Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Tikrai kad nuostabiausias wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 11, 10:00)

Oi, nepalinkėjau Vilkrai šiandien sėkmės sėkminigos. Tai linkiu. (puokštė sėkmės ir balionų)

Nežinau ką daryti- šiandien sulaukiau dar vieno skambučio su kvietimu...( sumišęs veidukas). "Ne"- nepasakiau, tai dabar dvigubinuosi.. Na- vakare bus matyti..
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.png

Aš su bėdom..
Mažas trečia diena viduriuoja. Vakar lyg mažiau, buvo linksmas, lakstė, ėdė normaliai. O šiandien ryte neprašė pusryčių, kartą vėmė ir man jis toks liūdnas atrodo..
Patarkit kažką.. Gal smektos bandyt duoti?

(daug liūdnų veidukų)
Atsakyti
Jetau Smilga, nelabai ką patart apart veterinaro galiu nes nesusidūrus.... bandykit galvot šitų blogumų priežastį, gal surijo kąnors netinkamo, nepastebėjai, augalų kokių nuodingų neturit? Nes jie gi pas tave į lauką neina, tai kokios ligos nelabai gal pasigaut galėjo hm.png
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2016 08 11, 11:20)
Sveikos, mergaitės  4u.png

Aš su bėdom..
Mažas trečia diena viduriuoja. Vakar lyg mažiau, buvo linksmas, lakstė, ėdė normaliai. O šiandien ryte neprašė pusryčių, kartą vėmė ir man jis toks liūdnas atrodo..

(daug liūdnų veidukų)

smechtos gali, bet aš eičiau pas vetus, viduriuoja, vemia, nevalgo....jau rimta
o jis skiepytas ? maisto nekeitei? ko nors nevalgomo negalėjo pagraužti , gėlės ?

laba
Atsakyti
sveikos naujoj temoj.

o Gufio linksmesnio nuotraukytės nėr ? nu su šypsena kad būtų smile30x30.png smile30x30.png labai jau rimtas.....gi ne pasui nuotrauka smile30x30.png

čia maniškė miega nakties miego. Ant manęs. Aš žiūriu tv o ji va taip miega smile30x30.png

paskui aišku būna numesta kai jau aš miegu...bet vis tiek šalia kažkur ....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 rugpjūčio 2016 - 10:28
QUOTE(diinka @ 2016 08 11, 11:23)
smechtos gali, bet aš eičiau pas vetus, viduriuoja, vemia, nevalgo....jau  rimta
o jis skiepytas ? maisto nekeitei? ko nors nevalgomo negalėjo pagraužti , gėlės ?

laba

Neskiepytas. Nieko blogo lyg neprigraužė, gėlės visos tos pačios, neliestos. Sekmadienį baigėsi maistas, nupirkau prekybcentry kažkokių konservų dienai pratempti. Pirmadienį jau parnešiau įprasto Josera. Gal nuo tų konservų? Dina ėdė tą patį, jai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 08 11, 11:19)
Nežinau ką daryti- šiandien sulaukiau dar vieno skambučio su kvietimu...( sumišęs veidukas). "Ne"- nepasakiau, tai dabar dvigubinuosi.. Na- vakare bus matyti..

Dar geriau, jei rinktis gali smile30x30.png tik neskubėk ir spaudimui nepasiduok, jei tokio būtų (balionas)
QUOTE(*Smilga* @ 2016 08 11, 11:20)
Sveikos, mergaitės  4u.png

Aš su bėdom..

(daug liūdnų veidukų)

Galima ir angliuko. Ir pas veterinarą. Ar labai viduriuoja?

Atsakyti
Labą rytą smile30x30.png (šypsenėllės tai man visai nepatinka - kažkoios išplaukusios,neryškios)

pasirodom ir mes su nuotraukomis koliažui

Pupsė
user posted image

Kolumbas
user posted image

Visoms ,kurių gyvenime pasikeitimų metas ,linkiu sėkmės 4u.png

Visiems šlapianosiams - po bučkį oro_buckis.png

SOS -keiskit šypsenas,tokių šlykščių dar niekur nemačiau(fui kaka veidukas)
Atsakyti
Erendira, šiandien buvo kakdėžėj du kartus. Tuštinosi po nedaug, skystokai.
Atsakyti
Galėtų Rustė prisijungt. Gal čia tos šypsenos tik laikinai (pilnas vilties veidukas)
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 08 11, 11:36)

Kolumbas

SOS -keiskit šypsenas,tokių šlykščių dar niekur nemačiau(fui kaka veidukas)

Man atrodo kad keisk Kolumbo nuotrauką, nes kai sumažės, tai bus matyt vien gėlės, Kolumbo veidelis liks mažutėlis smile30x30.png jei tik apkirpti, bet gi turi gražių iš arčiau 4u.png

Dėl šypsenų pritariu, kažkoks šaržas šypsenėlių, kitų ir išsigąsti gali biggrin30x30.png

Kas ta Mažiui atsitiko...sveikatos balionai mažiukui 4u.png 4u.png 4u.png Jau būčiau nuvežusi pas vetą.
Atsakyti