QUOTE(linxmute @ 2016 08 12, 07:14)
Ooo taip!!! "O tada kiek dar cm plotis rankoves ties pazastimi? Dar gal galetumete pamatuoti ploti ties alkune? Sakot euras? Gal atsiusit uz ta pacia kainyte?" Isprotet nuo tokiu pirkeju galima 😂 klausineja tris dienas ir neperka
QUOTE(priklausomybe @ 2016 08 12, 08:07)
Aš galvojau čia man vienai taip sekasi

, todėl mamų mugei po biški visą laiką ruošiuosi, pakabas kaupiu, atrūšiuotus rūbus dedu atskirai, kad atėjus mugės laikui nereiktų pult spintų tvarkyt. Pripažįstu, kad darbo daug, aš net kelias dienas atostogų planuoju darbe pasiimti šitam reikalui.
Na bet jeigu pagalvojus, tai perkant norisi zinoti ar tiks rubas. Aisku, kai prie skelbimo paduoti visi ismatavimai, tada kaip ir aisku. Bet daznai ir pardavejos (ir as irgi nevisad detaliai surasau) paraso - 7 metai. Ir ka man daryt su tokiu dydziu, kai mano 7 metis dabar 134 cm, su ilgom rankom, arba batu dydziai irgi nevisad ir gamintoju atitinka. Tad cia kurioj pusej esi, ten atrodo gerai

. Parduodant norisi parduot greitai, o cia reikia ismatuot visus pageidavimus, bet ir modeliai buna skirtingi - vieni tinka kudienom, kiti kaba kaip maisai. Perkant mugej gali cia pat su metru viska ismatuos, is akies paziuret. As irgi jau kokios 6 muges dalyvauju, bet tik gaila, kad kuo tolyn, tuo brangiau ji kainuoja (matet naujienas apie likusiu prekiu apmokestinima i kt.)
Na cia toks lirinis atsitraukimas nuo pirkimu, Soryy, uz off topic