.Pirmadienį parvažiuosiu į Vln,reikės susipirkt higienos priemones ir susikraut tašę,su mano situacija nereikėtų turbūt labai delsti 🤔
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 12, 19:21)
Aha,nebent namie vietoje kojinyčių...aš kai UGG nupirkau tai pagalvojau kada gi aš uždėsiu 🙄 Bet aš ir striukytę pirkau,tai gal nešaltu oru dedant ją panaudosiu ir batukus.Jetau kaip aš laukiu gimdymo...ir kada jau mažiuką glausim 😍 O jam dar augt ir augt 🙂
Tiesa,mes varduką turim.Dažnai vardu ir vadinam.Pirmadienį parvažiuosiu į Vln,reikės susipirkt higienos priemones ir susikraut tašę,su mano situacija nereikėtų turbūt labai delsti 🤔

Namie bus per šilta tikrai. Su tašėm tikrai nedelsčiau tavo atveju, aš tai dar po mėn manau jau susikrausiu
Atsakyti
Tasira nuostabi seimyna wub30x30.png
Ankara taip pat 4u.png
O is higienos reikmenu ko mazdaug reiktu, kad nieko nepamirsti...?
O vokeli avikailio i vezima verta pirkti?
Atsakyti
Sveikutes. Kaip fainai temute pildosi wub30x30.png
O sypseneles tai tikrai idomios biggrin30x30.png
Mes tai tikrai pirksim i vezima avikailio vokeli. Kaip tik dabar ziurineju smile30x30.png

Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 12, 17:31)
Ahoj, stai ir as vel po darbu. O beje kiek dar dirbanciu is musu yra?
Be to pasigedau Jurgitos-pukutes ir Agnytes, kokiuose tyruose nuklydusios?

As nuklydusi tikrai.
Nepatiksesit, bet arteja MANO vestuves. Tad pasiruosimas vyksta biggrin30x30.png. O tiksliau as nieko nerandu ir panikuoju. Viskas labai spontaniskai, bet rugsejo 3 susizieduosim santuoku rumuose blush-anim-cl.png
Papildyta:
Vitkausko knyga geriu geris. Ji manau daug ka gali isgelbeti nuo kebliou situaciju uzklupusiu bemaitinant.
O Gina Ford kaip ior kazkuri rase nesuzavejo. Kai ka paskaiciau kai ka praleidau. Bet dabar jau nebepamenu biggrin30x30.png. Tai jei reikes ir nesusitvarkysiu, skaitysiu is naujo ax.png
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 12, 16:21)

O kokia tavo situacija? Kazka praleidau ar pamirsau mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 12, 21:41)
O kokia tavo situacija? Kazka praleidau ar pamirsau  mirksiukas.png

Turiu gulimą rėžimą dėl trumpo gimdos kaklelio.Tikslas ištraukt iki 37 savaitės.Tikiu,kad taip ir bus 😉 Su kiekviena savaite truputėlį ramiau.

Aš tik dabar pamačiau,fainos šeimynos 👍
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 12, 19:15)
Turiu gulimą rėžimą dėl trumpo gimdos kaklelio.Tikslas ištraukt iki 37 savaitės.Tikiu,kad taip ir bus 😉 Su kiekviena savaite truputėlį ramiau.

Aš tik dabar pamačiau,fainos šeimynos 👍

Aaaa as jau kartais nebeatrenku visu smile30x30.png o iki 40sav sunku butu istempti?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 12, 20:04)
Sveikutes. Kaip fainai temute pildosi  wub30x30.png

Papildyta:
As nuklydusi tikrai.
Nepatiksesit, bet arteja MANO vestuves. Tad pasiruosimas vyksta biggrin30x30.png. O tiksliau as nieko nerandu ir panikuoju. Viskas labai spontaniskai, bet rugsejo 3 susizieduosim santuoku rumuose

Kaip fainai, bus judviejų šventė wub30x30.png tikiu, kad yra kas veikt- pasiruošti reikia reika smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 12, 21:15)
Turiu gulimą rėžimą dėl trumpo gimdos kaklelio.Tikslas ištraukt iki 37 savaitės.Tikiu,kad taip ir bus 😉

Žinoma, kad bus, pasisaugosi ir viskas bus ok smile30x30.png o žiūrėk dar ir ilgiau pratempsi 4u.png
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 12, 22:21)
Aaaa as jau kartais nebeatrenku visu  smile30x30.png  o iki 40sav sunku butu istempti?

