Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 20, 13:46)
Jo, Ralph Lauren tiek groziu. Ir dabar mazyliui prisakiusi esu ir savo mazgei pirkau ir perku taipogi is ten

Irgi USA? smile30x30.png
Atsakyti
Aš mažiukui kažkaip nieko RL neužmatau,va šiek tiek didesniam tai jau taip 😍 sūnaus irgi didžioji dauguma rūbų iš ten,tik jis dar nesupranta tai man vis priekaištauja,kad "vėl su tuo arkliu",kai gauna kokia paprastą maikę iš H&M jam labiau patinka 😂
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 20, 18:26)
Aš mažiukui kažkaip nieko RL neužmatau,va šiek tiek didesniam tai jau taip 😍 sūnaus irgi didžioji dauguma rūbų iš ten,tik jis dar nesupranta tai man vis priekaištauja,kad "vėl su tuo arkliu",kai gauna kokia paprastą maikę iš H&M jam labiau patinka 😂

biggrin30x30.png tai vaikam gi dzin mirksiukas.png man tai patinka, nes kokybe visai kita, nei nusiskalbia, nei issitampo ir siaip stilius toks mano 😘 As dukrai daug turiu, sau, vyrui, maziukei- bus keli daikteliai - kol kas 😂
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 20, 17:20)

Aha, taip pat USA

Man kokybe siu rubu superine. O saviskei is ten visad timputes perku, tai is vis nenunesiojamos
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 20, 17:53)
Aha, taip pat USA

Man kokybe siu rubu superine. O saviskei is ten visad timputes perku, tai is vis nenunesiojamos

O atsisiuntimas i Lt kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 08 20, 20:11)
O atsisiuntimas i Lt  kainuoja?

as per tarpininkes siunciuosi, tai i Lt siuntimas gaunasi pagal svori.
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 20, 18:53)
Aha, taip pat USA

Aha, timpos is ten man vienos geriausiu 👍 Per beveik 11 metu isbandziau is visur, turbut 😃

Brasske, per tarpininkes perkam, nes jei pats dar ir muita turetum susimoket 🎈
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 20, 19:46)
biggrin30x30.png  tai vaikam gi dzin mirksiukas.png man tai patinka, nes kokybe visai kita, nei nusiskalbia, nei issitampo ir siaip stilius toks mano 😘 As dukrai daug turiu, sau, vyrui, maziukei- bus keli daikteliai - kol kas 😂

Ne visiem vaikam wink.png as su dukra jau nuo metuku turiu problemu rengiant. Dabar tai is viso sunku. Nieko be jos nupirkt negaliu. Jei pati issirenka,tai dar nesioja. Bet jei as nupirksiu ir nepataikysiu skoniui-tai viskas! Guli nenesiojami megztiniai,striukes,batai,kelnes ir pan... Tai dedu viltis,kad antra bus ne tokia isranki ir sunesios seses isbrokuotus rubus biggrin30x30.png

Vakar koks superinis oras buvo! Nulekem i Druskininku vandens parka,nes jau pora sav.dukra prasesi. Po to sauniai ir be kaprizu pavakarieniavom,pasivaiksciojom...parsigrudom veliausiai.
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 21, 08:44)
Ne visiem vaikam wink.png as su dukra jau nuo metuku turiu problemu rengiant. Dabar tai is viso sunku. Nieko be jos nupirkt negaliu. Jei pati issirenka,tai dar nesioja. Bet jei as nupirksiu ir nepataikysiu skoniui-tai viskas! Guli nenesiojami megztiniai,striukes,batai,kelnes ir pan... Tai dedu viltis,kad antra bus ne tokia isranki ir sunesios seses isbrokuotus rubus

Oho biggrin30x30.png mano tik i pauglyste zengdama pradejo norus reikst biggrin30x30.png ir tokius kategoriskus biggrin30x30.png ai, tik va i jokius dzinsus nuo kokiu 3 metu neikisau niekaip- jai nepatogu ir taskas. Tai ir nebeperku n metu biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 21 rugpjūčio 2016 - 08:33
Labas rytas wink.png
As su tokiu klausimu...o is mothercare.com pacios siunciates ar per tarpininkus? Jei per tarpininkus gal kontaktus kokius turit ir galite duoti? Uzmaciau nebloga sale wink.png ir siaip dekretas ant nosies tai pradejau ziurinetis jau wink.png
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 21, 09:35)
Labas rytas wink.png
As su tokiu klausimu...o is mothercare.com pacios siunciates ar per tarpininkus? Jei per tarpininkus gal kontaktus kokius turit ir galite duoti? Uzmaciau nebloga sale wink.png ir siaip dekretas ant nosies tai pradejau ziurinetis jau wink.png

Parašiau kontaktus per kur aš perku
Atsakyti
Bonduke, kokios lauktuves wub30x30.png thumbup2.png smile30x30.png dabar gailiuosi, kad kokio mandresio lavinimo kilimelio nepaieskojau. bigsmile.png

o mes siandien nusipirkom vezima ir dar kelis daiktelius, valio smile30x30.png . pagrindiniai, didieji daiktai jau yra, galvos nebespaudzia taip bigsmile.png einu ikelsiu i albuma 4u.png pas mane visos spalvos neutralios, bet garantuoju bus daug spalvotu zaislu ateity prikabineta papildomai bigsmile.png

AisteSa, kelnes su katukais wub30x30.png as jas buvau nuziurejus kita karta nusipirkt biggrin30x30.png
o zaroj maciau daug groziu priveze, pasteliniu spalvu, tik kad brangoka unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meluge: 21 rugpjūčio 2016 - 18:06