Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Mazam sveikatos balionas

Kitiems pakasiukas uz ausies

Erendira, o jei as atsiusciau fotke, kur bandyciau italpinti visus tris i viena kadra, tiktu?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 11, 11:51)
Mazam sveikatos balionas

Kitiems pakasiukas uz ausies

Erendira, o jei as atsiusciau fotke, kur bandyciau italpinti visus tris i viena kadra, tiktu?

Man tai tiktų, bet vardai visų trijų netilptų, va kame bėda, o padaryti trivietę vietą tokiai nuotraukai vargu ar sugebėsiu (susigėdęs veidukas)

Weronica, Beglobio FB yra tavo naujas kačiukas biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 rugpjūčio 2016 - 10:55
Vidam ,man tokia graži ta Kolumbo nuotrauka...
na o šita ar tiktų ,neįsivaizduoju,kaip ją ten apkarpys,nežinau kokį rakursą pasirinkt
user posted image

arba šita
user posted image
Atsakyti
Gufio labai labai tamsi nuotrauka. pasviesinau ir nusiunciau Erendirai. nes kai maziukas kvadratukas ir tamsi foto, nieko nesimatys.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 11, 12:02)
Gufio labai labai tamsi nuotrauka.  pasviesinau ir nusiunciau Erendirai. nes kai maziukas kvadratukas ir tamsi foto, nieko nesimatys.

Jetau, koki visi gražūs.
Atsakyti
O čia į vuodegų konkursą
user posted image

Atsakyti
Smilga, manau reiktų vetams pasirodyti.....ligas puikiai galima ir ant batų namo parnešti- o viduriuoja, vemia , nevalgo, skamba labai nekaip- ypač nevalgo....Sveikit

Oho kiek grožių parodėt, ...o mano suskė vėl apsidrąskė...įtariu kad ji narve stresuoja, o paleist negaliu sad.png
Ryte tiek daug norėjau parašyti...dabar viskas išgaravo...kažkoks vidinis nerimas kankina...
laukiu kol rytdiena pasibaigs...ir turėsiu savaitę atostogų

Beje, be šparagų dar turiu perteklių makaroninių cukinijų ..a?
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2016 08 11, 10:20)
Sveikos, mergaitės  4u.png

Aš su bėdom..
Mažas trečia diena viduriuoja. Vakar lyg mažiau, buvo linksmas, lakstė, ėdė normaliai. O šiandien ryte neprašė pusryčių, kartą vėmė ir man jis toks liūdnas atrodo..
Patarkit kažką.. Gal smektos bandyt duoti?

(daug liūdnų veidukų)

Ir aš įkišiu savo trigrašį. Jei jokių gėlių neragavo ( pvz pamerktų vazoj) tai galėjo sušlamšt susimedžiojęs kokią musę. Maniškis taip primedžiojęs buvo... Pasirodo nuo to gali sutrikt virškinimas. Aš vežiau pas vetą, bet man tada gana griežtai pasakė, kad skystesnis tuštinimasis ir visuriavimas ne tas pats... Nu, žodžiu jei eina porą kart dienoj, tai nevisai viduriuoja. Aš tuomet girdžiau angliuką. Smektos nemokėjau nunormuot. Aišku, kad pasikonsultuot su vet. geriausia, bet jei nėra šiuo metu galimybės, angliukas nepakenktų tikrai. O nosytė šlapia?
Ale ot kokių grožių pridėjot. Bučiuotini visi kokie.
Zundyt, aš tavęs nepamiršau, užstrigau biškutį, bet tu man dar galutinių nurodymų į a.ž. neatsiuntei...
p.s. pykstu ir ignoruoju tas negražias "mordas" kairiajame kampe.
Atsakyti
Labas 4u.png

Šypsenėlės baisuoklės ! Košmaras (kirtis ant o) kažkoks...

Kokia Pupsė su Kolumbu man gražūs blink30x30.png Nuotraukos puikios thumbup2.png
Gufis visada atrodo labai rimtas smile30x30.png
Praeitoj temoj Vasiukas su Stasiuku kokioj foto sesijoj sudalyvavo 4u.png
Ai, ir dėl Grybuko džiaugiuosi smile30x30.png

Vilkra, gero pasirinkimo smile30x30.png
Šponkiuk, o kokia ten pas jus laisva vieta yra?

Klausimėlis. Ar mes užsitarnavome teisę būti pirmam puslapy ar dar palaukti? hm.png
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 08 11, 12:40)

Šponkiuk, o kokia ten pas jus laisva vieta yra?

Skelbimas
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 08 11, 11:40)
Klausimėlis. Ar mes užsitarnavome teisę būti pirmam puslapy ar dar palaukti? hm.png

aš tai dar net nedrįstu klausti smile30x30.png
sakau dar palauksiu nors bendrauju atrodo jau didelis pusmetis ar net daugiau smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 rugpjūčio 2016 - 12:06
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 11, 12:41)

ech, ne man...

QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 11, 13:01)
aš tai dar  net nedrįstu klausti smile30x30.png
sakau dar palauksiu nors bendrauju atrodo jau didelis pusmetis ar net daugiau smile30x30.png

Ane? blink30x30.png pasijaučiau nekukli blush-anim-cl.png
Atsakyti