Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2016 08 11, 20:59)
Kiek matau pigus tik mergaitiski columbia batai. Berniuku kainos nenukrenta taip smarkiai

Ir nebekris, juk tuoj sezonas. Pavasariop bus pigiau jau... Dabar basankes laikas gaudyt kitai vasarai..
Atsakyti
Sveikos,
Truputį ne į temą, noriu paklausti per kur geriau pardavinėti vaikų išaugtus naujus / nešiotus drabužius ir avalynę? Supermamas, musumažyliai.lt? Ar dar kažkur?
Atsakyti
Du paltukai UK 14 - IT 46 d.
http://en.vente-priv.../site/5/8340696 30sv
http://en.vente-priv.../site/5/8340703 39sv
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 08 11, 20:05)
ROPE COLUMBIa 35 dydis tik 27 eurai, o dar minus PVM smile30x30.png https://www.amazon.d...ywords=columbia

Didesniem dydzia pvm nenuima smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos, merginos smile30x30.png

Aš visai ne į temà. Ieškau RIMOS SENECKIENES smile30x30.png
Gal kas pažįstat ir turit kontaktus, brūkštelkit smile30x30.png Dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 08 11, 20:23)
Sveikos,
Truputį ne į temą, noriu paklausti per kur geriau pardavinėti vaikų išaugtus naujus / nešiotus drabužius ir avalynę? Supermamas, musumažyliai.lt? Ar dar kažkur?

as pardavinejau ( viena karta ) mamu mugeje, nepatiko, nes - tikrai reikia ilgai ruosti drabuzius, gan brangiai kainuoja _ nario mokestis, etikeciu spausdinimas, pakabu pirkimas, tu ziogeliu pirkimas, , nuvezimas -atvezimas drabuziu paskirtu laiku. Jie sau palieka 30 proc. Zodziu manau apsimoka tik toms , kurios turi labai daug ( apie 200 vnt ) drabuzeliu. Is kur ju tiek sukaupti smile30x30.png Tada norejau pabandyti supermamu forume, man pasirode visiskai neaiskus isdestymas drabuziu, nieko nesupratau, kazkokios skirtingos temos, temose nuotraukos, nesupratau kaip paieska veikia, zodziu nieko nesupratau , del to man ir nepatiko. As pardavineju musu mazyliuose , man patinka , atsisiunti i telefona programele, su telefonu keli nuotraukas, gali kainas koreguot, gali greitai atsakyti. Galiu pasakyti, Gerus ( nesuteptus , tvarkingus , tikrai gerai atrodancius, be plemu be skyliu drabuzius uz protinga kaina tikrai nuperka wink.png
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas palnuojat ių mytoys užsakinėt, turiu 15 proc. koduką pirmam apsipirkimui
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 08 11, 21:23)
Sveikos,

geriausias portalas tikriausiaji bus musumazyliai,dar gal kokiam skelbiu.lt bandyt, bet asmeniskai as jei ko ieskau tai einu į MM.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 08 11, 22:47)
as pardavinejau ( viena karta ) mamu mugeje, nepatiko, nes - tikrai reikia ilgai ruosti drabuzius, gan brangiai kainuoja _ nario mokestis, etikeciu spausdinimas, pakabu pirkimas, tu ziogeliu pirkimas, , nuvezimas -atvezimas drabuziu paskirtu laiku. Jie sau palieka 30 proc. Zodziu manau apsimoka tik toms , kurios turi labai daug ( apie 200 vnt ) drabuzeliu. Is kur ju tiek sukaupti smile30x30.png Tada norejau pabandyti supermamu forume, man pasirode visiskai neaiskus isdestymas drabuziu, nieko nesupratau, kazkokios skirtingos temos, temose nuotraukos, nesupratau kaip paieska veikia, zodziu nieko nesupratau , del to man ir nepatiko. As pardavineju musu mazyliuose , man patinka , atsisiunti i telefona programele, su telefonu keli nuotraukas, gali kainas koreguot, gali greitai atsakyti. Galiu pasakyti, Gerus ( nesuteptus , tvarkingus , tikrai gerai atrodancius, be plemu be skyliu drabuzius uz protinga kaina tikrai nuperka wink.png

QUOTE(slitka @ 2016 08 11, 22:57)
geriausias portalas tikriausiaji bus musumazyliai,dar gal kokiam skelbiu.lt bandyt, bet asmeniskai as jei ko ieskau tai einu į MM.

Ačiū už atsakymus. Aš vis kaupiu ir kaupiu išaugtus ir nenešiotus drabužius ir pagalvojau, jog mano mažiausiam vaikui jau 6m., o turiu dar metinukui skirtų drabužių oh.png
Atsakyti
kokius Reima modelius perkat žiemai? didinti/mažinti kombiai?
Atsakyti
Sveikos, patarkite, prašau, kur apipirkti pirmoką? Kuprinė, penalas, kancialiarinės ir pan. Ar verta siųstis, o gal laukti nuolaidų prekybos centruose?
Atsakyti
QUOTE(eriqutia @ 2016 08 11, 22:53)
Sveikos, patarkite, prašau, kur apipirkti pirmoką? Kuprinė, penalas, kancialiarinės ir pan. Ar verta siųstis, o gal laukti nuolaidų prekybos centruose?

dabar jau prekybos centruose, nes vaikui psichologiškai reikia rugsėjo 1 viską turėt, o ne laukt kada kas atkeliaus
Atsakyti