Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Weronica @ 2016 08 23, 10:16)

Toks pamastymas/klausimėlis. Murzė jau keli metai neskiepyta, tai jei kada nors sugalvočiau imt kokį katinėlį iš prieglaudos tai turbūt žiauriai rizikuočiau? (susimastės ir žvelgiantis į toly veidukas). Kokius skiepus svarbiausia būtų Murzei prieš tai padaryt ir kiek laiko pralaukt?

teoriškai, rizikuotum ne žiauriai. Skiepas nuo maro veikia apie 5 metus, kiti (iš kompleksinės vakcinos), iš esmės apsaugo tik 40-50 proc.

Skiepija kompleksine vakcina, ta nelabai ką ir pasirinksi, + nuo pasiutligės. sakyč, skiepams "įsigalioti" reikia 2-3 savaičių (prieš tai nukirminimas + 7-10 d.)
Bet gal kas ir tikslesnę info pateiks (vartau akis)

Pasigedau Diinkos - vis dar atostogauja?

Ir Merfės - kiba susivėlė veltiniuose kompiuteris (hihihi)?
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 08 23, 09:28)
bet vakar ji pati išvadavo mus nuo sprendimo. Vakar grįžo sesuo ir ji jau nepasitiko verysad.png

rariuk užjaučiu verysad.png Aš labiausiai to bijau kai dukra atveža savo Emily, nes myli ją be proto, kaip vaiką. Ką žinai kokios užslėptos ligos gali išlysti nuo streso. Kai išsiveža. tai man didelis palengvėjimas, šiaip ji gera jokių rūpesčių.

Oi Ruste, pas tave vis nuotykiai...reikia iš balkono voljerą padaryti, tada galėtum drąsiai išleisti ir durys galėtų būti atidarytos mirksiukas.png O kiek turi kantrybės tokius pledus megzti. Man jau geriau nerti lopinukus, negu iš karto tokį didelį.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 23, 09:36)
rariuk užjaučiu verysad.png Aš labiausiai to bijau kai dukra atveža savo Emily, nes myli ją be proto, kaip vaiką. Ką žinai kokios užslėptos ligos gali išlysti nuo streso. Kai išsiveža. tai man didelis palengvėjimas, šiaip ji gera jokių rūpesčių.

Tai va kad stresas kartais gali kaip sakoma padėt išlyst užslėptoms ligom arba ir susargdint. Atsimenu kai atsivežiau Friskutę, oi kaip Funtukas stresavo ir apsirgęs buvo, bet viskas susitvarkė. O ši katytė kažkada gyveno gatvėje, po to ją sterilizavo ir priglaudė, apie 5 metus gyveno viena, be kitų augintinių, o čia staiga atkeliavo į namus, kur jau du buvo. 3 metus ji pas sesę pagyveno, tačiau jeigu ne sesuo neaišku koks būtų likimas jos buvęs. Nes buvusiai jos šeimininkei susiklostė tokios aplinkybės, kad liko be namų ir aišku katytė be namų. Buvo ten minčių ją net..., aš dar sakiau, kad joks gyd. to nedarys sveikai katytei, bet sako yra kas padaro. Na kadangi pas mane jau trys buvo o pas sesę du, tai atsirado vietos ir trečiai.
Atsakyti
Rariuk gaila katytės ir šeimininkės.... bet toks jau gyvenimas...
Erendira pasiguosk tuom, kad bent jau kvepalus uostai, o ne kaip aš kasdien žolės kvapą turiu uostyt visur autobusuose, gatvėse ir kaip aš jo nekenčiu...(boksuojantis feisas) o čia ją rūko kaip cigaretes. Vieninteliam darbe jos negalima rūkyt
Darbe turim anglioką skundų puodą jam vis užkliūna kad as kava per ilgai geriu su kitu bendradarbiu ale nedirbam.. ir eina visiem virkauja.. o i akis toks draugas kad ojojoj...
Beje mano kolegė kur prišnekėjo visą ko liko be darbo išvis... o tiek nosį kėlė kad nėščių negali išmest pasirodo gali nes pati atsisakė darbo ofise.. sakė eis teistis tik vargiai ka laimės.. bet aš jau nebesikišu man tiek prilojo ji pašiepdavo su panieka kad aš ale viršvalandžius dėl vaizerio pasilieku... tai tyliu tik dėl to kad laukiasi... jai geriau žinot kaip elgtis.... (išsiburbėjau) tiksliau pasipletkinau 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 23 rugpjūčio 2016 - 10:07
Rariuk - užjaučiu sese, gaila kad taip įvyko

