QUOTE(Auruma @ 2016 08 11, 20:23)
Sveikos,
Truputį ne į temą, noriu paklausti per kur geriau pardavinėti vaikų išaugtus naujus / nešiotus drabužius ir avalynę? Supermamas, musumažyliai.lt? Ar dar kažkur?
as pardavinejau ( viena karta ) mamu mugeje, nepatiko, nes - tikrai reikia ilgai ruosti drabuzius, gan brangiai kainuoja _ nario mokestis, etikeciu spausdinimas, pakabu pirkimas, tu ziogeliu pirkimas, , nuvezimas -atvezimas drabuziu paskirtu laiku. Jie sau palieka 30 proc. Zodziu manau apsimoka tik toms , kurios turi labai daug ( apie 200 vnt ) drabuzeliu. Is kur ju tiek sukaupti

Tada norejau pabandyti supermamu forume, man pasirode visiskai neaiskus isdestymas drabuziu, nieko nesupratau, kazkokios skirtingos temos, temose nuotraukos, nesupratau kaip paieska veikia, zodziu nieko nesupratau , del to man ir nepatiko. As pardavineju musu mazyliuose , man patinka , atsisiunti i telefona programele, su telefonu keli nuotraukas, gali kainas koreguot, gali greitai atsakyti. Galiu pasakyti, Gerus ( nesuteptus , tvarkingus , tikrai gerai atrodancius, be plemu be skyliu drabuzius uz protinga kaina tikrai nuperka