Tikrai kad nuostabiausias

QUOTE(Erendira @ 2016 08 11, 10:00)
Oi, nepalinkėjau Vilkrai šiandien sėkmės sėkminigos. Tai linkiu. (puokštė sėkmės ir balionų)
Nežinau ką daryti- šiandien sulaukiau dar vieno skambučio su kvietimu...( sumišęs veidukas). "Ne"- nepasakiau, tai dabar dvigubinuosi.. Na- vakare bus matyti..
Sveikos, mergaitės
Aš su bėdom..
Mažas trečia diena viduriuoja. Vakar lyg mažiau, buvo linksmas, lakstė, ėdė normaliai. O šiandien ryte neprašė pusryčių, kartą vėmė ir man jis toks liūdnas atrodo..
Patarkit kažką.. Gal smektos bandyt duoti?
(daug liūdnų veidukų)

Aš su bėdom..
Mažas trečia diena viduriuoja. Vakar lyg mažiau, buvo linksmas, lakstė, ėdė normaliai. O šiandien ryte neprašė pusryčių, kartą vėmė ir man jis toks liūdnas atrodo..
(daug liūdnų veidukų)
Jetau Smilga, nelabai ką patart apart veterinaro galiu nes nesusidūrus.... bandykit galvot šitų blogumų priežastį, gal surijo kąnors netinkamo, nepastebėjai, augalų kokių nuodingų neturit? Nes jie gi pas tave į lauką neina, tai kokios ligos nelabai gal pasigaut galėjo

QUOTE(*Smilga* @ 2016 08 11, 11:20)
Sveikos, mergaitės
Aš su bėdom..
(daug liūdnų veidukų)

Aš su bėdom..
(daug liūdnų veidukų)
smechtos gali, bet aš eičiau pas vetus, viduriuoja, vemia, nevalgo....jau rimta
o jis skiepytas ? maisto nekeitei? ko nors nevalgomo negalėjo pagraužti , gėlės ?
laba
QUOTE(diinka @ 2016 08 11, 11:23)
smechtos gali, bet aš eičiau pas vetus, viduriuoja, vemia, nevalgo....jau rimta
o jis skiepytas ? maisto nekeitei? ko nors nevalgomo negalėjo pagraužti , gėlės ?
laba
laba
Neskiepytas. Nieko blogo lyg neprigraužė, gėlės visos tos pačios, neliestos. Sekmadienį baigėsi maistas, nupirkau prekybcentry kažkokių konservų dienai pratempti. Pirmadienį jau parnešiau įprasto Josera. Gal nuo tų konservų? Dina ėdė tą patį, jai viskas gerai.
QUOTE(vilkra @ 2016 08 11, 11:19)
Nežinau ką daryti- šiandien sulaukiau dar vieno skambučio su kvietimu...( sumišęs veidukas). "Ne"- nepasakiau, tai dabar dvigubinuosi.. Na- vakare bus matyti..
Dar geriau, jei rinktis gali

QUOTE(*Smilga* @ 2016 08 11, 11:20)
Sveikos, mergaitės
Aš su bėdom..
(daug liūdnų veidukų)

Aš su bėdom..
(daug liūdnų veidukų)
Galima ir angliuko. Ir pas veterinarą. Ar labai viduriuoja?
Erendira, šiandien buvo kakdėžėj du kartus. Tuštinosi po nedaug, skystokai.
Galėtų Rustė prisijungt. Gal čia tos šypsenos tik laikinai (pilnas vilties veidukas)
QUOTE(zundyte @ 2016 08 11, 11:36)
Kolumbas
SOS -keiskit šypsenas,tokių šlykščių dar niekur nemačiau(fui kaka veidukas)
Man atrodo kad keisk Kolumbo nuotrauką, nes kai sumažės, tai bus matyt vien gėlės, Kolumbo veidelis liks mažutėlis

Dėl šypsenų pritariu, kažkoks šaržas šypsenėlių, kitų ir išsigąsti gali

Kas ta Mažiui atsitiko...sveikatos balionai mažiukui