Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(bruknė* @ 2016 08 23, 13:17)
Aš su tokiu nekatinišku klausimu. Nusižiūrėjau pirkti samsung telefoną, bet ten įmontuota nekeičiama baterija. Ar susidūrę kas su tokia?

Mano Laurynas klausia kokį čia modelį nusižiūrėjai?

O dėl baterijos, sako įmontuota geriau laiko nei išimama. Parašyk modelį, pakomentuos daugiau smile30x30.png
Atsakyti
Jūs iš manęs nežvenkit ( pati žvengiu ) biggrin30x30.png . Aš technikoj nelabai raukiu. Man bile gražus, gerai fotkintų ir.... daugiau nesugalvoju biggrin30x30.png . Pagrinde skambinu, rašau žinutes ir naršau smile30x30.png .
Atsakyti
Laikau kumscius uz Kiarą...Sunku laukti ax.png Kad tik viskas butu gerai 4u.png
Atsakyti
Situacija dar neaiski, pirma paskambino paklause ar gali daryti kraujo tyrimus, aisku darykit viska ko reikia. Antra karta skambino pranese, kad reiktu padaryti ir ultragarsa, nes kraujo tyrimas parode nelabai kokius kepenu rodiklius. Dabar vel laukiu. As tik labai bijau, kad nebuc pavelavusi su gydytojais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 23 rugpjūčio 2016 - 14:26
Aina sau, kaip jai vienai nabagytei ten baisu verysad.png laikom kumščius toliau...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 23, 15:25)
Situacija dar neaiski, pirma paskambino paklause ar gali daryti kraujo tyrimus, aisku darykit viska ko reikia. Antra karta skambino pranese, kad reiktu padaryti ir ultragarsa, nes kraujo tyrimas parode nelabai kokius kepenu rodiklius. Dabar vel laukiu. As tik labai bijau, kad nebuc pavelavusi su gydytojais

Nebūsi tu pavėlavus, gi neleidai mėnesį badauti, pastebėjai, stebėjai, nuvežei, gydai. Tu viską darai laiku. Balionas tau, pakasiukas Kiarai <3
Atsakyti
As nezinau kiek jinai laiko badavo, nes. Sunku pastebeti kuris needa, kai namuose ju trys. Pastebejau, kad Kiara grazeja, is rutulio vel virsta kuo puikiausia manekene, kol kazkaip susirupinau stuburo astrumu jai sedint. Tada pradejau galvoti, sverti... pamete nuo praeito karto 0,5 kg. tai nera mazai. Galbut jinai visa ta laika ir neede. Arba ede po kruopele. Sugalvojau atskirti ir patikrinti ir viskas paaiskejo... Guodziuosi tik tiek, kad neapleidau smarkiai ligos eigos ir mums pasiseks, kepenys juk linkusios atsistatyti kartais
Atsakyti
Ir aš toliau laikau kumščius už Kiarą. Viskas turi būti gerai.
Atsakyti
Busy, na su tiek palaikymo, letenų ir uodegų, nu negali baigtis blogai! Kiek ten ant Vaivorykštės draugų sėdi ir palaiko iš aukštai!
Atsakyti
Busy jau čia nepradėk iš anksto kaltinti savęs ir prisigalvot visokių ligų (balionas). Laukiam suspaudę kumščus ultragarso.
Atsakyti
Gi sakiau as panikiere, o cia musu namu numyleta madzmuazel 4u.png

Jamu visus palaikymus, balionus, spyrius i uzpakali ir einu laukti toliau
Atsakyti
Busiuk, laikykis tvirtai. Be panikos. Pasveiks Kiarutė, laiku viskas pastebėta. Suprantu, kaip tau baisu. user posted image
Mezgam uodegas, ūsus, verčiam šluotas ir dar kibirus. O va lauke vazonas nė neprašomas pats apvirto. user posted image
Negražu džiaugtis, bet Vėjas sūrio gabalų pavogė iš mano lėkštės. Gal tikrai pasibaigs viskas gerai?
Atsakyti