Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(bonduke @ 2016 08 09, 13:50)
Lepinuke, ugg is kur emei?

Visu pirkiniai! Next sliauztai man tada labai patiko - nesunesiojami buvo. 

Kojinytes dar fainos buvo!

UGG nukoviau Mūsų Mažyliuose,labai džiaugiuosi jais todėl ir įkėliau 😃
Nextas kolkas valdo pas mane atimkit iš manęs priėjimą 😁
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 09, 13:52)
Pervede dekreto pinigelius jau. Greitai kazkaip smile30x30.png. Kai uz nedarbinguma ilgai vesdavo smile30x30.png.

Geras,tai gal ir aš šią savaitę gausiu 👍

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 09, 14:50)
Vakar gavau BB gultuka - visi tie nauji daiktai jau truputi duoda paciai apsiprasti kad taip viskas arti smile30x30.png

Lepinuke mes irgi cybex kedute pirkom smile30x30.png tik siek tiek modeli kitoki atrodo.

Aš ir vis mėčiausi dėl BB gultuko ar pirkt naują ar dėvėtą,bet vyras šiandien per pietų pertrauką nuvažiavo ir nupirko naują kol dar yra -20proc nuolaida.
Dar vakar prigriebiau Tiny Love karuselę iš MM,laukiu kada gausim.Tuoj nebeturėsiu ką pirkt 😃
O kėdutė Stokke,bet ju kapišoniukai ir man panašūs į Cybex
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 09, 12:15)
UGG nukoviau Mūsų Mažyliuose,labai džiaugiuosi jais todėl ir įkėliau 😃

Geras,tai gal ir aš šią savaitę gausiu 👍
Aš ir vis mėčiausi dėl BB gultuko ar pirkt naują ar dėvėtą,bet vyras šiandien per pietų pertrauką nuvažiavo ir nupirko naują kol dar yra -20proc nuolaida.
Dar vakar prigriebiau Tiny Love karuselę iš MM,laukiu kada gausim.Tuoj nebeturėsiu ką pirkt 😃
O kėdutė Stokke,bet ju kapišoniukai ir man panašūs į Cybex

Aaaa, bet ziauriai panasus biggrin30x30.png

O del kraujo tj tikrino gal du kartus pas mus tik smile30x30.png pradzioj ir 28sav. O sysiu kaskart nes as infekciju rizikoj del diabeto...
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 14:07)
Ziuriu apie krauja snekat, ar daznai priduodat ar iseinant i dekreta reiks priduot? Kol kas man tik slapimas israsytas po 2 savaiciu...

Prieš dekretą reikia priduot kraujuką smile30x30.png aš šlapimą prieš kiekvieną vizitą priduodu.. dabar eisiu 35 sav, tai sakė darys kraujuką dėl streptokoko.

Ankara, graži tavo lėlytės šventė, puikiai suruošei viską smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 09 rugpjūčio 2016 - 14:38
QUOTE(Ankara @ 2016 08 09, 14:42)
Tai va, o dar pirmas gimtadienis man toks ypatingas atrodo ir pirmajam ruošiau irgi, reiks ir trečiam, tik jau gali fantazija sušlubuot. Pirmam buvo obuoliukai, antrai gėlytės, o va ką reiks dar nežinau jau. Dar trečias gimtadienis rugsėjo gale laukia, kažkaip irgi reiks suorganizuot

Man lapkricio pacioj pradzioj laukia - tik itariu nesigaus si syki suruost - greiciausia bus tik ka lelyte parsivezta. Teks kazkur chebra issiust, kad ne namie;) vyrui teks pirma syki but atsakingam laugh.png
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 14:45)
Nes kalnuose ramybe, vesa, grozis...jei gerai jauciates ar pasiryztumet su masina 30 savaite vaziuot 1000km? Lietuvoj brangus apgyvendinimas...kaip auksciausio lygio...

siandien dar vaziuociau, bet ryt - nzn smile30x30.png)
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 15:07)

Ziuriu apie krauja snekat, ar daznai priduodat ar iseinant i dekreta reiks priduot? Kol kas man tik slapimas israsytas po 2 savaiciu...

Bendra krauja dare pacioj pradzioj ir priespaskutini syki TA wink.png su hemoglobinu viskas ok pas mane. Bet gyvenime ir ner buve zemas niekada.
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 09, 15:15)

As keista neturiu nieko is next si karta, nors jau pusmeciui beveik viska turiu is rubu laugh.png

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 09, 15:24)
O sysiu kaskart nes as infekciju rizikoj del diabeto...

Sysiu lt paprastai kas karta nest reik - tokia tvarka wink.png
Atsakyti
smagu visas pamatyti albume smile30x30.png lepinuke koks ten vezimas? atrodo liuks smile30x30.png

man cia paskutinem dienom beibis labai aktyvus ir judesiai tokie stiprus. bet kas neramina, kad kartais ji taip kaip visa sudreba. kaip koks priepuolis butu. Ar dar kam nors taip yra? ketvirtadieni pas gydytoja, tai paklausiu. O sysiu tai man kiekviena karta irgi reikia atnesti ateinant, nors jokiu riziku nera, tiesiog turbut tikrina kiekviena karta.

