Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Lexi_ @ 2016 08 13, 21:31)

Mano pilvinukas sakyciau ramus, juda nestipriais judesiais, sonkauliu kolkas nelauzo 😄 tik pusle pamaigo kartais nlb maloniai 😄 Savijauta palyginus su pirmu nestumu fantastiska. Tokiu metu su pirmaja jau be dirzo nei nepaeidavau, dabar manau jo nei neprireiks. Dziaugiuosi gera savijauta

Tu cia kaip apie mano pilvinuke ir mano savijauta rasytum😍 Dziaugiuos, kad ne man vienai dar viskas kaip ir gerai. Sakiau, kai si syki i TA eisiu, daktarui pasakysiu, kad pagaliau biski nescia pasijutau 😂 Nes realiai pries sav dar nelabai jauciaus 😂
QUOTE(tercija @ 2016 08 13, 21:31)
Sveikos, ar jūsų vaikai jau apsivertę? Aš šian buvau, tai pasakė, kad sėdi, tai kažkaip neramu...

As kiek ejau, tiek mano vaiko pozicija- zemyn galva😉
Bet gi tie vaikai, man atrodo, dar tikrai gali persisukt ir ne syki.😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 13 rugpjūčio 2016 - 20:50
QUOTE(karolina18 @ 2016 08 13, 18:22)
.Vakar gine nugazdino,kad kaklelis atsiverias,kad reik daugiau pagullineti,siaip pilvas dabar neketeja.Bet taip baisu,kad nepagimdyciau anksciau.

Tai ir pagulinėk,nesiimk fizinės veiklos ir tikėkimės kuo ilgiau išnešiosi

Sheiks, ar jūsų vaikai jau apsivertę? Aš šian buvau, tai pasakė, kad sėdi, tai kažkaip neramu...

Mano kai sėdėjo tai gyd sakė,kad lyg ir iki 35sav nesukt galvos 🤔
Paskutinį kartą kai žiūrėjo tai buvo žemyn galva.Tikiuosi,kad nesugalvos atsisėst
Atsakyti
Sveikos, ar jūsų vaikai jau apsivertę? Aš šian buvau, tai pasakė, kad sėdi, tai kažkaip neramu...

Maniskis apsivertes, bet dar atloses galvyte sake. Pirmagime sedejo visa nestuma, taip ir neapsiverte. nepamenu iki kelintos savaites dar uztenka vietos apsivertimui, bet kolkas dar manau pakankamai jiems tos vietos tokiems judesiams, viskas bus gerai:)
Gydytojas man atlikes CP sake, kad dukrai buvo virkstele uzkliuvus uz petuko, tai galimas daiktas ji ir sutrukde apsiversti...

Tiesa, kas ziurites kailinius vokeliu, pasidalinkit, is kokiu renkates. As kolkas apsistojau ties vokisku Eisbarchen. Turiu womar vilnoni voka nuo dukros, bet i ji dedant salta ziema vistiek reikia silto kombio.
Atsakyti
Laba,mano Mažylis tai skersas pilve😮ir dabar čia taip skaudžiai buvo uzkrapstes kažką,ar tai isispyręs koja,ar ranka,toks grynai durimas iš vidaus😦gal jis apsiversti nori?
Oi,agnyte,sveikininimai artėjančių vestuvių proga,bet noriu paklausti kodėl taip vėlai,ta prasme nestume vėlai zenysites?aš pamenu zenijaus 5 tam mėnesį nėštumo,tai jau dvyliktą nakties zyziau kad noriu miego,ir surugus prie stalo sedejau,o kiti šoko ose tralialia ir mane baisiai nervin😣😤😤😤
Rytoj kylu namo!!!!!fantastika!😆😆😆😆😆😆
Atsakyti
As nuziurejau Flokati avikailio miegmaisi, kurio nusisega virsutine dalis visai ir jei nlb salta galima naudot tik apatine dali kaip patiesaliuka.
Man tai pirmas nestimas buvo tooooks lengvas, kad net nescia nesijauciau, nu bet dabar rolleyes.png visokiu nesamoniu pilna.
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 08 13, 18:31)

Mano sake jau zemyn galva smile30x30.png bet kaip kitos sako dar juk laiko yra - labai nepergyvenk 4u.png
Atsakyti
Iki pilnų 36sav berods turi apsiverst laiko mirksiukas.png
Atsakyti
Sveikutės mamytės maniškė kai sėdėjo 32 sav. Buvau santariskese pas Lištvanienę Daktare parode kokius pratimus daryti , kai nuėjau po mėnesio jau buvo apsivertus dukrytė. Bet pratimus dariau kasdien. Juos parinko pagal galvos padeti pilve.cezario isvengiau.
Dabar ir skersai buvo, bet matyt darželio ravėjimas keturiom ir žoles pjovimas padėjo. Apsivertė bet ir įdomiai guli, kairėj pusėj nugara, desnej kojos, nors galva žemai. Kaip ten jam patogu.nors labai malasi. Tikiuosi nepakeis padėties .
Atsakyti
Mh....4 valandos...noriu miego,bet negaliu-nutirpo desine puse....lietus pyla. Noriu ziauriai miego! sad.png
Atsakyti
Mergos!!! Nu turekit sazines - miegat??? Ar man cia vienai visa savaitgali reiks bendraut? bigsmile.png

As taip tingiu. Pilvas kietas, prie zemes traukia, bet reiks nulekt dukrai batukus pasikeist, dar noriu siulu pledukui nusipirkt. Apskritai, jaudinuos, nes ryt vyras nori nusivezt dukra i Anykscius pas uosvius. O as uosviene visai nepasitikiu ir nesu dukros per 2.5metu paleidus. Tai stresuoju, nors tikriausiai surizikuosiu. Reikia kazkaip man pratintis.

Penktadieni ekspromtu apturejau fotosesija. Taip laukiu nuotrauku. Galeciau visas sienas savo vaiko portretais nukabinet blush-anim-cl.png
Atsakyti
Sveikos,naktis tokia įdomi.Pilvą kaip per mm maudė,kietėjo,pasidariau magnio,bet dabar lyg nieko.Panašu,kad ir skrandį skaudėjo 😏 žodžiu visa puokštė.

Pažiūrėjau vokelio Flokati psl,tai kokių gerų kainų yra ir pledukams 👍
Liusiperiukas,tikrai mes kartais mamos perlenkiam lazdą,pasitikėk uošviene,tikrai kartais per daug savinamės vaikus kai to daryti visai nereikėtų.

Prasideda 33 savaitė 😍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepinuke: 14 rugpjūčio 2016 - 09:39
Sveikos! As gyva tradiciskai - beveik nuo 6.o vakar dar is vakaro sunkokai kazkaip migdes rolleyes.png galvojau, gal keltis kase ziuret- ale ryte pamacius rezultata - gerai, kad ir nekilau smile30x30.png

Liusiperiuk, pas mane pan su uosviene laugh.png ilgai nepalikdavau savosios 4u.png savo mamai - taip, o va jai - tik gerokai paauginta bigsmile.png

Atsakyti