Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Carol @ 2016 08 22, 20:41)
Toks klausimukas iškilo. Ar būna, kad pilve toks garsas lyg koks burbuliukas oro susprogtų, na kai būna tie minkšti maišeliai burbuliniai. Sakau, gal taip strijos atsiradinėja, bet lyg nematau  lotuliukas30x30.png

Man siandien panasus garsas buvo, galvojau kad vaiko zarnyna pajutau biggrin30x30.png maniskis zagsi keliskart i diena biggrin30x30.png
DEKRETAS!!! paskutine darbo diena buvo, tai pradzioj faina faina, i darbo gala jau liudna pasidare sad.png
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 08 22, 20:41)
Toks klausimukas iškilo. Ar būna, kad pilve toks garsas lyg koks burbuliukas oro susprogtų, na kai būna tie minkšti maišeliai burbuliniai. Sakau, gal taip strijos atsiradinėja, bet lyg nematau  lotuliukas30x30.png

Tikrai lotuliukas30x30.png strijos atsiranda be garso bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 08 22, 17:41)

As galvojau man pasivaideno, bet jei man ne vienai taip tai gal visgi nepasivaideno biggrin30x30.png

Mano maze irgi zagsi net kelis kart per diena tongue30x30.png o siandien ziauriai skaudziai juda unsure30x30.png o vienu metu atrode kad atsistos, nes pilvas piestu atsistojo blink30x30.png bigsmile.png

Negaliu sulaukt savojo dekreto cool30x30.png
Atsakyti
O as visai nelaukiu dekreto, kai pagalvoju, liudna daros, nesinori kazkaip namie sedet tongue30x30.png
Maniskis kazkaip nezagsi, nors pamenu dukryte- tai labai daznai zagsejo smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 08 22, 19:13)
O as visai nelaukiu dekreto, kai pagalvoju, liudna daros, nesinori kazkaip namie sedet tongue30x30.png
Maniskis kazkaip nezagsi, nors pamenu dukryte- tai labai daznai zagsejo smile30x30.png

Na as ne namiseda visai bet pilvas darosi skausmingas nuo malimosi tai sunku issedeti darbe smile30x30.png
Atsakyti
AisteSa, gal sukosi vaikas 4u.png

Pas mane skausmingai nesimala, bet pastebejau, kad sedet prie kompo ilgai negaliu. Tai tik dziaugiuos, kad galejau jau senai atostogaut. Ir nei kojos netinsta, o tindavo sedint visa diena. Aplamai sedet negaliu ilgai, skaudet pradeda pilva ar taip kazkaip ne taip buna. Sedejimas toks pusiau gulom tik tinka bigsmile.png nors ir visa diena bigsmile.png
Ir maniskes zagsejimo dar nejutau, o vyresnioji ohoho kiek zagsedavo bigsmile.png
Atsakyti
Labas rytas cool30x30.png kur visos dingusios?
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 23, 10:39)
Labas rytas  cool30x30.png  kur visos dingusios?

Labas 4u.png visos atostogauja matyt 4u.png aš tai vos gyva, nu karšta man nors tu ką verysad.png o penktadienį draugai susirinks, tai reiks dar ir pasiruošt, o jėgų nulis... unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 23, 11:39)
Labas rytas  cool30x30.png  kur visos dingusios?

Vis dar miegam arba norim miegot smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 08 23, 10:45)
Vis dar miegam arba norim miegot  smile30x30.png

Greičiausiai tik norim bigsmile.png
Jau pavargau nuo bemiegiu naktu ir neramiu koju rolleyes.png
Skaiciau, kad gelezies trukumas itakos turi. Hemaglobinas 110. Gal dar nera blogai, bet jegu truksta verysad.png
Pasidalinkit kokie jusu hemaglobinai smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasske: 23 rugpjūčio 2016 - 10:58
QUOTE(Brasske @ 2016 08 23, 08:57)
Greičiausiai tik norim  bigsmile.png
Jau pavargau nuo bemiegiu naktu ir neramiu koju rolleyes.png
Skaiciau, kad gelezies trukumas itakos turi. Hemaglobinas 110.  Gal dar nera blogai, bet jegu truksta verysad.png

28 sav buvo 112 smile30x30.png
Atsakyti
Labas,

vakar priviriau uogieniu ir pomidoru padazo ir dienos kaip nebuta smile30x30.png O siandien irgi laukia ilga diena, vesiu sunu filmuotis reklamai, tai uztruksim ten jauciu..Bet siaip labai idomu.

QUOTE(Brasske @ 2016 08 23, 11:57)

98 buvo paskutini karta iseinant i dekreta verysad.png Tai gersiu gelezi iki gimdymo, jei vel neprades alergizuot.
Atsakyti