Nežinau,gyd apie tai net nešnekėjo,visad minėjo 37.Gal jeigu laikyčiausi rėžimo tai ir galima. Nors kartais sakau,kad ot bus gražu,kai dar ir krapštyt reikės biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 11, 19:49)

Kaip ir mano ne- ypac ta sviesi rozine cool30x30.png

sueis kokie du metai ir pirstu badys parduotuveje i rozines sukneles ir nieko nepadarysim biggrin30x30.png

QUOTE(bonduke @ 2016 08 12, 13:42)
Dabar kiek skaitynejau, tai ir gimdant gert leidzia. Pries 11 m nedave nei laiso - tik lupas suvilgyt - va cia man buvo beda. Pripratus per nestuma gert, tai sakes kaip dziuvo burna. O nedave- o jei cezario prireiktu. Bet dabar kitas mastymas- kaip supratau 4u.png

neisivaizduoju, kaip reiktu istverti be vandens blush-anim-cl.png o dar gimdymas toks sunkus darbas. as gal truputi tundra, bet jei cezari daro, gi neuzmigdo jau dabar, tik iki puses?

QUOTE(Ankara @ 2016 08 12, 15:10)

Meluge gražus kraitelis, jau žiūriu viskuo apsirūpinus  4u.png

Man dar trūksta 62cm kombiuko rudeniui, apsižiūrėjau kad nieko nėra

aciu smile30x30.png , ten tie rubeliai didesniu dydziu, iki triju menesiu dar mazokai turiu unsure30x30.png
vis galvoju ka reikes aprengti is ligonines parsivezant ax.png
beje, tu kur ikelei tie pledukai labai faini smile30x30.png as noriu is jos pirma meskuti dukrytei uzsakyti wub30x30.png

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 12, 21:04)

Nepatiksesit, bet arteja MANO vestuves. Tad pasiruosimas vyksta biggrin30x30.png. O tiksliau as nieko nerandu ir panikuoju. Viskas labai spontaniskai, bet rugsejo 3 susizieduosim santuoku rumuose  blush-anim-cl.png

valio 4u.png 4u.png 4u.png

seimynos abieju labai grazios wub30x30.png wub30x30.png
lepinuke, tikiuosi islauksit iki pilno termino 4u.png 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 12, 21:04)

Nepatiksesit, bet arteja MANO vestuves. Tad pasiruosimas vyksta biggrin30x30.png. O tiksliau as nieko nerandu ir panikuoju. Viskas labai spontaniskai, bet rugsejo 3 susizieduosim santuoku rumuose  blush-anim-cl.png

Bet tai kaip smagu, netikėtai šventę sau surengsit prieš leliui gimstant wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 12, 22:25)
Kaip fainai, bus judviejų šventė  wub30x30.png  tikiu, kad yra kas veikt- pasiruošti reikia reika  smile30x30.png

Oi tikrai yra kas veikti. O laiko visai nera smile30x30.png

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 12, 22:44)
Nežinau,gyd apie tai net nešnekėjo,visad minėjo 37.Gal jeigu laikyčiausi rėžimo tai ir galima. Nors kartais sakau,kad ot bus gražu,kai dar ir krapštyt reikės biggrin30x30.png
na svarbiausia pasiekti 37 sav . Tikiu kad pasieksi 😉 Kada dabar pas gydytoja eini? Tau kaip suprantu kaklelis nebetrumpeja?

QUOTE(Ankara @ 2016 08 12, 23:08)
Bet tai kaip smagu, netikėtai šventę sau surengsit prieš leliui gimstant  wub30x30.png

Smagu. Bet man jau dabar sunku, o vestuves 9 menesi nescia .. Uch biggrin30x30.png
Atsakyti