QUOTE(Weronica @ 2016 08 23, 09:16)
Grikio išklotinė (liuks) ar šitas balionėlis dar pastovi ant tų trumpučių plonyčių kojyčių ? smile30x30.png

Nu žinok tos kojikės ne tokios ir plonos (šypsnys) jis jomis puikiai liuoksi ir net šokinėja. Tik kai atsigula ir visas jo mielumas į šonus išsilieja tai atrodo labai apvalainas. Iš tiesų Griksius tikrai stambus katas, neslėpsim, yra kur pakūdėti, bet kai normaliai stogi netgi ir taliją galima įžvelgti (tikrai, tikrai, linksintis veidukas) o šiaip ant tų savo kojikių laksto jis kaip meška, ant jo pilnai ir nujoti galima neapsižiūrėjus bo anas kai jau bėga tai nieko nebemato
Atsakyti
Ačiū visoms už paguodos žodžius.
Gyvūnai, kaip ir žmonės, serga ir panašiom ligom ir vieni stipresni kiti silpnesni. Aš dabar kai pagalvojau apie Funtuką, tai jis juk per savo 17 metų pas gydytoją buvo tik, kai iškrito iš balkono ir susilaužė kojytę, kai susirgo atsiradus Friskei. Bent jau taip spėju , nes tada jam buvo liaukučių uždegimas. Na ir aišku kai kastravau.
Jis valgė beveik 10 metų maksiminį maistą, nes tada dar nieko kitko nebuvo. Buvo tik KIKA, tai ten sauso RC kartais nupirkdavau. Stiprus tas mano kaimietukas vis dėl to buvo smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 23, 10:36)
Oi Ruste, pas tave vis nuotykiai...reikia iš balkono voljerą padaryti, tada galėtum drąsiai išleisti ir durys galėtų būti atidarytos  mirksiukas.png  O kiek turi kantrybės tokius pledus megzti. Man jau geriau nerti lopinukus, negu iš karto tokį didelį.

Nelabai gausis voljeras biggrin30x30.png buvo minčių tinkliukus uždėti ant langų, obettačiau...kažkaip nededam, nes katinai balkone tikrai atsargūs, nors po Tigos atvejo, sakiau jau niekuo nepasitikėsiu...reikia pagalvoti apie tinkliuką, Berė gi auga...Kol kas ji pas mus, gal kada kur ras kitus namus, bet gi bus tų globotinių vėl ir vėl..
Atsakyti
Rariuk, uzjauciu ir apkabinu... Skaudu kai nie iseina, staiga ir netiketa...

As neleidziu sau apie tai galvoti, nes esu baisi panikiere...

Kiara isveme viska ka valge vakar, isveziau siandien i klinikas, parsivesiu tik vakare po darbo. Dar niekas neskambino
Atsakyti
Laba
Rariukui paguodos balionas...
Nu ir laikom letenas už Kiarą unsure30x30.png . Kas čia visiems pasidarė...
Atsakyti
Siunčiam Kiarai sveikatėlės daug daug 4u.png 4u.png 4u.png 4u.png
Atsakyti
Rariuk užuojauta Tau ir Tavo sesei (balionėlis)

Laikau špygas už Kiarą (balionėlis), aišku labai jau nepatogu jas laikant rašyti (kukli šypsenėlė)

Vakar Bugei šviečiau su lempa, tai tik du plaukeliai grybu bešvietė po mažą taškiuką, tai dar savaitė vaistų ir tada dantų tvarkymas. Bijau aš tos narkozės (liūdnas klapt klapt akimis veidukas)
Atsakyti
Kiarai palaikymo balionas ....
Šponkiau dar savaite ir busit begrybiai biggrin30x30.png
Atsakyti