Tai taip ir nepasakysi kaip i tą albumą ieit,per kur?!?!
QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 09, 10:10)
As ir noriu i albuma - eisiu foto ieskot ir savo

Ankara, jo buna, pramusa- zinau ne viena pora

Siandien kazkaip slabna ir negera, lyg sirdis makalavos vos atsikelus, ale spaudimas geras 117/76 -idealus net, pulsas 99- kaip dabar ir norma. Bet taip negera
QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 09, 07:10)
Be panikos

Gal galit kuri nusiusti adresa nes man kazko telefonas nenori kopijuoti.
Beje kaip sekasi su vaikuciu vardais? Ar jau turit kazka nusiziureje

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 09, 11:02)
nea, galvos skausmas...
Jau ir mama mano klausineja

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 08, 23:05)
Na stai ir musu 7/oji temute. Tikiuosi tiks ir patiks. Kas buvo Ta tai su gerom Ta .
Aciu uz nauja temute

QUOTE(raagaaniuuke @ 2016 08 09, 00:14)
Sveikos! Del pientraukiu kalbejot, tai galiu ir as pasisakyt. Is anksto manau pirkti tikrai neverta, bus leliukas tada ir nusipirksit, ne deficitine gi preke. As kadangi pientrauki naudojau ilgiau nei metus, tai elektrinis man buvo issigelbejimas. Pirmus menesius, kai rankini turejau, tai nakti kosmaras buvo nusitraukti, uzmigdavau, paskui prasibudinus vel traukdavau. Elektrinis piena istraukia daug greiciau ir gal net daugiau. Bet jei ketinat nusitraukineti tik kartais, iseinant is namu pilnai uztenka ir rankinio, neapsimoka metyt pinigu elektriniam.
Pries ciulptukus nesu nusistacius, saviskiui duodu, bet jam jo reikia tik einant miegot. Man kazkaip soske yra geresnis variantas, nei pirstukas. Nuo pirstuku labai sunku atpratint. Pastebejau, kad vaikams reikia to ciulpimo, jei soskes negauna, susiranda patys ka ciulpti.
Pries ciulptukus nesu nusistacius, saviskiui duodu, bet jam jo reikia tik einant miegot. Man kazkaip soske yra geresnis variantas, nei pirstukas. Nuo pirstuku labai sunku atpratint. Pastebejau, kad vaikams reikia to ciulpimo, jei soskes negauna, susiranda patys ka ciulpti.
As dar girdejau, kad ciulpiant pirstuka- po to jo forma pasikeicia- deformuojasi..
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 08:06)
Labas rytas naujuose namuose 
Ankara isivaizdavau tave auksta, tamsiaplauke:) tik nezinau kodel, grazus pilvukas

Ankara isivaizdavau tave auksta, tamsiaplauke:) tik nezinau kodel, grazus pilvukas

As irgi aukstesne ja isivaizdavau

QUOTE(DagmaraD @ 2016 08 09, 11:11)
nea, galvos skausmas...
Mes jau sugalvojom, ir dukryte jau visiem pasakoja ir vadina broliuka jau vardu visad

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 09, 10:02)
Sunkus atvejis su vardais... jei man patinka, vyrui ne ir atvirkščiai.. bet per daug dar negalvojom

QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 09, 11:37)
Sunkus atvejis su vardais... jei man patinka, vyrui ne ir atvirkščiai.. bet per daug dar negalvojom 

pas mus tas pats. Bet jau kaip ir labai neprieštarauja, o kai neprieštarauja, tai nežinau ar man jau dabar patinka mano variantas

Kompiuteryje atėjau į forumą ir pamačiau liniuotę, kuri rodo jau labai mažai dienų iki gimdymo, uch. Reik pradėt intensyviai ruoštis
Nu va,paziurejau nuotraukas.visos gražios kaip ir priklauso😄tik tikrai pilvai visoms skiriasi.nu mano gal kaip carol,saves neturiu kaip pademonstruoti o ir nefotogeniska ir labai negrazii sau dabar esu😨
Vardą manau turim,yra du variantai tai vienas tiks( gal)😃
Be panikos
i pm prasiau visu rasyti.

Mergaites susitarkim prasau, kad i albuma ieinate ne tik pasiziureti i kitas, bet ir pacios pasirodyti. Nesvarbu fotogeniskos ar nefotogeniskos. Juk tam albumas ir yra kad viena su kita susipazintumeme , pamatytume su kuo bendraujame. O nedeti foto tik i kitaa paziureti nera labai sazininga.... Ar sutinkant? Kas del vardu tai amba karamba.. Ziauriai sunkiai mums sekasi juos rinkti

QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 09, 11:57)
Nu va,paziurejau nuotraukas.visos gražios kaip ir priklauso😄tik tikrai pilvai visoms skiriasi.nu mano gal kaip carol,saves neturiu kaip pademonstruoti o ir nefotogeniska ir labai negrazii sau dabar esu😨
Aš kai pasižiūriu į foto savo, tai veidas visiška pilkuma, reikės jau pradėt dažytis, nes šiaip veidrodyje neatrodau sau tokia išbėgusi iš veido kaip fotkėje

Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 09, 12:02)
Mergaites susitarkim prasau, kad i albuma ieinate ne tik pasiziureti i kitas, bet ir pacios pasirodyti. Nesvarbu fotogeniskos ar nefotogeniskos. Juk tam albumas ir yra kad viena su kita susipazintumeme , pamatytume su kuo bendraujame. O nedeti foto tik i kitaa paziureti nera labai sazininga.... Ar sutinkant?
Aš kelias dienas irgi nedėjau foto, nes kažkaip iš mobilaus fotogalerijos nėjo pasijungti, ėjo tik nebent tiesiogiai fotkintis, tai laukiau kol pribręs noras kompą įsijungti

Visos gražiai atrodot, pilvai skiriasi, bet aišku ir nuo rūbų priklauso ir buvusio svorio bei ūgio.
ne, tai as ne del to kad kelias dienas neideti, bet savaitem 
As tokia jauciuosi visada pavargusi.. sakutes. Gal del to emo hemoglobino. Bet atrodo visada paslika galeciau guleti ant lovos, nieko nesinori

As tokia jauciuosi visada pavargusi.. sakutes. Gal del to emo hemoglobino. Bet atrodo visada paslika galeciau guleti ant lovos, nieko nesinori