Klausykit, nupjoviau kelis moliugus. Du keliose vietose papuve. Ka daryti? Ispjauti tas vietas.? Jie man stoves?
QUOTE(Sparaxis @ 2016 09 17, 16:25)
Klausykit, nupjoviau kelis moliugus. Du keliose vietose papuve. Ka daryti? Ispjauti tas vietas.? Jie man stoves?
tikrai nestoves. netgi sveiki prapjauti mikliai supuva. pjaustykit kubeliais, dekit i maiselius norimomis porcijomis ir i saldikli.
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 14, 07:00)
Ar arbūzus jau nurinkote iš lauko? Kur geriausiai juos sandėliuoti? Mano keletas dar auga, kai kurie dideli, bet nesunoko. Matyt, nebesunoks ant krūmo, nes šaltos naktys, rūkai?
O kaip jus zinot, kada dar nesunokes, o kada jau sunokes?
QUOTE(vanda_zydi @ 2016 09 19, 18:19)
O kaip jus zinot, kada dar nesunokes, o kada jau sunokes?
Ai, daug visokių požymių. Visų pirma arbūzas auga apie 40 dienų. Jeigu tokį skinti, tai bus geras. Tada dėmė, kur arbūzas lietėsi su žeme turi būti geltona. Ir ūsiukas prie arbūzo virkštelės turi būti nudžiūvęs
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 19, 18:44)
Ai, daug visokių požymių. Visų pirma arbūzas auga apie 40 dienų. Jeigu tokį skinti, tai bus geras. Tada dėmė, kur arbūzas lietėsi su žeme turi būti geltona. Ir ūsiukas prie arbūzo virkštelės turi būti nudžiūvęs 
O nudziuti jis turi nuskintas ar dar lysveje? Maniskis jau bus apie 40 dienu ir demele geltona, bet vaisine sakute dar zalutele..
QUOTE(vanda_zydi @ 2016 09 19, 19:21)
O nudziuti jis turi nuskintas ar dar lysveje? Maniskis jau bus apie 40 dienu ir demele geltona, bet vaisine sakute dar zalutele..
Lysvėje, nors skyniau vakar arbūzą, didelį, 7,6 kg, su dar žaliu ūsiuku. Buvo skanus, bet sėklų prinokusių mažai
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 20, 21:03)
Lysvėje, nors skyniau vakar arbūzą, didelį, 7,6 kg, su dar žaliu ūsiuku. Buvo skanus, bet sėklų prinokusių mažai 
Koks didčkis , čia Sniegis ? Maniškiai iki 4 kg buvo . Auginau Sniegius (ačiū Saintlinai ) ir Zloto Wolicy H. Abiejų derlius panašus , Zloto gal žievė plonesnė ir vos saldesni . Gaila , kad Sniegių sėklos galėjo išsigimti nuo Zloto , norėjosi pabandyt tą geltoniuką
Sniegiai irgi skanūs , gi savo auginimo . O kaži kiek gali laikytis nuskinti ?
O pas mane uzaugo 2 sniegiai, didziausias ... 450 gr.Dar tebestovi virtuveje, bijau ragaut, gali buti neskanus.
O is melionu uzaugo 4, didziausias .. 250 gr o maziausias 100gr, biski kvepejo, bet skonio jokio. Daugiau nebeauginsiu, vietos uzeme nemazai, geriau i ta vieta burokeliu ar mangoldu buc pasejus, o dabar turiu pirkt ir tu ir anu
O is melionu uzaugo 4, didziausias .. 250 gr o maziausias 100gr, biski kvepejo, bet skonio jokio. Daugiau nebeauginsiu, vietos uzeme nemazai, geriau i ta vieta burokeliu ar mangoldu buc pasejus, o dabar turiu pirkt ir tu ir anu
Prieš kelis metus bandžiau Sniegius auginti vazone lauke. Buvo vėsi vasara, užmezgė vėlai, teko nuskinti gal kiaušinio dydžio 2 arbūziukus. Tokie blyškūs beveik per visur, bet visai skanūs buvo.
O moliūgas 'Crown Prince' šiemet vienintelis nelabai didelis kabo medyje ir visai neįgauna lavono spalvos. Iš viso sėklų pakelio vienintelis daigas, pati dulkinau, kad bent kokių panašių sėklų būtų, nors ir hibridas.
O moliūgas 'Crown Prince' šiemet vienintelis nelabai didelis kabo medyje ir visai neįgauna lavono spalvos. Iš viso sėklų pakelio vienintelis daigas, pati dulkinau, kad bent kokių panašių sėklų būtų, nors ir hibridas.
QUOTE(Daisoja @ 2016 09 24, 15:30)
Ar tai iš sėklų pirktų Lt parduotuvėje? Pernai ir šiemet mačiau, kad atsirado pas mus ŽS sėklose Crown Prince. Ir Lunga di Napoli mačiau. Aš tai vis sėju prieš 4-5 metus atsisiūstas iš Ebay. Šiemet jau prasčiu dygo, tai galvoju reikia nusipirkti čia. Nors ŽS ryškiai brangiau, nei siūstis. Žinoma, siunčiuosi ne 1 pakutį, o visą krūvą.