Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos ir kiti

QUOTE(zydinti_gele @ 2017 05 05, 20:31)
biggrin.gif  biggrin.gif Ir aš kątik pažiūrėjau... Nu niekur nematau. mastau.gif  mastau.gif
Gerai, einu netingėt ir daigint

Pastebėjau, kad neprisiregistravus rodo žymiai mažesnį asortimentą, prisiregistravus- didelį . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 05 06, 06:23)
Pastebėjau, kad neprisiregistravus rodo žymiai mažesnį asortimentą, prisiregistravus-  didelį . smile.gif

Geras. O greitai atsiunčia? Ar jau neverta šiam sezonui? Geriau sėt, ką turiu?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 05 06, 17:56)
Geras. O greitai atsiunčia? Ar jau neverta šiam sezonui? Geriau sėt, ką turiu?

Atsiunčia greitai smile.gif Tik kainuoja nemažai, geriau jau daugiau siųstis smile.gif
Atsakyti
Jau galima daigint cukinijas ir moliūgus sėjimui į atvirą gruntą ar dar anksti?
Ir ką daryt su agurkais šiltnamyje? Kol kas naktim nešioju namo. Gal galiu jau sodinti į gruntą? Ar dar anksti?

Užsaisakiau melionus, Dumse, dėkui už rekomendacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 12 gegužės 2017 - 21:22
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 05 12, 21:22)
Jau galima daigint cukinijas ir moliūgus sėjimui į atvirą gruntą ar dar anksti?
Ir ką daryt su agurkais šiltnamyje? Kol kas naktim nešioju namo. Gal galiu jau sodinti į gruntą? Ar dar anksti?

Užsaisakiau melionus, Dumse, dėkui už rekomendacijas.

Galima , aš irgi lauko agurkus pradėsiu daiginti. Galvokim, kad birželio pradžioje išsodinti į lauką galėsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 05 13, 07:04)
Galima , aš irgi lauko agurkus pradėsiu daiginti.  Galvokim, kad birželio pradžioje išsodinti į lauką galėsime  smile.gif

Pala pala. Neee, aš noriu greičiau sukišti. Sudaiginu ant gyvatuko per kokias 3-4 dienas ir kišu iš karto į žemę. Taip visada darau. Agurkų visai nedaiginu, iš karto sėju į dirvą. Su visokiais vazonėliais neprasidedu. Ir taip jau man jie atsibodo. Tai taip išeina gal per anksti dar moliūgam?

O agurkus jau visam laikui sodint į šiltnamį gerai, ar dar negerai?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 05 13, 18:19)
Pala pala. Neee, aš noriu greičiau sukišti. Sudaiginu ant gyvatuko per kokias 3-4 dienas ir kišu iš karto į žemę. Taip visada darau. Agurkų visai nedaiginu, iš karto sėju į dirvą. Su visokiais vazonėliais neprasidedu. Ir taip jau man jie atsibodo. Tai taip išeina gal per anksti dar moliūgam?

Numatoma šilta savaitė, gal ir galima bus sodinti į šiltnamį, nakčiai pridengti.
Mano agurkai dar vos sudygę, auginu tik 3 vnt., išsodinu 20 -ties dienų, tai gausis gegužės pabaigoje. Baisiai jau lepūs jie. Jei nuimu nuo vazonėlių permatomus dangtelius, tai iškart leipsta, šalta jiems, pučia, nors stovi šiltnamyje. smile.gif Arbūzai ne tokie jautrūs. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 14 gegužės 2017 - 09:21
VILNIUJE turiu arbuzu SNIEGIU daigu pertekliu - DALINUOSI!!
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 05 13, 19:19)

Agurkai lauke sėjami kai alyvos žydi .
Atsakyti
Nebesusigaudau, čia vasara ir bus tokia, ar dar ko geriau tikėtis unsure.gif , tai nusprendžiau paklausti patyrusių arbūzų augintojų - ar jau sodinat arbūzus į lysves?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 06 02, 19:42)
Nebesusigaudau, čia vasara ir bus tokia, ar dar ko geriau tikėtis  unsure.gif , tai nusprendžiau paklausti patyrusių arbūzų augintojų - ar jau sodinat arbūzus į lysves?

Dalį susodinau, kitą dalį gal kitą savaitę. Kaip trūksta lietaus ir šilumos smile.gif
Atsakyti

sveiki mano arbuzai truputi nusalo ar tai jiems nepakenks jie turi daugiau nei 5 ,4 lapus trikruosius?

Atsakyti