Aciu uz tema Agnyte smile30x30.png

man pirmadieni paskutine darbo diena, tada trys savaites atostogu ir dekretas rugsejo 6 smile30x30.png jau laukiu, nes fiziskai sunkoka darosi smile30x30.png

Ankara, tu tai paturbinta moteryte, kaip tu viska speji smile30x30.png
Atsakyti
Man vaikas kartais krebzda, jauciu kaip vartosi, isiremia, ir kartais nesudreba bet kaip kokia bombike sprogineja..bum bum, tai irgi masyau ar cia normalus rokie staigus judesiai? Kad visas pilvas susiubuoja..
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimus mažės šventei smile30x30.png

QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 15:07)
As jau irgi linkstu i ta puse. Pasivazinesim po Lietuva, paieskosim kalnu cia biggrin30x30.png
Vyras keliauninkas absoliutus, uzkretes ir mane sita manija. Nebenusedziu vietoj nepakeliavus 4 menesius... Pakentesiu ir palauksiu kitu metu...tada trise bandysim...

Oi man kelionės irgi pramoga nr1, porą kart į metus važiuodavom, o dabar 2m namie, jau irgi stogą rauna, na nieko sakiau pavasarį arba vėliausiai kitą rudenį vėl kelsim sparnus

QUOTE(Meluge @ 2016 08 09, 16:20)

Ankara, tu tai paturbinta moteryte, kaip tu viska speji smile30x30.png

Spėju, spėju kai uodegą prispaudžia kur dingsi, nespėjom nieko užsakyt tai teko pačiai suktis, man vaiko 1 gimtadienis šventas reikalas

QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 09, 16:39)
Man vaikas kartais krebzda, jauciu kaip vartosi, isiremia, ir kartais nesudreba bet kaip kokia bombike sprogineja..bum bum, tai irgi masyau ar cia normalus rokie staigus judesiai? Kad visas pilvas susiubuoja..

Normalu manau, mano kelios dienos labai ramus jau tai va man ta proga neramu, dar negimė o jau nervais groja
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 09, 15:46)
As keista neturiu nieko is next si karta, nors jau pusmeciui beveik viska turiu is rubu laugh.png
Sysiu lt paprastai kas karta nest reik - tokia tvarka wink.png

O kurie valdo pas tave?as dar keleta is Carters pirkau

QUOTE(Meluge @ 2016 08 09, 16:20)
smagu visas pamatyti albume smile30x30.png lepinuke koks ten vezimas? atrodo liuks smile30x30.png

Ačiū,neatsidžiaugiu dar ir aš juo 😍 Stokke Trailz

QUOTE(Ankara @ 2016 08 09, 17:42)
Oi man kelionės irgi pramoga nr1, porą kart į metus važiuodavom, o dabar 2m namie, jau irgi stogą rauna, na nieko sakiau pavasarį arba vėliausiai kitą rudenį vėl kelsim sparnus

Kaip aš tave suprantu.Mintyse jau dėlioju kada kur skrisim.Šiais metais slidinėt jau nepavyks,liūdna aišku dėl to...
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 09, 17:54)
Ačiū,neatsidžiaugiu dar ir aš juo 😍 Stokke Trailz
Kaip aš tave suprantu.Mintyse jau dėlioju kada kur skrisim.Šiais metais slidinėt jau nepavyks,liūdna aišku dėl to...

Slidinėt jau 4m nebuvau, slidės ant spintos kaukia, jau būsiu pamiršus kaip tai daryt, o važiuodavau kasmet kokie 10m iš eilės, tai irgi puikiai suprantu, nes va kalnų kasmet žiauriai laukdavau
Atsakyti
Del judesiuku tai man snd taip duodasi kad pilvas dreba, o kartais net taip skaudziai trinkteli kad susiimu uz pilvo net smile30x30.png

Del kelioniu tai neseniai parskridom is LT tai buvo tikrai gera atsipusti (tad keliaukit kol dar imanoma).

Kaip as kantrybes darbe nebuturiu... klausymai vaikiski tiesiog veda is proto (biski hormonai turbut dasideda) - pikta kai sirse sad.png
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 09, 17:54)

Kad visokiu paemiau, ir carters, ir gymboree, ir Ralph Lauren, ir is century21 buvusiem groziam neatsisptriau, ir HM turiu, dar is pumpkin patch irgi smile30x30.png) ai, dar sese parveze labai fainu- bet tokios firmos ne nzn as- tai nepamenu ir kokia. Zodziu smile30x30.png)))
O next sale niekaip laiko neradau pasiknist sad.png
Atsakyti
Dar ir Gap dzemperiuku irgi turiu smile30x30.png))
Atsakyti